Personální agentury vám pomohou najít ideální pracovní místo. Agentura vás bude informovat o volných pracovních místech, vyvíjet vaši kariéru, pomáhat vám ve změně zaměstnavatele a získat lepší pracovní místo. Najít práci tímto způsobem nebude problémem.

CZECHMAP s.r.o. - spolehliví pracovníci pro Vaši firmu
Nemáte čas hledat nové zaměstnance? Potom se neváhejte obrátit na naši firmu, která se zaměřuje na personální služby. Naší specializací je zajišťování pracovníku v oblasti nástrojářství a strojírenství. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a můžeme Vám zaručit ty nejlepší služby. Sídlíme na adrese Hetlín 10, okres Kutná Hora.
CZECHMAP s.r.o. - spolehliví pracovníci pro Vaši firmu
Personální agentura: - zprostředkování zaměstnání, práce.

Mezinárodní personálně poradenská společnost poskytující služby executive search, personálního auditu a coachingu. Zabýváme se obsazováním pozic středního a top managementu. Jsme zakládajícím členem nadnárodní skupiny AltoPartners, která sdružuje nezávislé executive search společnosti a působí v 31 zemích světa.

-Výroba strojů a zařízení -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Poskytování technických služeb -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Zprostředkování obchodu ...

Zprostředkování kvalifikovaných OSVČ všeho druhu.

Pronájem nemovitostí pro podnikání TENTE s.r.o. -developerská činnost -montážní, balící a skladovací činnosti. Agentura práce.

Pracovní agentura. Personální služby. Personální poradenství Zprostředkování - nabídky práce, volná pracovní místa pro nezaměstnané.

Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování - zaměstnání, nabídky práce, volná pracovní místa pro nezaměstané.

Personální agentura. - vyhledání a výběr pracovníků - personální poradenství

Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování - nabídky práce, pracovní místa v oboru obráběčství, zednictví pro nezaměstanané.

Personální agentura. Pracovní agentura. Zprostředkování. - nabídky práce, pracovní místa pro nezaměstnané. - vyhledávání zaměstnanců pro firmy.

Zprostředkování - zaměstnání - krátkodobé brigády.

Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování: - nabídky práce, pracovní místa pro nezaměstnané.

Daňové poradenství Vedení účetnictví - účetní a mzdové poradenství - ekonomické rozvahy Personální agentrua

Personální agentura: - zajišťujeme kvalifikované i nekvalifikované pracovní síly zejména v oblastech strojírenství, slévárenství, stavebnictví, úklidové práce, dřevozpracující průmysl.

Ekonomicko - manažerské poradenství, personální poradenství a zprostředkování.

Pracovní agentura. Zprostředkování: - hledání, vyhledávání vhodných pracovníků pro organizace či firmy - zajišťování zaměstnanců, dělníků strojírenských a řemeslných profesí ze zahraničí.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně - zpracování mezd, mzdy - vedení personální agendy.

Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování: - nabídky zaměstnání, pracovní nabídky. Provozování - ubytovna pro turisty.

Poradenské služby v oblasti Systému řízení kvality, Zavádění a dohled QMS Příprava na certifikační Řešení nápravných opatření Zastupování zákazníka, dodavatele Audity systému, procesu, výroby Školení auditorů

Personální poradenství Pořádání - kurzy, semináře.