Personální agentury vám pomohou najít ideální pracovní místo. Agentura vás bude informovat o volných pracovních místech, vyvíjet vaši kariéru, pomáhat vám ve změně zaměstnavatele a získat lepší pracovní místo. Najít práci tímto způsobem nebude problémem.

CZECHMAP s.r.o. - spolehliví pracovníci pro Vaši firmu
Nemáte čas hledat nové zaměstnance? Potom se neváhejte obrátit na naši firmu, která se zaměřuje na personální služby. Naší specializací je zajišťování pracovníku v oblasti nástrojářství a strojírenství. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a můžeme Vám zaručit ty nejlepší služby. Sídlíme na adrese Hetlín 10, okres Kutná Hora.
CZECHMAP s.r.o. - spolehliví pracovníci pro Vaši firmu
SLUŽBY: - práce personální agentury - ubytovací služby - autobusová doprava PRÁCE: - stavební - svářečské - zámečnické - truhlářské - dřevostavby - podlahové krytiny

Personální a pracovní agentura: -outsourcing - zaměření na pracovníky disponující povolením MPSV. Služby: -vedení personálního auditu a outplacement. Sídlo: -Praha 3 - Žižkov, Roháčova 188/37. Pobočky: -Trutnov, Pražská 88 -Teplice, Bohosudovská 116 -Olomouc, Krapkova 3.

Manažerské poradenství, personální agentura.

Personální a pracovní agentura. TOP a střední management. Tvorba obchodních sítí po celé ČR. Flexibilní pracovní síla.

1. pracovní portál v ČR specializovaný na zaměstnání v obchodě, marketingu a reklamě! Životopisy a nabídky práce pro pozice jako obchodní zástupce, obchodní ředitel, marketingový manažer nebo reklamní specialista. Obsahem též profesní odborné články či rady a návody pro získání práce v obchodě, marketingu a reklamě. Dále též inzerce kurzů a ...

Personální poradenství: -zajišťování: -trvalé a operativní řešení nedostatku pracovních sil -dokonalá znalost trhu práce -rozsáhlá databáze pracovních sil -profesionální přístup -brigády-průmysl, zemědělství, služby -chmelové brigády.

PRACOVNÍ AGENTURA: -zajišťování zaměstnanců pro firmy na krátkodobou i dlouhodobou výpomoc. ÚKLIDOVÁ SLUŽBA, ÚKLIDY DOMÁCNOSTÍ, SPRÁVA A ÚDRŽBA NEMOVITOSTÍ A BYTŮ: -úklidové a čistící práce pro firmy a instituce -údržba bytů a domů -správa a údržba nemovitostí -ostraha objektů - služba vrátných a recepčních. .

Personální agentura. Služby: -zprostředkování zaměstnání, práce.

Agentura, zprostředkování: -práce, zaměstnání v USA*.

Zajištění potřebného počtu kvalifikovaných zaměstnanců pro potřeby holdingu, včetně zajištění personálu pro barový provoz v Praze a Ústí nad Labem. Personální poradenství v oblasti získávání nových zaměstnanců a zprostředkováním jejich dalšího školení a vzdělávání. Zajištění veškeré personální a mzdové agendy.

Personální poradenství: - služby v oblasti výběru vhodného kandidáta do požadované pozice - pracovně právní poradenství: - personální audit - metodika v oblasti personální, mzdové - zpracování plánu školení: - vypracování adaptačních programů - zabezpečení jejich realizace - konsultační servis - pracovní servis.

Agentura: -public relations-styk s veřejností -personální služby -reklama -marketing.

Poradenství v oblasti lidských zdrojů: -zrpostředkování práce pro VŠ a SŠ v ČR -psychologické poradenství -konzultace se zákazníky, nabídka optimálního řešení, doporučení -zajištění inzerce v médiích a on-line serverech, vyhodnocení odpovědí -vytipování specialistů, oslovení -assessment centre a outplacement -překlady a ...

Personální agentura: -zajišťování personálního, pracovního a podnikatelského poradenství -vyhlašování výběrových řízení a konkurzů.

Vzdělávací služby a personální poradenství. Semináře, kurzy, vzdělávání. Agentura práce.

Umělecká a produkční agentura. Organizační servis, služby: - pořádání kulturních a společenských akcí na klíč. Personální agentura: - zprostředkování zaměstnání českých občanů do států EU.

Profesionální služby v oboru dodávání zaměstnanců a vyhledávání vedoucích pracovníků obchodním i průmyslovým společnostem. Najdeme zaměstnance na trvalý i dočasný pracovní poměr, a pro uchazeče vhodnou pozici v následujících oblastech: - Finance & účetnictví - Bankovnictví - Exekutiva - Administrativa - Farmacie - Prodej & ...

Provoz internetového pracovního portálu s nabídkami práce, poradnou a s možností vložení životopisů do systému přístupného zaměstnavatelům.

Těžba a prodej haldového kameniva-lupku (ČSN 721002) -dovoz na místo vozidly T 815 nebo LIAZ. Výroba letku a dalších nosičů lesklého uhlíku pro slévárenské formovací a jádrové směsi, Výroba antuky. Zemní práce, autodoprava: -TATRA T 815 – sklápěč (možno i s vlekem) -ŠKODA 18.33 SB – sklápěč (možno i s vlekem) ...

Personální poradenství - konzultační činnost Výuka - angličtinakonzultační činnost

Daňové poradenství Ekonomické poradenství Poskytování - organizační služby Poskytování - účetní služby Konzultační a poradenská činnost - zakládání společnosti, nebo založení neziskové organizace pro činnosti občanské společnosti Zprostředkování - pojištění činnosti, osoby i majetku Zprostředkování - právní služby a ...

Poskytuje - poradenství v osobní a profesionální oblasti