Personální agentury vám pomohou najít ideální pracovní místo. Agentura vás bude informovat o volných pracovních místech, vyvíjet vaši kariéru, pomáhat vám ve změně zaměstnavatele a získat lepší pracovní místo. Najít práci tímto způsobem nebude problémem.

CZECHMAP s.r.o. - spolehliví pracovníci pro Vaši firmu
Nemáte čas hledat nové zaměstnance? Potom se neváhejte obrátit na naši firmu, která se zaměřuje na personální služby. Naší specializací je zajišťování pracovníku v oblasti nástrojářství a strojírenství. Máme dlouholeté zkušenosti v oboru a můžeme Vám zaručit ty nejlepší služby. Sídlíme na adrese Hetlín 10, okres Kutná Hora.
CZECHMAP s.r.o. - spolehliví pracovníci pro Vaši firmu
Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování: - nabídky zaměstnání, pracovní nabídky, práce pro fyzickou osobu, která se o práci uchází - vyhledání zaměstnanců pro zaměstnavatele, který hledá nové pracovní síly.

Zprostředkování - investice Seznamovací akce Zprostředkování - obchod - služby - obchodování na světových burzách včetně zaškolení Zprostředkování - práce přes internet

Zprostředkování práce a brigád v zahraničí, především EU: -on-line poradenství -odborné publikace a katalogy.

Vzdělávací a poradenské služby. Agentura práce.

Personální agentura. Pracovní agentura. Zprostředkování - nabídky práce, zaměstnání. Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání.

Pracovní agentura, personální agentura. Zprostředkování: - nabídky práce, zaměstnání v oboru - svářeč, horizontář, karuselář, formíř a strojní zámečník. Veškeré zednické práce.

Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování: - nabídky zaměstnání, brigády, práce v oboru: - tesařské práce - betonářské a železářské práce ve stavebnictví.

Stavební firma. Přípravné stavební práce. Výstavba: - bytové domy - průmyslové budovy. Pracovní agentura. Zprostředkování - nabídky práce, zaměstnání v oboru: - tesařské práce, tesařství - betonářské práce a železářské práce ve stavebnictví.

Personální agentura: -vyhledávání zaměstnanců -poradenství v oblasti personalistiky pro uchazeče i firmy.

Jsme profesionální personálně poradenská společnost s mnohaletou zkušeností na trhu práce. Vyřešíme za Vás veškeré personální potřeby a ušetříme Vám náklady spojené s lidskými zdroji

Strojírenská výroba. Strojní obrábění, soustružení. Personální agentura - nabídka zaměstnanců.

Region Severní Čechy NÁHRADNÍ PLNĚNÍ PRO FIRMY - ZPS PERSONÁLNÍ AGENTURA - AGENTURY Zaměstnáváme více než 50% zaměstnanců se změněnou pracovní schopností, to znamená, že veškerou činnost provedenou organizací s využitím těchto zaměstnanců pro zákazníka se započte pro účely výpočtu povinného odvodu do státního rozpočtu. Jsme ...

Nabídka práce v oblasti wellness průmyslu, práce s klienty v oblasti výživy, sportovní výživy a péče o pleť. Možnost práce z domu na HČ i VČ. Propracovaný školící systém, možnost kariérního růstu, flexibilní pracovní doba.

Podnikatelské poradenství. Manažerské poradenství. Personální poradenství.

Kádrové a poradenské služby v Česku. Zprostředkování: - pracovní nabídky pro zahraničních pracovníky: - výběr práce a podniku dle požadavků uchazeče - sociální, lékařská a finanční ochrana - vyřešení imigrantských, bytových a právních otázek - pomoc při adaptaci a odstranění jazykových bariér - výběr zahraničních pracovníků, ...

Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování: - nabídky zaměstnání, pracovní nabídky, práce.

Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování: - nabídky zaměstnání, pracovní nabídky, práce.

Stavební firma. Veškeré stavební práce. Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování: - nabídky zaměstnání, pracovní nabídky.

Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování: - pracovní nabídky, krátkodobé zaměstnání v oboru: - obsluha lisov - práce v automobilovém průmyslu - práce v elektrotechnickém průmyslu - práce v oblasti strojírenství - práce v potravinárském průmyslu - práce v skladovém hospodářství - obsluha VZV ...

Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování: - práce, pracovní nabídky, zaměstnání, brigády.

Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování: - nabídky práce pro nezaměstnané - krátkodobé brigády - hledání, vyhledávání vhodných pracovníků pro organizace či firmy.