Internetové připojení lze dnes zajistit téměř kdekoliv. Můžete si zvolit bezdrátové Wi-Fi připojení, ISDN telefonní připojení nebo vysokorychlostní připojení pomocí technologie ADSL. Rychlost připojení se udává v Mbps a ovlivňuje výši měsíčního poplatku.

Připojení k internetové síti optickými a bezdrátovými technologiemi. Zajištění internetového připojení pro rodinné domy, byty, bytové domy i velké firmy v okolí Olomouce.

Společnost OpavaNet a.s. Vám již řadu let poskytuje kvalitní internet v Opavě a okolí. Také zajišťujeme internetové a telefonní služby, kabelovou a digitální HD televizi, přenos dat, bezpečnostní řešení, webhosting a webdesign.

Počítačové a IT služby: -poskytováni internetu v regionu Třebíč, Náměšť nad oslavou, Moravské Budějovice (poskytovatel připojení, provider) -provozovatel-bezdrátová metropolitní síť Vývoj a implementace vlastní software: -webové aplikace -hotelový software. Prodej a implementace spam firewall - řešení pro výrazné snížení nevyžádané pošty ...

Služby: - připojení k internetu - Internetové volání (VoIP) - Chytrá Televize IPTV. Provoz: - Osvobození 1672, 68604 Kunovice.

Naše činnost: - poskytovatel připojení k internetu - outsourcing správy počítačových sítí - maloobchodní prodej a komplexní servis produktů v IT.

PŘENECHTE SERVIS POČÍTAČŮ ODBORNÍKŮM Firma pracuje v oboru IT informační technologie. ARTIQ, v.o.s. - továrna na počítače. Servis počítačů, outsoursing. Servis i pozáruční, oprava, prodej, poradenství: -kancelářská a výpočetní technika, počítače a periferie (tiskárny, monitory) DELL, ACER, HP, SAMSUNG, XEROX, PHILIPS, LG, HAL 3000, ...

Montáž, servis: - satelitní, televizní, rozhlasové antény - WiFi - domovní slaboproudé rozvody - EZS - servis počítačů - připojení k internetu - PC sítě - VOIP telefonie.

T-Systems Czech Republic nabízí síťově orientovaná ICT řešení a služby zahrnující systémovou integraci, implementaci a provoz ICT systémů. T-Systems Czech Republic a.s je členem mezinárodní skupiny Deutsche Telecom AG. Dodává komplexní, integrované IT a telekomunikační řešení. Hlasové, datové, internetové a hostingové, ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Specializovaný maloobchod

Poskytovatel vysokorychlostního připojení k internetu, kabelové a IPTV televize s více než 85 TV kanály. Telefonování bez paušálu. Expresní kurýrní služby, doprava zásilek po Brně, ČR, Slovensku a Evropě sběrnou nebo expresní službou. Přeprava zásilek vlastními vozy NONSTOP. Visu pro auta všech značek. Mechanické a elektrikářské opravy, ...

Nabízíme: - bezdrátové připojení do internetu Montáž, prodej, aktivace placených programů - servis a prodej výpočetní techniky - správa sítí pro organizace, školy a domácnosti - poradenská činnost v oblasti IT technologií - voIP telefonování bez placení paušálu ...

Služby: - bezdrátové připojení k internetu - VoIP hlasové služby - hosting - správa sítí.

Služby: - kabelová televize - připojení k Internetu - instalace satelitních antén a antén pozemního vysílání

Služby: - vysokorychlostní bezdrátové připojení k internetu - VoIP - volání přes internet - internetová televize - kamerové systémy.

Služby: - připojení k internetu - servis a instalace datových sítí.

Služby: - internetové připojení - VoIP - kabelová TV - výstavba telekomunikačních sítí - dodávka a montáž hliníkových konstrukcí.

Služby: - poskytování vysokorychlostního připojení k internetu.

Kvalitní a rychlé připojení k internetu v okolí Rožnova pod Radhoštěm a přilehlých obcích: - internet na doma i pro práci Chytrá internetová televize. Kvalitní servis a technická podpora.