Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Wadd studio je progresivní společnost zabývající se vývojem webových aplikací a softwarových produktů, dále také designem a reklamou od její webové podoby až po reklamu tištěnou.

Prodej, instalace, školení, servis: -značkové počítače SIEMENS -tiskárny OKI, STAR -programy.

Prodej, servis, leasing: -počítače -výpočetní technika, HW -ekonomický software, SW -instalace sítí -repasované-použité počítače.

Výpočetní technika. Dodávky CAD/CAM, GIS/FM, PLM, tiskových a IT řešení a služeb. CAD aplikace Autodesk pro strojírenství, stavebnictví, mapování, geografické informační systémy a systémy pro správu majetku - AutoCAD, Inventor, Revit, Civil 3D, Topobase. Servery a sítě, síťová řešení Microsoft, Cisco, Symantec. Outsourcing IT. Zakázkový ...

Tvorba a optimalizace: -firemní a osobní stránky -registrace do katalogů

Dodání, zavedení a udržování ekonomického informačního systému "IIS Ekonom" Vlastnosti ekonomického informačního systému: -klient server+možnost distribuovaného zpracování -operační systém NT, W2000, W2003 -stanice NT, W2000, XP -databáze Microsoft Sql Server, Oracle -propojení s MS OFFICE Obsahuje: -Saldokonto dodavatelů, ...

Služby: -zemědělský software -dodávka technologie pro živočišnou výrobu -chov skotu a prasat.

Dodávka, prodej: -ZEIS modulární ekonomický systém pro podvojné účetnictví -speciální programy pro zemědělskou výrobu. Služby: -instalace programů, zaškolení obsluhy, převod dat, hotline, metodický dohled, poradenství -vedení účetnictví, audit -ekonomické poradenství. Obchodní zastoupení fi. PROFEX AM, spol.s r.o. -pro okres ...

Služby: -stavba notebooků INTEL na klíč -stavba počítačů na klíč -obnova operačních systémů, záchrana dat -opravy hardware a chybová hlášení software. Prodej: -elektronika na objednávku s výraznou slevou. Luxusní domácí kina i projekční, včetně návrhu a montáže.

Služby, prodej: -počítače-PC-výpočetní technika -projektování, instalace počítačových sítí, modemových přenosů dat -komplexní vybavení hotelů, restaurací, výpočetní technikou -ekonomický software pro středně velké podniky, zemědělské celky, rozpočtové organizace -budování počítačových učeben pro školy učiliště -zajištění ...

Servis a opravy: -HTC, Apple, BenQ, Pentax, Pentacon, NCR, MIO -výpočetní technika Hewlett-Packard -výpočetní technika -digitální fotoaparáty a tiskárny. Služby: -implementace komplexních informačních systémů -projektování a realizace datových sítí. Prodej a servis: -počítače -výpočetní technika.

Prodej, servis: -výpočetní technika -servis pc -sítě. Prodej výpočetní techniky a notebooků. Nabízíme duplikování médií, PC hernu, média, digitální fota.

Výroba 3D počítačové animace, tvorba 3D modelů, interaktivní tvorba ve Flash, Flash programování, výroba internetových her, facebook aplikace a propagační hry, mobilní aplikace pro Android a iPhone.

Společnost specializovaná na internetový marketing, web design, marketingové poradenství, vývoj internetových aplikací, špičkové grafické návrhy, případové studie, významní klienti. Tvorba rozsáhlých vnitropodnikových aplikací, extranety a intranety, e-commerce, e-business, e-marketing, analýzy, design, redesign, tvorba internetových obchodů, SEO, ...

Výroba, vývoj, instalace a servis: -automatizované letecké systémy pro řízení civilního i vojenského provozu. Služby: -zpracování dat -software -projekce -elektrické zařízení -systémy GPS.

Výhradní zastoupení APPLE COMPUTER. Velkoobchod, maloobchod, prodej, záruční a pozáruční servis, opravy, poradenství v oboru: -výpočetní technika IBM kompaktabilní, Apple MacIntosh, NB-ACER350 -kancelářská technika -laserové, tryskové a jehličkové tiskárny EPSON a HP HEWLETT PACKARD -softwarové produkty -CD-ROM multimédia, ...

Služby: -software (SW) -hardware (HW) - ACER, LEO COMPUTERS -instalace počítačových sítí -školení -konzulatace, poradenství.

Prodej, údržba a servis: -výpočetní technika -nabídka tvorby podnikového softwaru.

Nabízíme komplexní IT řešení pro Vás i Vaši firmu. Tvorba software na míru, implementace informačních systémů, výroba měřících a kalibračních přístrojů, tvorba a správa webových stránek, SEO optimalizace, internetový marketing ani corporate identity pro nás nejsou problém.

Kompletní služby související se 3D stereoskopickou vizualizací: -3D stereoskopická kina -3D monitory -natáčení 3D stereoskopických filmů a videa -vývoj software -pronájem zobrazovacích 3D stereoskopických zařízení -standardní 2D grafické práce a video natáčení.

Prodej, servis: -počítače -výpočetní technika-HW -software-SW.

Služby: -dodavatel komplexních IT řešení především pro podniky -správa dat a počítačových sítí -správa kontaktů se zákazníky těchto firem.

Servis notebooků Provádíme záruční i pozáruční servis Provádíme opravy počítačů PC Modernizace počítačů Pokud máte zastaralý počítač doporučíme vám, jestli se vyplatí investovat do nového počítače, případně provedeme modernizaci počítače. Instalaci software Pomůžeme vám při instalaci programového vybavení, nastavení Windows, internetu, ...

Služby: -vývoj a implementace software pro řízení jakosti výroby -vývoj a implementace software pro řízení výroby -vývoj software na zakázku -vývoj a výroba elektronických mikroprocesorových zařízení -projektování a realizace kontrolních pracovišť -odborné poradenské a konzultační služby v oblasti statistického řízení procesů ...

Služby: -realitní -reklamní a marketingové -zprostředkovatelské-obchod -poskytování software a poradenství v oblasti hardware, software -specializovaný maloobchod -zprostředkování služeb.