Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Prodej - výukový program pro děti se specifickými poruchami učení.

Přední dodavatel IS a systémových integrátorů. Dodávky informačních systémů pro potravinářský průmysl: - evidence, řízení a sledování zpracování všech požadavků zákazníka (Help Desk) - poskytování odborných rad zákazníkům po telefonu (Hot Line) - podpora IS - informačních systémů - poskytování služeb dle objednávky - objednatele ...

Servis pc, notebooků, servis a prodej osobních počítačů a kancelářské techniky na Domažlicku a okolí, instalace software, hardware, odvirování Vašeho PC, diagnostika PC.

Služby: - informační a komunikační systémy. Další služby: - návrh optimální konfigurace, kapacity a výkonu hardware vzhledem k potřebám firmy. - zakázkové programování - dostupnost v závislosti na sjednaných podmínkách - telefonická podpora hot-line - pravidelné kontrolní dohledy - vzdálená správa systému - IT ...

Digitální atlas. Softwarový produkt, který obsahuje kompletní elektronicky zpra-covanou mapu ČR a podrobné mapy měst. Tyto mapy jsou vektorové a jsou spojeny s rozsáhlými databázemi firem, institucí, kulturních památek, přírodních zajímavostí, pošt, ubytovacích a zdravot-nických zařízení atd. Možností je i tvorba vlastních databází.

Prodej a servis počítačů: -hardware -software. Instalace a správa sítí.

Prodej a servis: -výpočetní technika a komunikace. Poskytování bezdrátového internetu -prodej a servis mobilních telefonů -montáž satelitní techniky -servis a správa počítačových sítí

Obchodní činnost. Poskytování software.

Prodej, opravy: -počítače -sítě -příslušenství -software -autorizované zastoupení účetního systému Pohoda -výstavba bezpečnostních počítačových sítí.

Správa a montáž počítačových sítí. Opravy a údržba: -výpočetní technika. Publikování, dodávky a poradenství v oblasti softwaru.

Servis (SW/HW), bazar, prodej mobilních telefonů, notebooků, PC a další elektroniky. Prodej příslušenství k mobilním telefonům, instalace počítačových sítí, zabezpečovacích systémů.

Poradenství, dodávka: -software -hardware.

Projekty, dodávky informačního řídícího systému Energis: -analýza aktuálního stavu -návrh implementace IŘS Energis -realizace projektu -zaškolení uživatelů -servis a údržba produktů -technická podpora.

Výpočetní technika-prodej, servis: -dodávky hardware a software -projekty a dodávky počítačových, telekomunikačních sítí -informační systém CFS -ekonomické poradenství.

Počítače a periferie. Servis výpočetní techniky. Správa sítí. Prodej HW, SW.

Maloobchod, prodej: -výpočetní technika -programové vybavení

Práce: -grafické a kresličské -příprava a vypracování technických návrhů -služby v oblasti konstrukce nástrojů, výroby prototypů - Rapid Prototyping - vývoj hardware a software, testování.

Výpočetní technika: -specializovaný software pro dopravu, spedici a sběrnou službu -propojení na účetnictví Helios, Orange a Green, případně jiné externí -špičková technologie a bezpečné uložení vašich dat -skvělý design a uživatelský komfort -připojení vzdálených pracovišť -přímé výstupy do aplikací MS WORD, EXCEL, INTERNET -podpora ...

Měření a regulace: -tepelné zdroje -technologické procesy. Zabezpečovací protipožární systémy. Komunikační a počítačové sítě-kabelové rozvody. Tepelná technika-expertní činnost. Kabelové rozvody. Měření a regulace tepla. Zabezpečovací systémy: -dodávka -montáž. Telekomunikační technika. Komplexní dodávky v oblasti silnoproudu a ...

Tvorba a prodej: -veterinární software pro evidenci pacientů. Dodávka: -veterinární zdravotnická technika diagnostické přístroje, narkotizační technika, EKG, monitory, operační světla, instrumentační stolky. Výroba: -veterinární zdravotnická technika (diagnostické přístroje, narkotizační technika).

Prodej i servis: - výpočetní technika - správa sítí - webhosting - mailhosting - instalace internetu

Program pro finanční analýzu ekonomických dat firmy - FinAnalysis. Ekonomické systémy ABRA pro firmy, zaměřené na ochod, služby, výrobu. I pro neziskové organizace a účetní firmy. Podvojné účetnictví, daňová evidence. Aplikace je určena pro rychlou analýzu ekonomických dat spojenou s možností tvorby grafických výstupů, které mohou být součástí ...

Prodej, servis: ABRA: -kompletní ekonomický software -jednoduché účetnictví -podvojné účetnictví -mzdová agenda -poradenství -externí služby.

Služby: -poskytování internetových a datových služeb -správa a servis IT -outsorcing -SW & HW.

Prodej, servis: -výpočetní technika -ekonomický software -dodávky hardware -projektování, realizace, správa počítačových sítí. -mobilní telefony -el.cigarety.