Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Služby: - komplexní správa informačních technologií - IT Management

Dodávka, vývoj: - výukové programy pro děti se speciálními vzdělávacími potřebami, s dyslexií, dysortografií.

Činnost: - slžby v oblasti IT - správa počítačových sítí - dodávka HW, SW.

Služby - realitní činnost - překladatelské a tlumočnické služby - výroba reklamy - internetová reklama - softwarové práce - spedice, autodoprava.

Služby: - tvorba webové stránky, aplikace, portály - tvorba e-shopy - vývoj mobilní aplikace

Dodávka, montáž, servis: - elektronické zabezpečovací systémy - kamerové systémy Služby: - implementace informačních technologií, bezpečnostní analýzy, ochrany informačních systémů a dat - správa PC sítí a periférních zařízení - správa a údržba serverů - zálohy a kontroly dat

Služby: - tvorba webových stránek - grafika - SEO optimalizace - PR články

InfoConsulting Czech Poskytujeme služby špičkových odborníků v oblasti konzultace, implementace a podpory ERP systému IFS Applications. Dodáváme inovativní řešení a špičkové služby. Garantujeme přesnost, spolehlivost, bohaté zkušenosti a profesionalitu.

Podnikový informační systém HELIOS z produkce Asseco Solutions pokrývá potřeby firem všech velikostí v nejrůznějších oblastech podnikání a veřejné správy. Systém je doplněn širokou nabídkou služeb a partnerských programů. Informační systém je vyvinut tak, aby svým zákazníkům pomáhal orientovat se v záplavě údajů, které souvisejí s činností ...

Služby: - vydavatelství (deník Hospodářské noviny, týdeníky Ekonom a Respekt...a další) - provoz zpravodajské servery - marketing - IT služby

Prodej a servis počítačů. Poskytování - poradenské služby pro střední a malé firmy a pro domácnost v oboru výpočetní techniky a informatiky

Služby: - programování - tvorba webových stránek, e-shopů

Služby: - služby v oblasti IT - outsourcing IT

Služby: - vývoj a prodej softwarových řešení - správa sítí - požární ochrana, BOZP

Činnost: - outsourcing IT služeb - projektování a správa počítačových sítí a stanic - administrace serverů, firewallů, Cisco routerů - virtualizace a cloudové služby - školení....atd.

Služby - zhotovení aplikací pro prostředí MS-Windows a řešení webových služeb - nabízíme komplexní řešení pro bankovní registr.

Vývoj, prodej: - hardwarové i softwarové zázemí pro školy, školky, dětské domovy a další školská zařízení všech typů.

Společnost SoftwareONE je jedním z nejrychleji rostoucích poskytovatelů technologických řešení na světě a v České republice působí od roku 2012. Jsme uznávaným partnerem pro přechod do cloudu s našimi vlastními expertními službami, konzultační metodikou a portfoliem řízených služeb.

Duplikace: - hudební a datová CD všech standardních formátů a tvarů na moderní výrobní lince.

Služby - programování - IT služby - grafika, design.