Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

NOTEBOOK SERVIS Prodej, instalace, servis: -výpočetní technika: -počítače, notebooky -počítačové sítě LAN, WAN.

Vývoj softwarového modulu podnikové spořitelny.

Instalace a servis - zabezpečovací systémy - kamerové systémy. Příjem televizních programů v rodinných domech: - zajišťujeme všechny možnosti příjmu (DVB-T, DVB-S, VKV). Příprava a instalace TV příjmu v novostavbách již v průběhu stavby. Internet: - zpracováváme projekty strukturovaných i bezdrátových datových sítí, provádíme ...

-Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Testování, měření, analýzy a kontroly -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové ...

Jsme firma, která se zabývá zaváděním, řízením a koordinací projektů se zaměřením na dodávky strojů, robotů a implementaci softwaru ve strojírenských firmách, vč. implementace robotů.

Realizace a správa kabelových i bezdrátových sítí. Dodávky a servis hardware, dodávky, instalace a aktualizace software, zálohování, obnovu a záchranu dat, odvirování a zabezpečení PC. Digitalizace starých audio nahrávek.

Společnost SPC solutions, spol. s r.o. se specializuje na kvalifikované řešení v oblasti informační technologie a na trhu se pohybuje již více než dvacet let. Zabýváme se především řešením a systémy ERP, plánováním výroby - proALPHA, vývojem softwarů, výrobou webových systémů a mobilních aplikací. Vždy nám záleží na požadavcích klienta a podle ...

Vývoj, distribuce, prodej software SW**: -CAD systémy pro konstrukci výrobků a úspory materiálů: -v obuvnickém, oděvním, galanterním průmyslu -při výrobě čalounění v nábytkářském nebo automobilovém průmyslu.

Vývoj, školení, prodej: -software, SW**: -ekonomicko-účetní agendy -podpůrný software zejména pro podnikatelskou sféru -informační systémy -videosystémy na monitorování, střežení objektů s dálkovým přenosem obrazu. Středisko Praha: -MRP-Informatics, spol. s r.o. Praha - Horní Počernice, Náchodská 116/697 ...

Činnost: - průmyslová automatizace - vývoj software v oblasti automatizace, komunikace, bezpečnostních řídících systémů - analýzy výrobních procesů.

Vývoj, distribuce: - informační systémy, elektronické identifikační systémy.

Vývoj, dodávka: - software pro podporu projektování (elektrotechnika, vzduchotechnika, potrubní rozvody) - software ElProCAD, VzProCAD, SunLiS, Wils, Verox, Wdls.

Vývoj, implementace: - informační systémy, software pro oblast stavebnictví.

Prodej: - ochranné pracovní prostředky - pracovní oděvy, obuv

Návrhy, projekce, dodávka, montáže, instalace: -řídicích systémů zejména v oblasti CZT*, TZB* a energetice. Inženýrské služby v oblasti řízení, měření a regulace. Aplikační programy řídicích a monitorovacích systémů.

Tvorba: - webové stránky - e-shopy - webové aplikace

Služby: - implementace, konfigurace, školení, konzultace, vedení projektů a podporu uživatelů systémů Microsoft Dynamics NAV a dalších navazujících systému jako jsou Microsoft SQL server, Sharepoint a reportovací nástroje SQL serveru - zpracování datových skladů a reportingových center.

Výroba a poskytování: -software -nabídka CRM a APS systémů -databázové programování -vývoj řídícího softwaru -systémů pro řízení vztahů se zákazníky -pořádání vzdělávacích kurzů práce na PC. Sídlo: -Zlín, Věžové domy 874

Komplexní správa IT (servery Windows/Linux, stanice Windows/Linux, instalace, zaškolení, sítě vč. routerů a WiFi). Software na zakázku. Opravy PC a notebooků. Dodávky hardware na míru vč. konzultací.

Výroba, zavádění, servis, poradenství: - ekonomický, výrobní a logistický software - účetnictví, mzdy a personalistika - dlouhodobý majetek, obchod a sklady - doprava a spedice - terminálová obsluha skladu - informační systém QI

Výroba, prodej, instalace: -informační systém na bázi Microsoft Dynamics NAV a Microsoft Dynamics CRM. Společnost zabývající se - implementace, aplikace, instalace moderních podnikových informačních systémů: - specialisté na řešení podnikových IS pro firmy z oblasti: -leasingu -pojišťovnictví -velkoobchodu ...

Speciální počítačky stravenek a tiketů se snímáním a vyhodnocováním čárových kódů - vlastní vývoj a výroba. DNC sítě - management NC programů.. Systém pro monitorování efektivity využití strojů a pro sledování a vyhodnocování prostojů - vlastní vývoj a výroba (MMS - Machine Monitoring System). MMS je aplikace typu MES, která slouží pro ...

Instalace a aktualizace nových počítačů. Reinstalace operačních systémů, ovladačů a software. Zálohování dat před opravou. Běžné, expresní opravy počítačů. Výpočetní technika, příslušenství. Prodej: - vysílačky a příslušenství.

Prodej, montáže, servis: - zabezpečovací systémy. Vývoj na zakázku: - podnikatelský software širokého zaměření - silno a slaboproud - ochrana majetku a osob.

Nabízíme Vám kompletní servis notebooků, netbooků, opravy počítačů a další servisní služby. Záchrana - obnova poškozených či smazaných dat. Apple iPhone servis Zlín.