Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Vývoj softwaru -software pro textilní a kožedělný průmysl.

Služby: - marketing - PPC reklama - SEO optimalizace - zhotovení newsletterových kampaní - programování - tvorba webů

Masérské, rekondiční a regenerační služby -Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Pronájem a půjčování věcí movitých -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské ...

Služby: - pronájem vláken - pronájem datových okruhů - Outsourcing informačních technologií (HW, SW) - Dodávky HW a SW - Servis bezdrátových sítí - Sváření a měření optických vláken (svářečka Corning, měřící přístroj EXFO) indoor/outdoor

Činnost: - poradenství v oblasti IT a managementu.

Specializovaný software pro plánování času, řešení úkolů, organizaci práce a firemní komunikaci. Naše produkty jsou zaměřeny na efektivní zabezpečení plynulého chodu Vaší firmy. Prioritou našich produktů je úspora času a práce pro Naše zákazníky.

Procesní management. IT poradenství.

Výroba: - www stránky - internetové prezentace. Údržba webu.

Velkoobchod, maloobchod, montáž, distribuce, prodej, servis: - personální počítače IPC - sestavy dle přání zákazníka - upgrade - značkové PC

Dodávka: -Systém MEVROS, software pro sledování skutečného využití strojního času. Služby: -programování CNC technologií -poradenství, školení, údržba v oblasti řídících systémů CNC strojů.

Vývoj: -software a hardwarwe pro průmyslovou automatizaci -programování Strojové vidění (vizuální inspekční systémy) Astronomické kamery

Tvorba webové prezentace, webdesign, SEO optimalizace, grafické služby, tvorba logotypu, CD prezentace, zprostředkování tisku, grafické návrhy reklamních a firemních tiskovin.

Dodávky, poradenství, výroba: - informační systém CARIS certifikovaný pro partnery Ford, Kia, Toyota, Mazda, Hyundai, Citroën, Mercedes, Volvo, Suzuki, Daimler-Chrysler, Fiat - programy pro autoservisy, autosalony, autobazary, autopůjčovny, měření emisí, marketingové programy, identifikace a docházka - účetní program, pokladní kniha, mzdy - ...

Činnost: - vývoj softwarového vybavení UNIS-Mzdy - podpora ekonomického systému UNIS-X pro podnikatelské i příspěvkové organizace - podpora systému GORDIC - správa počítačových sítí, podpora aplikačního softwaru - poradenství při výběru HW a SW, instalace HW a SW - opravy a upgrade HW

Dodáváme 3D PLM řešení společnosti Dassault Systemes pro efektivnější a rychlejší vývojový a inovační proces výrobků. -3DExperience -Catia -Enovia -Delmia -Exalead -Composer -Draftsight -Simulia. Služby: -školení a workshopy -analýzy a konzultace -projekty a implementace -vývoj NC postprocesorů -makra -inženýrské služby.

Tvorba a vývoj SW řešení na míru pro určité typy ekonomických subjektů. Tvorba softwaru. IT poradenství. Komplexní firemní aplikace.

Vývoj: -webové a mobilní aplikace pro iPhone pro firemní použití - např. sběr dat v terénu, podpora obchodníků na cestách, monitoring firemních vozidel. Fakturační adresa: Lužné 995, 763 26 Luhačovice.

SWS a.s. je předním českým distributorem informačních technologií. Zaměřuje se na obchodování B2B a od svého vzniku v roce 1991 si udržuje pozici jednoho z největších distributorů software a hardware v České republice. Podle sdružení CZECH TOP 100 patří mezi 100 nejvýznamnějších firem České republiky a díky nejvyššímu hodnocení AAA od agentury ...

Služby: - tvorba webových stránek - webdesign - vývoj webových aplikací - SEO optimalizace.

Prodej, eshop, e-shop: -WIFI technika -internetové připojení -VoIP volání -datové spoje -správa počítačových sítí a výpočetní techniky -webdesign -webhosting Výroba, distribuce: -výpočetní technika.

Návrhy, realizace: -strukturované kabeláže -webové prezentace a e-shopy -komunikační zařízení pro motorkáře. Prodej, servis: -výpočetní technika. Instalace, servis, správa: -počítačové sítě.

Prodej, dodávka, servis: -výpočetní technika - počítače. Služby: -správá sítí -webdesign - tvorba www stránek, eshopů -grafický design -optimalizace pro vyhledávače. Vývoj, tvorba: -softwarové systémy.

Tvorba WWW stránek a webových aplikací. Zprostředkování domén a webhostingu. Návrh a realizace počítačových sítí. Správa počítačových sítí. Poradenství v oblasti IT.