Programování počítačových aplikací v Java, C++ nebo PHP, správa počítačové sítě, hardwarový a softwarový audit, vývoj softwarových aplikací, informačních systémů a programů, licencování patří do velké skupiny počítačových služeb, které můžete využít.

Prodej, servis: -výpočetní technika, počítače -budování a správa počítačové sítě -internetové služby. Služby: -VoIP telefonie. Datová centra.

Tvorba webových stránek a reklamy. Sociální a firemní sítě. Vytvoření grafiky a tiskovin. 3D vizualizace interiéru.

Revoluční ICT řešení pro sběr dat, integraci systémů a aplikací, sdílení a správu souborů, analýzu dat, vizualizaci zjištěných hodnot v grafech, nové nástroje pro řízení, řešení pro automatizaci a exporty dat.

Vývoj software na zakázku. Outsourcing vývojových kapacit. Implementace a podpora SW řešení. Architektura SW, analýzy a konzultace.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

Online platforma pro vzdělávání: - zaměstnanců firem i institucí, - partnerů, - klientů.

IT služby: - audit a analýza webových řešení - poradenství v oblasti PC - instalace hardware a software - optimalizace výkonu Windows - konfigurace Wifi a LAN sítí - vzdálená správa / VPN. Dětský secondhand Oblékáme andílky. Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - Kojenecké dupačky, overaly - Kojenecké body - Trička – ...

Služby: -tvorba www stránek s profesionáolním redakčním systémem -programování eshopů a internetových aplikací -grafický design, SEO optimalizace pro vyhledávače, online reklamní kapmaně.

Služby: -internetová reklama -SEO optimalizace -webdesign -webhosting

Návrh, prodej, servis: - komplexní hardwarová a softwarová řešení. Prodej, distribuce: -programové vybavení pro: -velkoobchody -sklady -obchodní domy -maloobchody -pokladny na čárový kód. Návrh, realizace: -obchodní a pokladní systémy pro velkoobchody -automatizace obchodu.

Služby: -webdesign - tvorba www stránek -grafický design -software - řešení na míru -školení.

Statické webové prezentace: -dynamické prezentace -firemní prezentace na DVD -intranetové firemní portály -tématické portály -redakční systémy -elektronické obchody -optimalizace pro vyhledávače.

Vývoj, výroba: - software - programování - internetové a počítačové aplikace - podnikové informační systémy - dokumentové a procesní portály - serverové systémy - komunikační systémy - bezpečnostní systémy.

Informační systém nastavitelný podle požadavků a potřeb zákazníka.

Výroba, prodej: - restaurační a hotelový software - rezervační systémy - sklady, kalkulace, receptury - pokladny - recepce - pokladní systémy pro EET - elektronickou evidenci tržeb Prodej, maloobchod: - restaurační pokladny - registrační pokladny - výpočetní technika - fiskální pokladny - váhy - čárový kód - čtečky chip karet - ...

Prodej a servis notebooků, počítačů a výpočetní techniky. Správa sítí. Zálohování dat. Odvirování notebooků a počítačů.

Maloobchod, prodej, servis, oprava, opravy: -výpočetní technika: -počítače, notebooky, tiskárny -kancelářská technika -příslušenství. Instalace, správa: -počítačové sítě -servery.

Služby: -vytváření webových prezentací. Senior developer ve firmě Edhouse s.r.o.

Výroba a prodej účetních programů. Nabízíme software pro fakturace, slad, kasu a knihu jízd.

Prodej, tvorba, návrhy: -vedení účetnictví, mezd -účetnický software -systém oběhu zpracovávaných informací: -síťová propojení více PC -přenosy dat ze vzdálených stanic -propojení na banky

Administrátor - servisní technik: -starám se o rozvoj IT infrastruktury ve firmě na základě její potřeby -navrhuji PC sestavy -řeším specifické požadavky mimo běžný servisní rozsah.

Servis, opravna: -tiskárny, tiskáren k počítačům -multifunkčních strojů -kopírky, kopírek -plottery, ploterů -scannery, scannerů -osobní počítače -servery -monitory, monitorů -záložní zdroje -výpočetní technika.

Poradenství: -software: -BUILD power: -software pro stavební firmy -plně integrovaný stavební informační systém určený pro podporu přípravy a realizaci stavební výroby -pokrývá všechny procesy spojené s realizací zakázky včetně orientačního propočtu, nabídkového a kontrolního rozpočtu, finančního ...