V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Grafické studio. Služby: - webdesign - tvorba webových stránek, webové prezentace - oživení a kompletní renovace již vytvořených webových stránek - tvorba Javascriptových appletů - překlady webů do anglického, německého, italského a španělského jazyka - tvorba desktopových aplikací - realizace - internetové obchody, redakční ...

Tvoříme eshopy a webové stránky.Žádný pronájem, žádná reklama, vše je Vaše za minimální poplatek.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - software - kancelářská technika - telefonní ústředny - telefony, telefaxy - kopírky - pokladní počítačové systémy. Poskytování: - předběžné návrhy projekty a kompletní montáže počítačových sítí. Renovace: - tonerových a inkoustových kazet.

Tvorba profesionálních webů, grafiky a jiné IT činnosti.

Služby: - programování na míru - internetové aplikace - tvorba webových stránek - marketing webu

Tvorba webových stránek, aplikací a multimediálních prezentací na CD i DVD. Komplexní služby od jednoduchých stránek až po e-shopy.

Výroba: - energetické obrázky. Služby: Posílám léčivou energii na dálku i osobně ve své ordinaci. Působím pomocí energie, která mnou prochází a dlaněmi ji předávám. Výroba: - weby rychle a profesionálně - internetové stránky - e-shopy - SEO optimalizace - Webdesign - grafické práce, správu a instalace počítačové techniky, databáze a ...

Ekonomický software WinDUO Vývoj a prodej ekonomického software pro vedení účetnictví a daňové evidence. www.winduo.cz - vyzkoušejte WinDUO-GRATIS. Vedení účetnictví, daňové poradenství. Pronájem školících prostor.

Naše internetové služby poskytujeme domácnostem, firmám i státním institucím. Váš rodinný domek připojíme bezdrátově. Pokud bydlíte v bytě nebo máte kancelář v obchodním centru, doporučujeme připojení pomocí kabelu. Zájemcům o individuální připojení k internetu nabízíme dedikovanou kapacitu.

Prodej, servis: - počítače včetně příslušenství - síťové prvky - softwarové vybavení - ozvučovací aparatura - zabezpečovací zařízení - kamerové systémy. Opravy: - průmyslová technika - spotřební technika

Grafické práce Tiskoviny, letáky, katalogy, skládačky, vizitky Design manuály (Corporate Indentity), tvorba logotypů Tvorba webových stránek, redakční systém Webdesign Flash animace Optimalizace pro vyhledávače (SEO) Webhosting Reklamní a upomínkové předměty PVC desky, PVC bannery a plachty Polepy a řezaná reklama Produktová ...

Reklama, reklamní služby. Grafika. Velkoplošný tisk. Reklamní tabule. Vizitky, letáky. Razítka. Kopírování. Polepy automobilů. Tvorba www stránek. Fotožaluzie, fotorolety. Vertikální žaluzie a rolety s fototiskem. Fotoobrazy na plátně.

Tvorba www stránek. Optimalizace pro vyhledávače. Výroba: - e-shopy.

TISK WEB GRAFIKA Pobočky: - Krnov, Nádražní 2 - tel.: 554615140 - e-mail: krnov@retisgroup.cz

Průmyslová automatizace, dodávky řídicích systému na klíč. Zakázkový vývoj software. Technologie: .NET, Java, SQL. OS: Windows, Android.

Tvorba: - software na zakázku. Grafické práce.

Komplexní IT řešení firem. Správa serverů. Tvorba aplikací na míru pod operační systémy Windows i Linux

Služby: - vývoj informačních systémů - tvorba webových stránek - serverhosting, webhosting - SEO optimalizace - webdesign - PPC (Pay Per Click) - internetový marketing.

Vývoj, prodej: - ekonomický software AUTOPLAN - Automapa, Kniha jízd, Cestovní příkazy a náhrady pro tuzemské i zahraniční pracovní cesty.

Poradenství a distribuce software v oblasti disaster recovery, zálohování a virtualizace. Zastoupení Acronis, Parallels a StorageCraft.

Výroba: - stávající internetové prezentace a e-shopy. Dodáváme Mobilní telefony včetně příslušenství, výpočetní techniku včetně periferií a příslušenství, spotřební materiál.