V nabídce počítačových a internetových služeb najdete správu a poskytování počítačové sítě a internetového připojení, webhosting, tvorbu www stránek, programování aplikací, telekomunikační služby, podnikové informační systémy či také IT poradenství.

Realizace, grafika a provoz internetových stránek. - tvorba webových stránek - tvorba e-shopů - aktualizace internetových stránek - programování aplikací.

Služby. Poskytujeme: -programování -reklamní agentura a nakladatelství -grafický design -mediální produkce -textový servis a PR agentura aj.

Prodej a servis: - výpočetní technika - počítače a notebooky. Správa firemní sítě.

Automatizované systémy řízení technologických procesů: -dispečinky rozvodných systémů -provozní informační systémy -integrace řídících systémů -telemetrie -centra řízení. Systémy řízení a sledování pro vodárenství, energetiku, plynárenství. SCADA.. PLC.

Opravy: - počítače - notebooky. Zálohy dat, reinstalace operačních systému, výměny poškozeného HW a čištění. Návrhy a kompletace počítačových sestav, dle požadavků zákazníka. E-shop.

Správa dokumentů ve Smart Share ECM umožňuje více než Document Management System DMS. Správa obsahu smluv, dokumentace, formulářů a předloh s inteligentním vyhledáváním, správa dat, projektů i firemních procesů šetří spoustu Vašeho času.

Konzultace a poradenství v oblastech: -systém řízení jakosti dle ISO 9001(QMS) -bezpečnost informačních systémů -systém bezpečnosti a ochrany zdraví při práci -integrované systémy řízení (IMS).

Účetnictví, ekonomika, daně, návrhy a tvorba www prezentací, správa a údržba počítačových sítí, reklamní a užitkové polepy.

Grafika: - reklamní grafika, velkoplošný tisk - polepy aut - výroba a potisk samolepících etiket - gravírování - digitální a ofsetový tisk. Prodej a servis výpočetní techniky: - počítače, notebooky a periferie - počítačové sítě - autorizovaný servis tiskáren Kyocera. Software: - vývoj a prodej software pro zdravotnictví - ...

Tvorba www stánek, eshopů, baneru, reklamy, firemní identity, potisků vozů a mnoho dalšího.

Prodej, servis: - kancelářská, výpočetní technika.

Reklamní a grafické služby: - tištěná reklama - řezaná reklama - tvorba webových stránek - grafické návrhy.

Správa počítačových sítí. Prodej a servis: - výpočetní technika. Outsorcing IT služeb pro malé a střední firmy, podnikatele, živnostníky. Služby v oblasti výpočetní techniky rovněž pro soukromé osoby a domácnosti.

Reklamní a grafické studio. Služby, návrhy, výroba: - grafika, grafické návrhy - firemního loga, logotypy - obaly výrobků - výroba www stránek, webdesign - prospekty, plakáty, billboardy - reklamní letáky.

Vývoj software. Internet, databáze. Internetové projekty a portály. Redakční systémy, e-business. Databázové aplikace a systémy. Tvorba webu, internetové prezentace, www stránky, hosting, poradenství. IT poradenství. Plný nebo částečný outsourcing. Servis, údržbu a internetové služby.

Služby: - internetové připojení - kabelové připojení - bezdrátové připojení - tvorba softwaru.

Komplexní reklamní služby, reklamní agentura. Výroba: - světelná reklama - reklamní štítky a tabule - informační systémy - letáky - vizitky - razítka - potisk - trička - webové stránky, webdesign.

Projekce, inženýring, dodávky, servis - technologická zařízení se zaměřením na energetiku a potrubní systémy. Dodávky kancelářské a výpočetní techniky. Návrhy a realizace počítačových sítí.

Systémová integrace. Výstavba: - informační technologie.

Grafické studio: - grafické návrhy - webdesign - tisk. Výroba: - logotypy společností - jednotný vizuální styl.

Prodej, vývoj: - ekonomické systémy pro Windows - software, hardware. Tvorba - webové stránky, webdesign.

Webdesign - tvorba a rekonstrukce webových stránek. Grafická tvorba - grafické návrhy: - loga - reklamy - značky - plakáty. Registrace do webových prohlížečů a kalatogů. Analýzy webu. Optimalizace pro vyhledávače SEO. Stavba a instalace sítí. Foto služby - foto dokumentace, tvorba katalogů, focení výrobků. Oprava PC hardwaru a ...