Evropské dotace mohou podpořit vaše plány. Specializované firmy vám pomohou se zhodnocením plánu, sepsáním žádosti o dotaci, administrativou a správou i analýzou dotačních příležitostí. Nechejte si pomoci a získejte evropskou, státní nebo krajskou dotaci.

Činnost: - investiční a dotační poradenství - projektový management - regionální rozvoj a strategické plánování - veřejné zakázky

Poradenské služby - public affairs interakce s rozhodovacími procesy v prostředí zákonodárné i výkonné moci v institucích EU - poradenství při využití dotací, strukturální fondy - pořádání konferencí a seminářů.

Právní a poradenské služby při organizaci výběrových řízení pro projekty z dotací fondů EU.

Dotační poradenství - příprava žádostí o dotaci - administrace dotací - dotační školení.

Služby: - dotační poradenství - zpracování dotačních žádostí a podkladů - energetické audity, energetické posudky - průkazy energetické náročnosti budov

Auditorská společnost - poradenská činnost - forenzní služby - fondy EU.

Služby: - poradenství v oblasti evropských dotací - vývoj software na zakázku.

Služby: -administrace dotací -veřejné zakázky -účetnictví -projektové řízení -marketing -podnikatelské záměry

Konzultantská společnost v oblasti energetiky, životního prostředí a managementu - dotační poradenství - energetické audity.

Poradenská činnost - dotační poradenství - poradenství v rámci přípravy projektů financovaných z EU.

Služby: - vyřízení a čerpání dotací z EU - vymáhání a správa pohledávek - úspora nákadů - finanční controlling

Marketingové a poradenské služby - dotačního poradenství - účetnictví a auditorské činnosti - vzdělávání pro školy, firemní vzdělávání - PR a marketing.

Poradenství v oblastí dotací EU - žádosti, studie proveditelnosti, CBA, administrace Strategické plány Analýzy, evaluace RIA

Služby - poradenská a zpostředkovatelská činnost v oblasti dotací - webdesign

Analýza dotací pro subjekty i projekty. Plán využití fondů EU. Zpracování žádostí na projekt. Výběrová řízení na dodavatele. Administrace dotace.

Služby: - vzdělávání - oborové kurzy - firemní kurzy na míru - dotační poradenství Pobočka, školící středisko: Cejl 62 Brno

Společnost Insulation Building s.r.o. se zabývá zateplení panelových domů, zateplením rodinných domů. Provádíme revitalizace panelových domů. Zajistíme dotace na zateplení z dotačního programu zelená úsporám.

Cross Czech a.s. je poradenská firma poskytující své služby v oblasti přípravy mezinárodních, národních i regionálních projektů financovaných ze zdrojů Evropské unie a státních programů ČR.