Díky personálnímu poradenství se naučíte, jak správně napsat životopis, jak sepsat motivační dopis, jak hledat efektivně práci a jak uspět na přijímacím pohovoru. Nepodceňte hledání práce a nechejte si odborně poradit, úspěch vás následně nemine.

Personálně-vzdělávací společnost se zaměřením na účetní, ekonomické, obchodní a administrativní obory. PERSONÁLNÍ PORADENSTVÍ.

Naše společnost se zabývá: -zaměstnávání fyzických osob -vyhledávání zaměstnání pro fyzické osoby -vyhledávání zaměstnanců pro zaměstnavatele -poradenská činnost v oblasti pracovních příležitostí.

Nabídka služeb v oblasti personálního poradenství, vyhledávání vyššího a top managementu v různých oblastech.

Personální služby, školení, metody a technologie v oblasti: -přijímání a hodnocení pracovníků -efektivní nástroje pro hodnocení a výběr zaměstnanců -poskytujeme rychlé, účinné, jisté a přesné rady při přijímání nových pracovníků -testy uchazečů pro přijímaní do zaměstnání -testování pro interní potřeby.

Personálně - poradencká agentura: - výběr a vyhledávání zaměstnanců - personální audity - psychologická diagnostika pro pracovní účely.

Personální poradenství: -kvalifikační kurzy

-finanční poradenství -personální poradenství

Personálně poradenská společnost specializovaná na výběr vhodných kandidátů pro střední a vyšší management.

TAKT – poradenství a konzultace, a.s. Frenštát pod Radhoštěm náměstí Míru 7 Analýza firemního potenciálu: - personální audit firmy - globální energetická determinace - globální hodnotová orientace. Zákaznický expertní systém (průzkumy): - politické strany - marketingová oddělení firem - firmy - města. Konkursní ...

Jsme personálně - poradenská společnost s téměř desetiletou zkušeností v oblasti vzdělávání firem a personálního poradenství.

Činnost: - personální agentura - ekonomické poradenství

Služby: - personálního poradenství a realizací výběrových řízení.

ALYTE, spol. s r.o. Pardubice nabízí služby v oblasti: ekonomické, personální, účetnictví, zprostředkování zaměstnání - volná pracovní místa, komplexní zpravování mzdové a účetní agendy

AGENTURNÍ ZAMĚSTNÁNÍ Při agenturním zaměstnání se OZP Management specializuje na zaměstnání osob se změněnou pracovní schopností.

Vzdělávání a personální poradenství: -Soustřeďujeme se především na finanční sektor, zejména bankovnictví -Vyhledávání pracovníků na manažerské pozice -Výběr pracovníků pro různé úrovně řízení -Audit personálního řízení -Manažerský audit -Analýza pracovních činností -Měření hladiny motivovanosti pracovníků ...

Poradensko – konzultační firma. Personální poradenství a lidské zdroje: -vyhledávání a výběr personálu -organizace assessment/ development center - posuzování pracovní způsobilosti a potenciálu jednotlivců -personální, manažerské i komunikační audity -analýza firemního klimatu a spokojenosti zaměstnanců -konzultace v ...

Agentura práce: - zaměření na dělnické obory a technické IT obory.

PERSONÁLNÍ PORADENSTVÍ. Personální poradenství: - služby v oblasti výběru vhodného kandidáta do požadované pozice - pracovně právní poradenství: - personální audit - metodika v oblasti personální, mzdové

Personální služby, školení, metody a technologie v oblasti: -přijímání a hodnocení pracovníků -efektivní nástroje pro hodnocení a výběr zaměstnanců -poskytujeme rychlé, účinné, jisté a přesné rady při přijímání nových pracovníků -testy uchazečů pro přijímaní do zaměstnání -testování pro interní potřeby.

Nabízíme poradenství, konzultace, zákaznické projekty, interim management, procesní a projektové řízení. Nábor nových zaměstnanců i optimalizaci řízení stávajících HR. Jsme držiteli ISO 9001:2008 a člen HK ČR.

Nabízíme servis nejen firmám, ale i uchazečům o zaměstnání. Personální služby: - vyhledávání uchazečů z naší databáze - vyhledávání uchazečů na základě cílené inzerce - přímé vyhledávání uchazečů - individuální práce odborného konzultanta - zajištění výběrového řízení na základě požadavků - vyhodnocení došlých životopisů - ...

Školení. Personalistika. Vývoj na trhu práce Nabídky práce.

Poradenství: -oblast systému rozvoje lidských zdrojů, řízení a realizace projektů a inovačních procesů.

Služby - personální poradenství - školení - outplacement - firemní poradenství - management audit - psychologické testy - executive search - klasický recruitment.