V případě psychických problémů je vhodné navštívit psychologickou poradnu, kde vám mohou poradit s individuálními psychickými potížemi, jako jsou deprese, nervozita, úzkosti a nízké sebevědomí, dále s migrénami, nespavostí, tiky, s výchovou nebo vztahy.

Nabídka individuální a skupinové psychoterapie. Poskytování vzdělávání v sociálních službách. Výroba a distribuce produktů venkova.

Služby: -vzdělání -integrovaná mateřská škola, zvláštní a pomocná škola, chráněná dílna -sociální rehabilitace -logopedie -rehabilitace -muzikoterapie a arteterapie -stacionář.

Služby: -pedagogicko psychologická poradna. Spadá pod české Budějovice.

Centrum nabízející celkový rozvoj osobnosti prostřednictvím aternativních technik jako je shiatsu, kraniosakrální terapie, fonoforéza, automatická kresba, osobní konzultace. Možnost dlouhodobého osobního rozvoje ve škole Květina života

Manželská poradna: -rodinná krize -psychologická vyšetřeí -psychoterapie.

Psychologické poradenství a diagnostika: -odborný výběr uchazečů na konkrétní pracovní pozici -ASSESMEN systém -odborné posuzování schopností a dovedností zaměstnanců -pracovně psychická posouzení, osobní posudky -zbrojní pas -rizikové profese řidič, hasič, záchranář.

Služby: -psychologické poradenství -další druhy psychologických služeb dle přání a potřeb klienta.

Služby: -kontaktní centrum pro lidi ohrožené drogou.

Psychologické poradenství a diagnostika. Zaměření na individuální poradenství v náročných životních situacích, zvládání stresu, psychosomatické problémy. Personální psychologie a vzdělávání.

Služby: -sociálněpsychologické centrum -sociálněprávní problematika -rodinné a pracovní právo -kontaktní protidrogové centrum i jiných závislostí -krizová intervence.

Služby: -manželská, předmanželská a rodinná poradna.