V případě psychických problémů je vhodné navštívit psychologickou poradnu, kde vám mohou poradit s individuálními psychickými potížemi, jako jsou deprese, nervozita, úzkosti a nízké sebevědomí, dále s migrénami, nespavostí, tiky, s výchovou nebo vztahy.

Olomoucká škola astrologie: - výuka astrologie - sestavování a vykládání horoskopů - astrologické a psychologické poradenství - personální poradenství - vypracování horoskopu - pomoc při partnerských problémech, vytipování vhodného partnera, výběr zaměstnanců.

Služby - poradenská činnost v oblasti společenských věd a rozvoje osobnosti - astrologické služby.

Psychologické poradenství a diagnostika - specializace na individuální terapii dospělých a kariérní poradenství

Psychotronická seznamovací agentura Poradna - psychotronická - regenerace sil přírodními prostředky Poradenství - redukce nadváhy

Psychoporadna: - relaxační psychostudio - psychiatrická konzultace. Procedury: - Thao, Light a Nostromo - procedury pro uvolnění, hubnutí, odpočinek i regeneraci - péči o zdravé a krásné tělo i ducha. Prodej: - prostředky audiovizuální stimulace (psychowalkmany), léky, lampy k ovlivnění spánku a nálady a také prostředky, ...

Psychologické poradenství, psychoterapie, koučink.

Pedagogicko-psychologická poradna Zajišťování kvality poskytovaných diagnostických, intervenčních a metodických služeb se zřetelem na vysokou komunikativnost a maximální dostupnost.

Poskytovatel sociálních služeb. Krizová pomoc pro děti od 5 do 18 let. Odborné sociální poradenství. Poradny pro rodinu Olomouckého kraje. Linka důvěry.