Integrační centrum Zahrada v Praze 3

Využijte poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů, investic, vzdělávání, kariéry, personalistiky nebo při změně zaměstnání. Nechat si poradit můžete i při zájmu o financování ekologického vytápění nebo při získávání dotací nejenom na ekologické stavby.

Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. - "Účetnictví Praha s.r.o. - Kde každý účet vede k úspěchu."
Poradenské a konzultační služby - zpracování projektu - řízení projektu - studie a LCA analýzy - školení administrativních i výzkumných pracovníků firem, škol a výzkumných institucí. Kancelář Kroměříž - adresa: Wolkerova 2372 767 01 Kroměříž.

Služby: - personální agentura - personální poradenství

Služby - zpracování žádosti o dotaci ze strukturálních fondů EU - projektování staveb, inženýrská činnost.

Služby: - podnikové poradenství - odborná školení.

Služby: - poradenství v oblasti bezpečnosti - analýza bezpečnostních rizik.

Služby: - personální poradenství - Executive Search - školení manažerů v oblasti vedení zaměstnanců.

Služby - pořádání ekonomických a finančních lobbistických akcí.

Služby: - analýza a rozvoj firemních týmů - kvalitativní průzkumy trhu - studie TCO (total cost of ownership) - nákladové analýzy - marketingové a manažerské poradenství - tvorba strategií, organizačních a informačních struktur

Služby: - výuka tenisu, tenisová příprava - psychologie tenisu, konzultace.

Konzultační společnost: - podnikatelské poradenství.

Konzultační společnost - služby při projektech CRM - řízení vztahů se zákazníky, řízení vztahů s partnery, dodavateli či jinými subjekty.

Poradenství v oblastech: - řízení podniků - personální řízení - řízení marketingu, obchodu.

Činnost: - poradenství v oblasti dotací, státních úvěrů a státních záruk.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Projektování pozemkových úprav -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Služby v ...

Služby -poradenství v oblasti managementu - marketintové služby.

Činnost: - poradenské služby v oblastech - manažerské poradenství, outsourcing služeb, informační technologie a dotační management včetně financování projektů z fondů EU.

Služby: - pomoc s přípravou na GDPR - procesní řízení - řízení zákaznického servisu, prodeje, lidských zdrojů - příprava pro certifikaci dle ISO norem - body shop

Služby: - poskytování odborných poradenských služeb v oblasti auditu a daňového, transakčního a podnikového poradenství.

Centrum osobního rozvoje: - psychoterapie - terapie dětí, dospělých.

Zabýváme se poradenstvím v oblasti nákupu a snižování nákladů, outsourcingem nákupu a školením nákupčích. Máme 15 let zkušeností v této oblasti a 750 miliónů dosažených úspor.

Ve své poradenské činnosti se zaměřujeme na obchod mezi Českou republikou a Tureckem. Jsme připraveni usnadnit českým firmám export na turecký trh, ale také jim najít důvěryhodného obchodního partnera a pomoci s dovozem zboží z Turecka. Turecký trh velice dobře známe a máme tam síť prověřených osobních kontaktů. Jsme schopni zajistit autodopravu ...

Služby: - poradenství v oblasti řízení podniků - projektové, procesní řízení.