Jazyková bariéra je díky překladatelství a tlumočení překonána. Překladatelské služby zajišťují překlady textů, přímé překlady, technické a odborné překlady, právní překlady nebo soudní překlady. Tlumočení může být simultánní, konsekutivní nebo doprovodné.

Překlady, tlumočení. Jazyky: - ruština - němčina.

Specializujeme se na odborné i obecné, vysoce kvalifikované překlady z a do němčiny. Překlady z němčiny do polštiny, ruštiny, angličtiny a jiných jazyků. Dále nabízíme službu konsekutivní i simultánní tlumočení z němčiny do češtiny a naopak.

Služby: - soudní překlady a tlumočení: - do anglického jazyka, angličtina - do ruského jazyka, ruština.

Překladatelská činnost, překlady, tlumočení, výuka: - cizí jazyky - němčina, německý jazyk. Výuka: - čeština pro cizince.

Překlady a tlumočení: - angličtina, španělština, němčina, polština, francoužština a další.

Překlady, překladatelská činnost v těchto jazycích: - angličtina, němčina, španělština, ruština.

Jazyková škola Hello. Jazykové kurzy: - angličtina - francouzština - italština - němčina - ruština - španělština. Pomaturitní studium. Překlady, tlumočení.

Překlady, korektury - italský jazyk, italština.

Překlady od A do Z. Překladatelské služby. Překlady: - běžné, odborné i technické texty - firemní dokumenty - osobní a úřední listiny, též se soudním ověřením - do většiny světových jazyků.

Poradenská a konzultační činnost k zákonu o veřejných zakázkách, koncesnímu zákonu a zákonu o obcích. Překlady a tlumočení do všech světových jazyků včetně soudního ověření.

Překlady, překladatelská činnost z/do: - českého, anglického, polkého, španělského jazyka Tlumočení obchodních jednání v sídle Vaší firmy. Tlumočení jednání na výstavách a veletrzích. Konsekutivní tlumočení na prezentačních akcích.

Překladatelský a tlumočnický servis. Služby: - překlady - tlumočení. Sídlo firmy: - Jana Maluchy 205/55, Ostrava - Dubina.

Lektorství, překladatelství, tlumočnictví. Překlady, tlumočení: - z češtiny do angličtiny (z českého jazyka do anglického) - z angličtiny do češtiny (z anglického jazyka do českého). Výuka: - základy češtiny pro cizince - základy španělštiny.

Jazykové překlady: - jazyk anglický, angličtina - jazyk německý, němčina - jazyk slovenský, slovenština - jazyk český, čeština. Překladatelské služby.

Kurzy obecného jazyka pro všechny úrovně pokročilosti - španělština, portugalština. Kurzy jazyka pro firemní praxi. Výuka jazyků. Překlady a tlumočení - překladatelské služby. Soudní překladatel z a do jazyka španělského a portugalského (španělštiny a portugalštiny).

Jazyková škola: - kurzy: - pro podniky - pro veřejnost - obchodní angličtina - bussines english - jednoleté denní pomaturitní studium - angličtina, němčina - mezinárodní zkouška CAMBRIDGE - typ A - možnost individuální přípravy - hlavní jazyky - němčina, angličtina, čeština pro cizince. Jazyková agentura - překlad: - ...

Poskytování překladatelských služeb v oblasti anglického, německého a polského jazyka. Překlady: -angličtina, polština, němčina.

Soudní tlumočník a překladatel. Překlady, tlumočení. Specializace na tlumočení: - právních a obchodních jednání, přednášek, konferencí. Jazyky: - bosenština, chorvatština, srbština.

Překlady, tlumočení: - německý jazyk (němčina).

Výuka, překlady: - polský jazyk pro firmy i individuální zájemce.

Soudní překladatelka, tlumočnice a lektorka francouzštiny, jazyková poradkyně pro obchod s Francií. Výuka francouzštiny, obousměrné překladytlumočení a doprovod. Jazykové poradenství pro firmy včetně obchodní korespondence a komunikace ve francouzštině.