Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: - drobné opravy oděvů - lůžkoviny - čištění peří - šití lůžkovin - finanční poradenství

- informační systémy Money S4 a Money S5 - účetní poradenství - vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování daňového přiznání a mezd

Realitní kancelář, služby: -zprostředkování prodej, pronájem a nákup nemovitosti(rodinné domy, byty, chaty pozemky aj.). Provozovna: -Miroslav, Vinařská 1179, mob.: 603 290 695. Služby: -právní, smlouva, právní servis -finanční, hypotéky, zajištění úvěru a financování.

Prodej a servis: - navigační technika - kancelářská technika - výpočetní technika. Připojení k internetu. Správa -sítě.

Společnost LEXAMO provozuje realitní kancelář.

Návrh a tvorba moderní a netradiční svatební grafiky a tiskovin (svatební oznámení, menu karty, nálepky atd.). Nabízíme vlastní i hotové návrhy upravené na míru Vašim potřebám.

Reklamní předměty, výroba suvenýrů, mramorové tácky, výroba razítek, tiskárna.

Hledáte nový domov nebo chcete prodat či pronajmout svou nemovitost? Pak je pro vás ideální volbou realitní kancelář NEXT REALITY COMFORT ZNOJMO. Jako nezávislá pobočka společnosti COMFORT 4 YOU, s.r.o. nabízíme širokou škálu realitních služeb, které uspokojí vaše potřeby a přání. Naši zkušení a profesionální realitní makléři vám pomohou ...

Společnost Nemovitosti Znojmo s.r.o. je realitní kancelář.

Výroba, služby: -magnetické čipové karty -potisk karet.

Mobilní pedikúra u vás doma. Koupele nohou, odstraňování zrohovatělé kůže, otlaků, kuřích ok, lakování nehtů, masáž chodidel, přístrojová pedikúra.

Realitní malkéř - pobočka realitní kanceláře M&M Reality Jihlava - prodej nemovitostí.

Výstavba, realitní činnost, poradenství a další práce napříč trhem nemovitostí.

-Činnost ekonomicko-organizačních poradců -Poskytování leasingových služeb. -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej. Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Potisk triček: - realizuje nápady zákazníků - kvalitní materiály od ověřených dodavatelů

Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí. Zprostředkování - prodej, pronájem: - rodinné domy, rozestavěné domy - byty - družstevní i v osobním vlastnictví - rekreační objekty - chalupy a chaty - komerční objekty - pozemky - pro bydlení, komerční výstavbu, zemědělská půda, lesy - garáže.

Společnost SD Media Marketing Agency s.r.o. se zaměřuje na obsahový marketing, reklamní kampaně, marketingové strategie a další činnosti.