Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost Nájmy bez starostí Znojmo s.r.o. zajišťuje pronájmy bytů.

Poskytování komplexních služeb v dotační oblasti

Realitní kancelář - výkup nemovitostí - prodej nemovitostí - pronájem nemovitostí

Kateřina Zejdová provozuje firmu Čištění Kateřina Znojmo, která se zabývá čištěním a údržbou interiérů, jako jsou koberce, sedačky, matrace, židle, závěsy a další.

Úklidová firma. -úklid novostaveb, úklid po malířích -denní úklid -jednorázový úklid-generální úklid.

Skládka: -průmyslový odpad (odpad průmyslového charakteru, který produkují průmyslové podniky a živnostníci v okolí).

Společnost Znojemské reality se sídlem ve Znojmě zprostředkovává koupi a prodej realit. Zajišťujeme také pronájem nemovitostí. V naší realitní kanceláři Vám zdarma vypracujeme odhad a poskytujeme odborné poradenství a právní servis při koupi či prodeji nemovitosti.

Reklamní agentura Zbyněk Joura: - velkoplošný tisk - billboardy - bannery (plachty) - foliová reklama - obsetový tisk (letáky, brožůry, vizitky) Server ZnojemskySeznam.cz: - seznam znojemských firem na Internetu. Internetové, reklamní služby: - zpracování internetových stránek, návrh, tvorba-www prezentace, webové stránky ...

Ing. Veronika Irovská provádí vizualizace nemovitostí, 2D a 3D vizualizace půdorysů, fotorealistické vizualizace interiérů a exteriérů

Naše firma HULMAN-kovošrot s.r.o. se specializuje na výkup, zpracování a prodej železného a kovového odpadu. Zabýváme se také převzetím, zpracováním a následnou ekologickou likvidací autovraků. Naše pobočky naleznete v Pohořelicích, Moravském Krumlově, Vémyslicích, Brně-Chrlicích a zastávce u Brna. Zpracujeme také zakázky z oblasti Ivančic.

Znojemská Beseda je příspěvkovou organizací Města Znojma, která se stará o pořádání kulturních a společenských akcí, jako je kulturní léto, vinobraní a znojemský advent. Zajistíme prohlídky města a radniční věže. Provozujeme TIC. Naši hlavní činností je poskytování kulturních služeb, jako jsou kulturní pořady, divadelní představení koncerty, ...

Prodejní interiéry s.r.o. ve Znojmě je česká firma, která zajistí a komplexně zařídí projektování, návrhy a vizualizace interiérů prodejen, obchodů, pekařství i cukráren. Můžete se spolehnout na rychlý servis po celé České republice včetně možnosti financování formou finančního leasingu.

Jsme rodinná firmu s dlouholetou tradicí, která funguje na trhu právě pod jménem CSP+ se sídlem ve Znojmě a zabývá se nejen digitálními grafickými tisky, ale i další spoustou produktů ve světě reklamy, nejen v České republice, ale rozšiřuje své služby na okruh klientů do sousedního Rakouska, či na Slovensko. Hlavní předností je osobní a zcela ...

Společnost DEMA DEKOR, která se v lednu 2023 přejmenovala na floorcolor s.r.o. se specializuje na čištění, ošetřování, sanace a renovace všech typů podlahovin a povrchů a dezinfekci podlah. Dodáváme vysoce kvalitní produkty pro čištění, ošetřování a renovace všech typů podlahovin a povrchů.

Tlumočení a soudní překlady z jazyka německého a naopak.

Internetový obchod, e-shop: - papíry, čtvrtky, fotoalba, razítka, inkousty, raznice, ozdoby.

Služby: -pravidelný úklid kanceláří a komerčních prostor -douhodobá spolupráce při zajištění pravidelného úklidu kanceláří, ale provozních hal, ordinací -pravidelný úklid, generální úklid v domácnosti -zajišťujeme pravidelné a jednorázové úklidy v domácnostech, např. po rekonstrukci nebo malování -mytí oken -čištění koberců -kompletní ...

Firma zajišťuje řešení v oblasti informačních technologií na míru: - SAP systémy - návrh, vývoj, analýza - aplikace na platformě Microsoftu - servisní služby, podpora

Společnost Reality Plachý s.r.o. se specializuje na zprostředkování prodeje, pronájmu a oceňování nemovitostí, působí na Jižní Moravě. Nabízíme komplexní služby - od financování, právních služeb až po řešení exekucí.

BIKE SERVIS. Prodej, oprava, servis: -jízdní kola, bicykly -cyklistické doplňky -náhradní díly -boty s kolečkem. -odrážedla, koloběžky Služby, čištění: -koberce -sedací soupravy, sedačky -interiéry aut -čalounění

Realitní makléř pro jihomoravský kraj. Prodej a pronájem nemovitostí na Jižní Moravě, hlavně na Znojemsku. Navrhování interiérů a home staging.

Firma MAKUPAC s.r.o. se sídlem ve Znojmě zajišťuje pro své klienty outsourcing logistiky - kompletace dárkových balíčků a jiných produktů na míru, etiketování, ruční balení produktů a zboží, ruční demontáž produktů, kontrolu zboží a výrobků, ruční třídění zboží a další. Postaráme se o skladování zboží a blistrování.

Firma CITYPATROL s.r.o. zajišťuje vývoj mobilní aplikace pro okamžité přivolání pomoci v krizových situacích, kdy dochází k ohrožení života, majetku, zdraví nebo lidské důstojnosti.

Společnost Blue One, s.r.o. nabízí digitální internet a televizi.

Společnost Datronix s.r.o. zajišťuje elektrické vybavení a programování jednoúčelových strojů. Automatizujeme výrobní procesy i pro dopravníky a robotická pracoviště.