Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Heimstaden Czech s.r.o. je poskytovatel bytů k pronájmu: - krátkodobé i dlouhodobé pronájmy.

RENATEX CZ a.s. - komplexní služby pronájmu a praní prádla a pracovních oděvů pro zdravotnická zařízení, lázně, hotely, restaurační provozy a průmyslové podniky - pronájem sortimentu prádla i dopravu Poskytujeme odborné vyprání, vyčistění a ošetření prádla, pořízení.

Působení ve slévárenském a ocelárenském průmyslu. Pronájem atraktivních obchodních a kancelářských prostor ve vlastních nemovitostech. Sídlo společnosti: - Václavská 2027/11, Ostrava - Mariánské Hory.

Realitní služby - prodej, pronájem nemovitostí, bytů a domů.

Služby: -vedení účetnictví (jednoduché, podvojné) -zpracování mezd (mzdy) -administrativní služby (zastupování na Finančním úřadu a OSSZ) -zpracování daňových přiznání právnických i fyzických osob -zpracování přehledů pro zdravotní a sociální pojištění. Vývoj, zprostředkování: -ekonomický software (SW).

Služby: -realizace elektro -realizace IT řešení

Služby: - realitní činnost - finanční poradenství a pojištění

Architektonická a designérská činnost.

Pronájem párty stanů, stánků, altánků a vybavení na oslavu. E-shop - hračky pro děti.

Masáže - klasické - čokoládové - detoxikační - antistresové.

Internetový prodej, e-shop kostýmů

Naše společnost Česká distribuční k.s. se specializuje na neadresnou i adresnou distribuci, doručování reklamních a informačních zásilek do schránek. Správné cílení nastavujeme pomocí geomarketingových analýz, zajistíme i tisk a kompletaci vašich reklamních materiálů a třeba i netradičních formátů.

Pobočky: Zlaté Hory Bezručova 144, 793 76 tel.: 584 425 307; 584 425 071 Společnost UNIGEO a.s. má více než 60-ti letou tradici, jejíž historie se odvíjí od roku 1951. V současné době jsou na poli geologicko-průzkumných aktivit a jiných příbuzných a souvisejících věd zastoupeny společností UNIGEO a.s. zejména tyto obory ...

NAKLÁDÁNÍ S ODPADY provádí odvoz i likvidaci tuhých odpadů - stavební, komunální odpad, zemina - pronájem velkoobjemových kontejnerů.

Bezpečnostní agentura: - fyzická ostraha - kontrola objektů - elektronické zabezpečení.

Společnost LION brand & story s.r.o. poskytuje komplexní řešení v oblasti tvorby značky a designu, se zaměřením na design obalu, jeho implementaci na trh.

Komunální práce Stavební firma Lesnictví

Dodávka: - informační technologie Projekt, montáž: - lékárenský informační systém