Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: - úklid průmyslových objektů, kanceláří - úklid, dezinfekce zdravotnických zařízení - trvalé komplexní úklidy nemocnic, zdravotnických zařízení, škol, domovů důchodců, bank, bytů, lázeňských zařízení - úklid silně znečištěných prostor (autoservisy, výrobní haly) - čištění koberců, sedacích souprav - mytí oken - čištění ...

Společnost ProfiPRANÍ s.r.o zajišťují zakázky ve městech Ostrava, Frýdek-Místek, Příbor, Nový Jičín, Havířov a okolí. Především praní pro hotely, zdravotnická zařízení, průmysl, restaurace, školy a školky.

Společnost AdWraps s.r.o. vyrábí polepy větších ploch, výlohy, stěny, stánky apod.

MAT reality, s.r.o. je realitní kancelář.

Služby: - sanace a rekultivace území - nakládání s odpady kategorie O - úprava a využití biologických odpadů - využití odpadů - příprava území pro stavby - výroba kompostu - výkopové práce - těžba surovin - písek.

Činnost: - reklamní a marketingové služby - eventy - mediální komunikace - grafické práce - pořádání výstav.

Reklamní tisk. UV tiskárna, deskové materiály. Pigmentová tiskárna: - tisk velkoplošné fotografie. Samolepky. Bannery. Plakáty. Billboardy. Světelná reklama. Textilie a vlajky. Prezentační systémy. Potisk triček. Malonákladový tisk. Polepy automobilů. Polepy výloh. Frézování. Montáže reklam. APPLE IPHONE: - náhradní díly, ...

Poradenství: - obchodní veřejné soutěže - výběrová řízení - mikroekonomické anylýzy - makroekonomické anylýzy - poradenství v oblasti financování investičních projektů. Obchodní činnost.

Autorizovaný výrobce razítek TRODAT. Výroba: - razítka, vizitky - reklamní předměty - blahopřání svatební, novoroční - světelné panely, světelná reklama - veletržní stánky.

Petra Voznicová poskytuje komplexní realitní služby.

Služby - počítačové kurzy a školení - webdesign, tvorba www stránek - webhosting Prodej - počítače, notebooky - tiskárny, kopírky, faxy - mobilní telefony - digitální fotoaparáty - televize, domácí kina

Kouzelný úklid je rodinná úklidová firma, provádíme mimo jiné úklid domácností nebo kanceláří, hloubkové čištění koberců, mytí oken a další.

Elio poskytuje psychologické služby jednotlivcům, široké veřejnosti i institucím v oblastech poradenství, terapie a diagnostiky, vzdělávání, rozvojových kurzů.

Společnost Metalfresh, s.r.o. se specializuje na výkup a zpracování kovového odpadu. Také provozujeme eshop bydlet-moderne, kde nabízíme designový nábytek.

Oficiální marketingová agentura českého para hokeje

Pavel Janíček zajišťuje grafické úpravy, firemní tiskoviny. Tisk - tiskoviny - vizitky - karty Prodej - dárkové předměty

Společnost CCR Infinitum s.r.o. se orientuje na výrpbu webových stránek, jejich správu a vývoj. nabízíme služby BOZP a požární ochrany a správu a údržbu IT. Orientujeme se na malé a střední firmy, kterým poskytujeme více doplňkových služeb na jednom místě.

Reklamní agentura Ostrava. Komplexní služby v oblasti reklamy. Grafické studio.

Autodoprava, přeprava: - vnitrostátní, tuzemská - zahraniční, mezinárodní - sypké materiály. Odvoz odpadů a pronájem kontejnerů. Výroba krycích a rafinačních solí pro hutní průmysl. Distribuce, velkoobchod: - anorganické chloridy, fluoridy.

Společnost Cat In The Box s.r.o. nabízí služby v oblasti Informační technologie, vydavatelská činnost a distribuce zásilek.

Společnost WOLTEX CZ PLUS s.r.o. se specializuje na pronájem a prodej luxusních vozidel a nemovitostí.

Společnost NTF Factory, s.r.o. zajišťuje prodej hotových aplikací pro systém HCL Lotus Notes/Domino – Spinesys.