Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Dotagra s.r.o. se specializuje na pomoc s dotačními programy pro soukromý, veřejný a neziskový sektor.

Creox s.r.o. se specializuje se na vývoj webových a mobilních aplikací, webdesign a služby v oblasti grafického designu.

QC Solutions s.r.o. vyvíjí aplikaci, která zjednodušuje proces řízení vstupu dodavatelů a návštěv do firemních areálů.

Reality Dachovský s.r.o. je rodinná realitní společnost s přesahem do stavebnictví. Poskytuje komplexní služby v oblasti prodeje nemovitostí, včetně profesionální prezentace a aktivního prodeje.

The Avenue Design s.r.o. se specializuje na návrhy a realizace interiérů s důrazem na funkčnost a styl. Poskytuje služby od 3D vizualizace po instalaci, včetně projektového managementu.

ZERO-e s.r.o. se zaměřuje na energetickou nezávislost a soběstačnost. Poskytuje individuální řešení pro optimalizaci spotřeby a návratnosti investic, včetně výběru vhodných dotačních programů.

PremiTech s.r.o. se specializuje na zakázkový vývoj softwaru a nabízí řešení na míru pro podnikání. Poskytují služby jako instalace, zaškolení, podporu, migrace dat, napojení na rozhraní třetích stran, reporting a BI.

Damiss Logistics s.r.o. je česká firma poskytující komplexní logistické služby. Specializuje se na silniční a námořní dopravu, celní služby a skladování.

Lenka Frydrychová se zaměřuje na výrobu a prodej reklamních a dárkových předmětů, razítek, samolepek a na potisk triček.

Flightics s.r.o. je inovativní český vyhledávač levných letenek, který umožňuje uživatelům snadno najít a rezervovat lety po celém světě.

BALDERM Plus s.r.o. se specializuje na bezpečnostní služby a řešení. Poskytuje komplexní služby v oblasti ochrany majetku, osobní ochrany a monitoringu.

Asistent Group s.r.o. je personální agentura, která přiděluje zaměstnance z řad cizinců k práci u třetího subjektu a poskytuje ubytování.

Lilla Marešová se zaměřuje na fyzioterapie a služby v oblasti fyzio a estetiky.

Lucie Jehličková provozuje realitní kancelář v Pardubicích, která se specializuje na prodej, pronájem a správu nemovitostí.

Bezpečnostní agentura. Služby: - fyzická ostraha majetku - ochrana osob - PCO - Pult Centrální Ochrany - monitoring objektů - montáže i revize EZS, EPS, CCTV - technicko-organizační činnost v oblasti požádní ochrany a bezpečnosti a ochrany zdraví při práci BOZP - úklidové služby pro nebytové i bytové prostory - správa a ...

Naše company s.r.o. je kreativní marketingové studio, které poskytuje služby v oblasti digitálního marketingu, tvorby webových stránek, SEO, grafického designu a správy sociálních médií.

liftee s.r.o. je inovativní platforma pro cílenou výtahovou reklamu. Poskytuje unikátní reklamní prostor ve výtazích, kde může každý výtah sloužit jako efektivní médium pro oslovování nového publika.

Tomáš Novotný se zaměřuje na výrobu reklamních předmětů, světelné reklamy, razítek, samolepek a na gravírování a potisk textilu.

REALITY MELOUN s.r.o. se zaměřuje na poskytování realitních a makléřských služeb.

Axam reality s.r.o. je realitní společnost poskytující služby v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí, k dispozici jsou byty, domy, rekreační objekty a pozemky.

Unimex print s.r.o. je moderní tiskárna v Pardubicích, která poskytuje komplexní tiskové služby. Zaměřuje se na digitální i ofsetový tisk, grafický návrh a rychlou realizaci zakázek.

Realitní HM s.r.o. je strážnická realitní kancelář nabízející domy, byty a rekreační objekty. Zaměřuje se na prodej, výkup, oddlužení a financování.

Společnost atlas forem s.r.o. se zaměřuje na architektonickou činnost.

Martin Slavík je realitní makléř, který poskytuje komplexní služby při prodeji nemovitostí. Specializuje se na lokalitu Pardubic a okolí a zajišťuje videoprohlídky, virtuální prohlídky, profesionální fotografie a home staging.

BEKU Professional s.r.o. se zaměřuje na služby v oblasti správy nemovitostí, rekonstrukce bytů, stavebních prací, malířství a tapetářství.