Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Služby: - nehtové studio - manikúra - zdobení a modeláž nehtů

Poradenská a konzultační činnost - ochrana životního prostředí, ekologie.

Elza reklama: - grafika - DTP - tvorba logotypů - signmaking

Činnost: - kompletace, balení zboží.

Studio KOZEL - grafické práce. CTP pracoviště - adresa: Husovo náměstí 54, 533 04 Sezemice - tel: 464 646 301, 775 465 508 - e-mail: cech@studiokozel.cz.

Služby - projektování staveb - architektonické studie - stavební dozor. Realizace staveb - rekonstrukce staveb - zateplování objektů.

Činnost - strojové reklamní vyšívání. Vyšíváme - loga pro firmy, sportovce - čepice, trička, mikiny, vesty, bundy - pracovní oděvy a další.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Projektování elektrických zařízení -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské ...

Opravy výrobků pro osobní potřebu a převážně pro domácnost Zprostředkování velkoobchodu Programování, poradenství a související činnosti

Zasjičtíme služby: -objem a průtok plynu -poradenství v metrologii -délka -metrologické expertizy -odměrné sklo a areometrie -hmotnost a PHM -mechan. zkoušky materiálu -vlhkost pevných látek.

Služby: - manikúra - pedikúra - prodlužování řas

Návrhy a realizace projektů v oblasti řešení ekologických zátěží, v oblasti ochrany proti úniku nebezpečných látek. Komplexní dodávky investičních staveb.

Dobrá masáž dokáže divy! Přijďte si pro klasickou masáž, antistresovou masáž, wellness procedury, thajské masáže, kosmetiku. Masáže s radostí, klasické, thajské, tibetské, krétské, masáže rukama i nohama. Kosmetické ošetření, wellness procedury, dárkové poukazy. PARKOVÁNÍ PRO ZÁKAZNÍKY ZDARMA! v Jiráskově ulici 2860 v prostorách Lcentra ...

Architektonická kancelář. Architektonické a inženýrské činnosti.

Služby, práce: -web designerská a marketingová společnost -funkční webové prezentace -efektivnímu online marketingu -svorba www stránek -produktové katalogy -reklama -reklamní spoty -reklamní předměty.

- Reklamní a dárkové předměty - Kalendáře, diáře - USB produkty - Reklamní textil - Zprostředkování obchodu a služeb - Velkoobchod a maloobchod - Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení - Fotografické služby

Ing. Petr Kotas se věnuje překladům v polském jazyce se soudním ověřením. Překládáme běžné i odborné texty. Najdete nás v Pardubicích. Překladatelské služby, překlady: - polský jazyk, polština - soudní překladatel - překlady běžných, odborných textů - soudní překlady - překlady polština/čeština - překlady český jazyk /polský jazyk.

Psí salon Doggie Stříhání psů, vyčesávání, trimování, koupání a vše s tím spojené.

Služby pro město Přelouč. Vedlejší služby: -silniční, nákladní doprava -montáž a oprava sítě veřejného osvětlení -provozování pohřebiště -drobná stavební činnost -realizace a údržba exterierové zeleně.

Sběr a výkup druhotných surovin. - likvidace a třídění komunálních odpadů, odpadů kategorie O a N. - ekologická likvidace autovraků a železa - likvidace nebezpečných odpadů - provádíme třídění a recyklaci plastů, papíru - zajišťujeme služby pro organizace Naše služby: - výkup papíru (noviny, časopisy, lepenka, karton) - ...

Činnost: - architektonické studie - návrhy interiérů - design nábytku.