Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Marketingové služby - PPC reklama - webdesign - reklama na sociálních sítích - srovnávače zboží.

Reklamní agentura - venkovní reklama - polepy aut - grafické studio - reklamní předměty. Pobočka - adresa: Haškova 1714/35, Hradec Králové.

Architektonický atelier MAJAQ - architektonické a interiérové projekty - inženýring - autorský a technický dozor.

Služby - připojení k internetu pro Sezemice a okolí - bezdrátový internet

Voda, topení, kanalizace - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - čištění kanalizace a odpadů.

Kadeřnický salon: - dámské, pánské kadeřnictví.

-Činnost technických poradců v oblasti energetiky -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných)

Psychologické centrum: - klinická psychologie - psychoterapie.

Služby: - webdesign - webové aplikace.

Nakládání s odpady: - zneškodnění odpadů kategorie „O“ na řízených skládkách - zneškodnění odpadů kategorie „N“ ve speciálních zařízeních určených k úpravě, zpracování a konečnému zneškodnění nebezpečných odpadů - sanace starých ekologických zátěží - sběr a svoz pevných odpadů v nádobách - systémy odděleného shromažďování odpadů s ...

Interim manažer / Interim management Cílem služby interim managementu je vám dočasně obsadit roli manažera nebo ředitele, případně pozici v top managementu firmy, prostřednictvím interim manažera. Krizové řízení / Krizový management Krizový management je expertním nástrojem řízení, který je primárně určený ke zvládání aktuálních krizových a ...

Ukázky řemesel po celé Evropě. Řemeslné dílny pro děti a dospělé. Dráteník, Košíkář, ruční tisk, kovář, kovotepec, provaznictví, písař mačkárenská dílna ražba mincí s vaším logem, praková střelnice. Hry a soutěže. Zvířata čtyř kontinentů. Řemeslný program na rauty, konference, večírky, dny otevřených dveří.

Poradenské služby - IT služby - vývoj SW nástrojů - implementace, internetové služby.

Služby - ultrazvuková bezbolestná liposukce - lymfatická masáž, lymfodrenáž - nehtová modeláž - manikúra, pedikúra - masáže.

Style mode, svatební salon a agentura - zprostředkování svatby - půjčování a prodej společenských šatů, šatů pro družičky, a mládence, pánských obleků - půjčování a prodej doplňků pro nevěsty - květinový servis - služby koordinátora svatby.

Salon KENNY - stříhání a úprava psů - psí salon.

Služby - soudní tlumočník - překlady a tlumočení.

Služby - copywriting - webové prezentace - sociální sítě.

Testovací centrum - tenisové rakety značky Dunlop.

E-shop: - solária - kolagenária - trubice - vibrační desky - kosmetika

FIT CENTRUM I - R CLUB - fitness centrum - posilovna - solárium. Další provozovna - adresa. K Vinici 1256, 53002 Pardubice - tel.: 466301021