Deratizace Asana Zlín
Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.

Deratizace Asana Zlín
Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: - návrhy interiérů - interiérový architekt.

Reklamní činnost: - tisk - gravírování - grafika - polep aut, výloh - výroba reklamních bannerů, cedulí, vývěsných štítů - pískování skla

Služby: - webdesign - tvorba webových stánek, e-shopů - webhosting a správa domén - internetový marketing.

Služby: - likvidace pozůstalostí a dalších komerčních, bytových/ nebytových a jiných prostor - poradenství při prodeji knih, obrazů, porcelánu, skla, nábytku - výkup zboží za hotové z vyklízených prostor - vyklízení.

Služby: - kosmetika - masáže - redukční a revitalizační program - prodej kosmetiky a potravinových doplňků

Výroba, montáž, provoz: - reklamní zařízení na silničních a obecních pozemcích nebo na telefonních podpěrách.

Služby: - průmyslová ekologie a bezpečnost - komplexní legislativní a technický servis ve všech oblastech ochrany životního prostředí, zejména v oblastech podnikové ekologie a zajištění bezpečnosti a ochrany zdraví při práci.

Nabízíme ruční žehlení prádla. Vyžehlíme kvalitně a rychle. Ručně vyžehlíme veškeré běžné a ložní prádlo, pánské košile. Vaše prádlo pečlivě vyžehlíme v nově zařízené provozovně, kde bude o prádlo skvěle postaráno. Naším cílem je maximální spokojenost zákazníka.

Překlady, tlumočení: - francouzština, němčina, ruština

Technické služby: - čištění kanalizací - odvoz fekálií - zemní práce.

Služby: - konzultace v oblasti uspořádání a řízení výroby nábytkářských firem

Informační centrum. Služby: -občanům -fotosběrna -kopírování -hřbetová vazba -předprodej vstupenek na berounské akce -prospekty. Informace: -o Berouně a Berounsku -o památkách -o ubytování -o dopravě (vlaková a autobusová) -kultura v Praze Prodej: -jízdenky MHD* -mapy (kompletní řada KČT*) -fotografické publikace ...

Dodávka, montáž: - zabezpečovací, kamerové, přístupové a docházkové systémy - IT služby - budování a správa počítačových sítí - klimatizace - čističe vzduchu - tepelná čerpadla.

Psychologická terapie: - Emotional Freedom Techniques - EFT - Matrix Reimprinting (MR) - Matrix Rebirth.

Opravy silničních vozidel -Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, ...

Služby: - kompletní servis v oblasti veletrhů, výstav, reklamy a výstavnictví

Prodej přípravků pro péči o kůži, dřevo, sklo a vzácné kovy. Ruční čistění kožených sedaček, čištění kůže.

Překlady do angličtiny: - specializace na vysoce odborné překlady v oblasti ekonomiky a marketingu.

Služby - design, tisk, publikování - marketing, reklama a branding - překlady - copywriting - produkce - školení a poradenské služby.

Služby: - soukromá bezpečnostní služba - služby soukromých detektivů - odborná poradenská služba v oblasti požární ochrany.

Reklamní agentura: - řezaná fólie - polepy aut a výloh - velkoformátový tisk - reklamní poutače včetně konstrukce a montáže - světelné reklamy - plachty - lepené, barvené - vizitky - razítka - Colop a Trodat - horká ražba, slepotisk - pozvánky, oznámení, vstupenky i s perforací a hologramem - vazba tiskovin, laminace - maturitní stužky, ...

Služby: - nahrávací studio Good Day Records - ozvučení, ozvučování - pódium, světla - vydavatelství.