Deratizace Asana Zlín
Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.

Deratizace Asana Zlín
Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Klub leteckých nadšenců - letecké fotografie (fotografické služby - komerční)

Služby: - IT poradenství, konzultace, outsourcing - komplexní poradenství v oblasti hardwaru, softwaru a počítačových sítí

Služby: - tvorba webových stránek - údržba webových stránek

Realitní kancelář Nabízíme: - komplexní služby včetně znaleckého a právního servisu. - znalecké posudky o ceně nemovitostí - administrativní i tržní ocenění.

Společenství vlastníků bytů jednotek Topolová 912 Milovice

Řemesla, služby: - malířské a lakýrnické práce - nátěry fasád, střech, atd... - likvidace plísní - plovoucí podlahy - montáž sádrokartonu - úklidové práce

Kadeřnické služby: - stříhání - barvení - svatební, společenské účesy.

Architektonické služby, inženýrská činnost Projektová činnost - architektura - urbanismus - poradenství interiéry

Prodej, služby: - výpočetní technika - HW - podnikový SW - průmyslový SW - SW pro mobilní telefony

Zakázková výroba na vstřikovacích lisech: - zahradnické potřeby - instalatérské potřeby - sportovní potřeby - reklamní předměty, které můžeme opatřit potiskem - produkty používané v kosmetickém a elektronickém odvětví Služby: - recyklace plastů - sváření plastů - vakuové tváření - tamponový potisk

Služby: - výpomoc v domácnosti - úklid - nákupy - hlídání dětí - drobné úpravy a oprava v domě i na zahradě

Úpravy psů na výstavy - koupání a stříhání psů všech plemen - ošetření drápků, uší a análních žláz

Služby v IT: - vývoj a dodávky SW aplikací - vývoj jednoúčelových zařízení s jednočipovými mikropočítači - vývoj zařízení a software s terminály AMIT - servis počítačových sítí - servis výpočetní techniky - poradenství ve výpočetní technice - tvorba aplikací pro laserová čidla od firmy SICK.

Jazykové kurzy angličtiny: - kurzy na míru, včetně firemních kurzů - individuální hodiny - jazykové kurzy pro děti. Překladatelské služby.

Dodávka, realizace, servis: - solární systémy - solární kolektory - vzduchotechnika - topné systémy - Kombinované topné systémy - tepelná čerpadla - plynové kotle - regulační systémy

Jazykové kurzy angličtiny: - pro samouky - pro cestovatele - skupinové kurzy - firemní kurzy. Překlady dokumentů - soudní překlady: -matriční dokumenty - právní a soudní listiny - výpisy z rejstříků a registrů - vysvědčení, diplomy a osvědčení - účetní a daňové dokumenty - identifikační a evidenční doklady.

Služby: - standardizace procesu ofsetového tisku - poradenství v oblasti polygrafie - soudní znalec v polygrafii - odborné technické překlady (angličtina, němčina) - tlumočení (angličtina, němčina)

Chovatelská stanice GYMOR: - německý ovčák - knírač malý pepř a sůl. Služby: - hotel pro psy - výcvik psů.

Architektonický ateliér. Služby: - komplexní projektová příprava staveb - architektonické studie - realizační dokumentace - inženýrská činnost.

Fotografické práce. Automatické rozpoznávání a sdílení fotografií v reálném čase.