Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: -solárium -solární kosmetika AUSTRALIEN GOLD -kosmetické -gelové nehty -proměny vzhledu -lymfodrenáž -masáže

Výroba, prodej: -membrány TAMI -ultrafiltrace -mikrofiltrace -odstředivky -pásové filtry.

Čištění peří párou a UV-C zářením, impregnace silanem, ušití prošívaných dek a polštářů s paspulí velký výběr sypkovin s úpravou stříbroaktiv pro alergiky se záručním listem.Zakázková výroba lůžkovin pro alergiky náplň duté vlákno kuličky.Zakázky hotové do 14 dnů.

Profesionální úklid-komplexní: -kancelářské budovy -průmyslové objekty -obytné budovy -stálý denní -nárazový. Výškové práce horolezeckou technikou. Čištění a mytí: -těžko přístupná místa -skleněných ploch.

Tvorba a udržování vlastního informačního systému pro firmy a organizace, který obsahuje i ekonomické agendy a mzdy. IS Kaskádada: -efektivní vedení kompletní firemní agendy libovolného subjektu, ISO apod. -psaní dokumentů, plánování času, zasílání e-mailů či záznamy hovorů, správa kontaktů, evidence obchodních příležitostí a jejich sledování v ...

Úklidové služby: -pro firmu i domácnost -úklid kanceláří, obchodů, běžné úklidy a ostatní úklidové služby jednorázové i pravidelné -mytí oken, čištění koberců a čalounění mokrou cestou -úklidy po malování a pod..

Služby: -odlíčení -peeling -změkčení gelem -čištění -masáž s dekoltem -maska -ruční masáže očního okolí -barvení obočí -úprava obočí -depilace v obličeji -vypichování milií -bylinné obklady -zpevňující kůry a masky na oči -masáž samostatně - obličej krk, dekolt -depilace těla -depilace nohou ke kolenům, celé nohy -depilace rukou k ...

Služby: - kadeřnictví - kosmetika - manikúra, pedikúra

Nabízíme reklamní a propagační služby. Prodej a montáž satelitní techniky.

Kamenná prodejna, sídlo Praha. Poskytování: -software -poradenství v oblasti hardware a software. Eshop: -počítače -bluetooth zařízení -čtečky čárových kódů -datová média -digitální foto a video -igitální vysílání -doplňky k PC -grafické karty -GSM -kabely pro PC -mechaniky -monitory -MP3 -Multimedia -navigační ...

Reklamní agentura. Služby: -reklamní předměty. -tamponový tisk. -řezaná reklama. -potisk zapalovačů, deštníků.

Správa družstevních bytů: -předseda, telefon: 566624501 -provozní úsek:telefon: 566623823 -ekonomický úsek, telefon: 566623844.

Madeco s.r.o. se zaměřuje na internetový prodej pochutin, dárkového zboží, fotorámečků, razítek a papírnických potřeb.

Společnost wood.u s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej dřevěných erotických pomůcek.