Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Svatební salón, agentura: -půjčovna šatů - společenské, svatební, pro družičky, taneční -prodej - prstýnky, svatební přání (oznámení), doplňky, šaty. Zajistí: -svatební cesta, apartmá -služby obřad, fotograf, hostina, hudba, nocleh -zasedací pořádek -profesionální příprava nevěsty (líčení, oblékání, úprava nehtů) -poradenství.

Nabízím Vám pedikúru, manikúru, nehtovou modeláž, gellak.Pěkné prostřědí a příjemné ceny.

Masáže: -medová masáž -klasická masáž -reflexní masáž -lymfatická masáž -Dornova metoda -aromamasáž obličeje -breussova masáž -baňkování -fototerapie.

Služby: -grafické práce -reklama a propagace -sazba tiskovin, DTP či přípravy i realizace tisku.

Fotografické služby Tisková produkceřešení firemní identity Grafický design - návrhy webových stránek - návrhy a sazba knižních publikací

Překlady, výuka: -anglický jazyk -francouzský jazyk.

Výkup: -veškeré kovové odpady (kovošrot) -měď, bronz, mosaz, hliník, olovo, zinek, železo, ocel, cín, nikl, nerez. -veškeré směsi kovů, kabely, elektrošrot, jsme připraveni řešit situace se vznikem kovů - likvidace kotelen, konstrukcí, rozvaděčů, hal, strojů, některé druhy elektrických spotřebičů, objekty určené k demolici atd. -poradíme, ...

Soudní znalec Zprostředkování prodeje a koupě: - rodinné domy - chaty - chalupy.

Služby: -outsourcing (poskytování služeb u zákazníka) -daňové poradenství a učetnictví -audit -podvojné účetnictví on-line -daňová evidence on-line -mzdy on-line -zpracování podnikatelských záměrů -ekonomické a finanční rozbory -konzultace v oboru výpočetní techniky. Konzultační, poradenská činnost ve zmíněných oborech a ...

Marketingová podpora, tvorba internetových aplikací pro jednotlivé zákazníky. SEO optimalizace, tvorba webových stránek, informačních systémů.

Servis, prodej, poradenství, správa: - digitální fotoaparáty - výpočetní technika - IT poradenství - servis PC, upgrade, reinstalace - správa serverů a sítí LAN - aktualizace navigačních systémů - grafické práce - tvorba www - helpdesk pro firemní zákazníky.

Instalace, servis, výroba: - anténní rozvody - výpočetní technika - bezdrátové připojení k internetu - poskytování telekomunikačních služeb.

Kosmetické služby. Domácí zdravotní péče, psychologického poradenství a hypnózy.

Kosmetika - lymfodrenáže - přístrojové ošetření těla - vyplňování vrásek - mezoterapie Manikúra - pedikúra - nehtová modeláž Solárium Cvičení - zumba.

Diagnostická, zkušební a poradenská činnost v ochraně rostlin. Zkušební stanice.

Psí školka a hotel. Prodej: - chovatelské potřeby.

VRAKON KOVOŠROT Výkup kovového odpadu.

Kadeřnické studio. Kadeřnictví. Kadeřnické služby: - kreativní střihy, stříhání vlasů - barvení, melírování.

Kosmetický salón. Kosmetické služby: - čištění pleti - barvení, úprava obočí a řas - masáže obličeje a dekoltu.