Rozsáhlé služby, jako jsou marketingové strategie, B2B marketing, internetový marketing, tvorba webu, konzultace, výkonnostní marketing, budování obchodních styků anebo kvalitní reklama jsou základní prvky důležité pro úspěšné podnikání ve všech sférách.

Zabýváme se: - elektronické zabezpečovací systémy EZS a kamerové systém - telemarketing

Služby - internetový marketing, reklama - webdesign, webové aplikace - webhosting - programování

Poradenství v managementu a informačních technologiích.

Webdesign a tvorba webových stránek Internetový marketing - SEO, PPC Vy umíte. Umí i Váš web - vydělat? Pomocí analýzy klíčových slov, SEO analýzy to zjistíme. Optimalizací pro vyhledávače nebo PPC reklamou napravíme. Případnou tvorbou nových stránek posuneme k vyšším cílům.

Interiérové centrum: - nábytek - bytové doplňky - kuchyně

Reklamní agentura Marketingová agentura Návrhy - logotypy Digitální tisk Ofsetový tisk Grafické návrhy a realizace - tiskoviny - vizitky pro megaboardy Výroba - digitální inzerce a prezentace pro tablety a mobilní telefony ANDROID, APPLE, WINDOWS MOBILEgrafické návrhy a realizace - webové ...

Služby: -komplexní reklama, reklamní kampaně -mediální reklama "na klíč" -billboardy -plošné a světelné reklamy -firemní štíty -reklamy na automobily -plošné inzeráty -reklamní fotografie -reklamní předměty. Pronájem-reklamní plochy: -City light reklama na autobusy MAD reklama na sloupech veřejného osvětlení Distribuce: -letáky, ...

Produkční a postprodukční společnost zajišťující kompletní servis ve filmové, televizní a hudební oblasti.

Marketingová agentura: - event management - podpora prodeje - skladování a logistika promo materiálů - vývoj a spravování věrnostních programů - prezentační a instruktážní videa.

Společnost Zabývá se reklamou pro české potravinářské výrobce, propagací a popularizací české gastronomie mimo jiné i formou zajišťování “Dnů české kuchyně” v rámci oficiální propagace České republiky po celém světě.

Marketing: - pracujeme s informacemi ve zdravotnictví a souvisejících oborech - jsme specialisté na komunikaci s veřejností i odborníky.

Naplňování korporátních vizí, strategie, rozvoj firmy - propagace, image building - mediální kampaně - marketingové soutěže

Finanční poradenství Organizační poradenství Marketing

Vytvářím pestrobarevný minimalistický design. Navrhuji pro tisk i digitální média – specializuji se na loga, firemní vizuální styl, katalogy, weby a knihy.

Jsme moderní a česká společnost zabývající se marketingem a poradenstvím.

výhradní zastoupení firmy pořádající výstavy v Hannoveru Informace o veletrzích pořádané veletržní správou DEUTSCHE MESSE HANNOVER

Služby: - online marketingem - tvorba webových stránek, e-shopů - vývoj aplikací - správa sítí, serverů a stanic na klíč - outsourcing IT

zajišťujeme koncepční návrhy a realizace www-prezentací, vývoj databázových internetových aplikací, návrh a zajištění reklamních a marketingových kampaní na Internetu.

Služby: - reklamní agentura - marketing - vytváříme strategie, kreativní řešení, komunikační kampaně a mediální plány - kompletní servis správy sociálních sítí - kampaně

Dodávky služeb a řešení v oblasti informačních a komunikačních technologií. Služby a produkty: - IT Governance & Quality Assurance - digitální transformace - systémová integrace - kybernetická bezpečnost - webové služby & aplikace - Hardware & Software - Business Inteligence - ICT Infrastruktura & sítě.

Konzultační společnost a kreativní firma. Působíme v segmentu luxusního zboží a real estate – rezidenční, kancelářské a komerční projekty.

Vytváření internetových projektů různého zaměření: - mobilní aplikace - webové portály.