Rozsáhlé služby, jako jsou marketingové strategie, B2B marketing, internetový marketing, tvorba webu, konzultace, výkonnostní marketing, budování obchodních styků anebo kvalitní reklama jsou základní prvky důležité pro úspěšné podnikání ve všech sférách.

Služby: - public relations PR - marketing - kurzy, školení marketingu.

Tvorba strategie: -strategický management -strategická analýza -strategické plánování. Finanční řízení a finanční analýza Poradenství: -finanční -organizační -ekonomické -dotační (dotace EU).

SLužby: - marketingově-poradenská agentura zaměřená především na ho.re.ca (hotel-restaurant-catering) sektor - vydavatelská činnost - reklamní činnost - grafika, design - webdesing - výstavnictví a event marketing

ETARGET je jeden z největších PPC (Pay Per Click – Platba za kliknutí) systémů kontextové reklamy v Čechách. -ETARGET je dodavatelem "pay-per-click" placených výsledků vyhledávání na českém, slovenském, maďarském a rumunském trhu. -Společnost poskytuje svým klientům možnost přednostního zobrazení svého odkazu v síti svých partnerských ...

Služby - servis pro marketing a merchandising sportovních klubů - zakázková výroba reklamních předmětů - tvorba exclusivních textilních kolekcí - zpracování marketingových kampaní. FANSHOP HC SPARTA PRAHA - adresa:Tipsport Arena, vchod č. 32 Za Elektrárnou 419, 170 00 Praha 7 - tel. 266 727 472.

Služby - prezentace EKO výrobků a technologií na veletrzích v Asii - zakázková výroba a kontrola kvality přímo v místě výroby u dodavatelů v Číně - průvodcovské služby v Číně.

Služby v oblasti marketingu a propagace. Nabízíme - forenzní audit marketingových výdajů - managment produkce a mediálních zakázek - sofistikovaný ekonometrický systém

Služby - propagace - marketing - webdesign - e-shopy - loga - vizitky - letáky.

Marketingové služby - prodej a budování značek - profesionální projektové řízení - vícekanálová komunikace - moderní viditelnost v obchodě - kreativní spotřebitelské propagace .

Činnost: - marketing - PR služby - Media relations - krizová komunikace - grafický design

Kreativní a designové studio - výroba reklamy - webdesign - marketing.

Reklamní agentura, služby: - marketing měst a obcí - profesionální koučink - kreativní grafika a design - webdesign, tvorba webových stránek - publishing (vydávání periodik měst a obcí, tvorba firemních časopisů) - public relations (PR)

Služby - poradenství ve výzkumu trhu a marketingu - školení a kurzy pro budování nové značky, vývoj nového produktu, prezentační dovednosti.

Služby - IT outsourcing - personální služby - mzdové služby - reklamní kampaně - další.

Služby - mediální trénink - marketingová komunikace - pořádání akcí - PR služby.

Služby: - fundraising (získávání finančních či jiných prostředků na obecně prospěšnou činnost)

Služby: - marketingové - nákup reklamního prostoru - PR články - direct mailing.

Služby - webdesign - propagace na sociálních sítí - SEO - optimalizace, PPC reklamy, online marketing.

Služby: - zajištění, realizace firemní akce, večírky, oslavy, teambulding, eventy - grafické služby - public relations