Rozsáhlé služby, jako jsou marketingové strategie, B2B marketing, internetový marketing, tvorba webu, konzultace, výkonnostní marketing, budování obchodních styků anebo kvalitní reklama jsou základní prvky důležité pro úspěšné podnikání ve všech sférách.

Reklamní a marketingová agentura. Služby, zajištění: - grafika - reprografické práce, grafické návrhy, manuály - tisk - firemní tiskoviny, prezentace, výroční zprávy, kalendáře, vizitky, velkoplošný tisk na papír, textil, samolepící fólie, málonákladový-formát A3 - fóliové polepy-vozidla, plachty, prostředky MHD, reklamní ...

Poradenství: - ekonomika, ekonomické - marketing, marketingové.

Nabízíme ucelené spektrum telemarketingových služeb: - aktivní i pasivní telemarketing.

Tvorba Internetových stránek, obchodů (eshopů), reklamních bannerů, SEO optimalizace apod.

Reklama, reklamní agentura. Komplexní služby Public Relations. Marketing.

Služby: - logistické poradenství středním a velkým společnostem ve formě projektů, studií, konzultací a vzdělávání, vč. SW podpory pro optimalizaci logistických procesů - logistické audity.

Služby: - reklamní a marketingová činnost. Reklama a marketing. Prodej služeb a produktů firmám a rozesílání e-mailových nabídek.

Výroba, prezentace: - webdesign, tvorba internetových prezentací - tvorba webových stránek - tvorba loga, logotypu, redesign stránek - optimalizace pro vyhledávače (SEO). Marketingové služby.

Návrh, tvorba: - logotypy, design manuály Marketingové poradenství.

Veletrhy a výstavy: - realizace - organizování. Výstavní služby.

Poradenská činnost v oblastech obchod, marketing, management, komunikace a finance: - personální audit - definování vzdělávacích potřeb - vzdělávání, školení, semináře - otevřené, uzavřené kurzy - trénink dovedností - odborné semináře - komplexní zastřešení vzdělání - konzultace dle individuálních potřeb zákazníka - tvorba ...

Služby, poradenství: - tvorba komunikační strategie - nezávislý komunikační audit - Public Relations - plán krizové komunikace - Public affairs.

Marketingové služby. Cestovní služby: - reklamní dovolená - tématické výlety.

Agentura pro informace a marketing. Služby: - zavádění systému CRM - řízení vztahů se zákazníky v malých podnicích - marketingové, ekonomické a organizační poradenství, prezentace a propagace.

Prodej: - notografický a výukový software. Ritornel Artists Management: - umělecká agentura - podpora a prezentace českých hudebníků v ČR i v zahraničí. Notografické studio.

Služby: - připojení - webhosting - registrace domén - internetové aplikace - marketingové a webové prezentace - instalace a správa podnikových sítí - daňové a účetní poradenství, audity - průzkumy, monitoringy.

Tvorba reklamních a komerčních textů. Jazykové korektury a stylistická úprava českého textu. Optimalizace textových dokumentů s důrazem na vybraná klíčová slova. Texty pro web – copywriting.

Služby: - podpora rozvoje sociálních a zdravotních služeb - podpora zájmových aktivit v oblasti kultury - podpora podnikatelských aktivit v regionu. Informační, poradenský a asistenční servis.

Návrh, tvorba, výroba, výlep. - billboardy v okresech OV, FM - venkovní, velkoplošná reklama. Reklamní a marketingové služby.

Služby: - kompletní marketingové činnosti..

Marketing zaměření na neziskový sektor, ICT a energetiku