Rozsáhlé služby, jako jsou marketingové strategie, B2B marketing, internetový marketing, tvorba webu, konzultace, výkonnostní marketing, budování obchodních styků anebo kvalitní reklama jsou základní prvky důležité pro úspěšné podnikání ve všech sférách.

Prodej: - kancelářské papíry - kreativní papíry - balící papíry. Velkoobchod: - grafické papíry a kartony. Reklamní činnost. Marketing. Kopírovací služby.

-reklamní a propagační činnost

REKLAMEX Výroba reklamy: - gravírování a řezání laserm - frézování - tvorba firemních log - grafické návrhy - plastové stojánky -reklamní tabule - polepy aut - tisk - webdesign.

Marketingový a reklamní servis: -marketingové strategie a poradenství -marketingová komunikace -marketingový výzkum, výzkum trhu -direct mailing, lettershop -projekty, scénáře, spoty, reklamní texty.

Služby: -poradenství pro rozvoj společností. -dotační, finanční poradenství. -marketingové.

Brandingová agentura. Služby: -návrh, realizece komunikační strategie.

Služby: - webdesign - internetový marketing - SEO, PPC, PR

Online marketing a webové aplikace: - Firemní a Brandové Weby - Tematické Microsite - Redakční Systémy - Portálová a Komunitní Řešení - SEO, SEM - PPC kampaně - Analýza Návštěvnosti - Monitoring Konkurence - E-shopy, Vývoj a Provoz - Aukční Systémy - Doménové Poradenství - Mobilní Weby a aplikace.

Analýza referencí na internetu, optimalizace informací uváděných na webu, marketing, reklama.

Opravdu nejlevnější registrace do katalogů, zdarma zaregistrujeme až 70 katalogů. Zvýšíme Vám návštěvnost, zvedneme Vám zisk se zárukou!

Webdesign, tvorba www stránek, především pro malé firmy. Podpora malých firem v olomouckém kraji při zahájení a rozvíjení prezentace na internetu. Reklama na internetu - PPC reklama - poradenství, tvorba a vyhodnocení reklamních kampaní, zkušební kredit zdarma. Tvorba sw na zakázku.

Komplexní telemarketingové služby a přímý marketing: -aktivní telemarketing -pasivní telemarketing -database marketing -zpracování, vyhodnocování a třídění dat -training-vzdělávací programy -direct mailing.

SEO konzultant. Komplexní internetový marketing, včetně SEO. Zvyšování návštěvnosti internetovým stránkám a eshopům. Stavím na principu, že se vám moje služby musí vždy mnohonásobně vrátit.

Produkty a marketing FLP. Dětské fitness pro děti a rodiče. Fitness, výživa, regenerace.

Komplexní služby v oblasti marketingové komunikace: - public relations - reklama - marketing - firemní noviny a časopisy - katalogy, weby.

Komplexní poradenství a marketing pro zahraniční subjekty usilující o vstup na trh Ukrajiny. Zajištění registrace společnosti a vedení virtuální kanceláře v Kyjevě. Sjednání a doporučení oboustranně prověřených obchodních partnerů, a nalezení vhodného uplatnění pro Vaše produkty a služby. Spolupracujeme s Velvyslanectvím ČR v Kyjevě a ...

Služby: - Regie Radio Music je v ČR největším mediálním a obchodním zastoupením pro prodej komerčního času nejsilnějších rádií v éteru i na internetu - reklama na rádiích zastupovaných RRM - zastupujeme na národní úrovni rádia sítě Direct Radio Network - zastupujeme nejsilnější internetová rádia v ČR.

Vydavatelství: - telefonní seznamy, firemní katalogy - inzertní noviny. Reklama: - zpracování dat - služby databany - správa sítí. Grafika: - grafické studio od návrhu po realizaci. Polygrafická výroba.

Komplexní služby v oblasti marketingu, propagace a reklamy: -marketingové studie včetně poradenské služby -veškeré tiskové materiály -propagační videopořady -návrhy včetně realizace expozic na výstavách a veletrzích -Direct marketing a Direct mailing.

Graphic Design Studio Grafický design: - logotypy - design manuály - obalový design - kampaně. Marketing: - marketingový audit - marketingový plán - marketingový projekt - plánování a nákup médií - produkce.