Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
V dnešní době někdy nahrazujeme osobní kontakty komunikací na dálku - je to prostě jednodušší a levnější. Lidi propojují hybridní eventy - live stream konference, telemosty, on-line přenosy, dálkové meetingy aj. V Polasu máme pro vás připravena skvělá, prověřená řešení těchto projektů se zapojením virtuální reality za rozumné peníze. Virtuální ...
POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
Výroba: - reklamní předměty tašky, trička, samolepky, vlajky, polštáře, hrnky, placky, tiskopisy, kalendáře, novoročenky - reklamní a informační tabule a tabulky - vyřezávané nápisy z fólie - samolepky.

Visia Cinema s.r.o. mediálně zastupuje více než 100 kin v ČR v oblasti kinoreklamy.

Analýza referencí na internetu, optimalizace informací uváděných na webu, marketing, reklama.

Grafické návrhy. Reklamní služby. Velkoformátový tisk, velkoplošný tisk: - reklamní předměty - reklamní poutače - plakáty Výroba reklamy: - na vizitky, plakáty, samolepky - outdoorová reklama - venkovní plachty, bannery - One-way Vision - dírkovaná fólie - PVC desky s polepy - desky STARBOND s polepy - billboardy - ...

Prodej: - sportovní poháry - trofeje - medaile. Nabízíme zhotovení vlajek: - vlajky státní, firemní, obecní nebo klubové.

Opravdu nejlevnější registrace do katalogů, zdarma zaregistrujeme až 70 katalogů. Zvýšíme Vám návštěvnost, zvedneme Vám zisk se zárukou!

Přeprava osob po ČR a celé EU: - vnitrostátní a mezinárodní přeprava osob - pro VIP klientelu limuzíny určené pro dopravu: svatby, promoční akce, kulturní a sportovní události.

Služby: - administrativní správa - organizační služby.

Grafické studio. Grafické práce. Kresličské práce. Reklamní služby. Fotografické služby.

Grafické studio, které dbá na idividuální přístup ke každému zákazníkovi. Za dlouhou dobu existence naší agentury jsme dovedli do zdárného konce desítky úspěšných projektů v oblasti internetového marketingu, SEO optimalizace, tvorby www stránek, firemních identit a hlavně v oblasti tištěné grafiky (vizitky, letáky, plakáty, časopisy, brožury, a ...

Výstaviště. Plemenářské středisko. Plemenářské práce, služby, poradenství.

Reklamní činnost, výroba: - billboardy - malby na fasády.

Grafické studio: - výroba razítek Trodat - dřevěná razítka - polepy aut a výloh - reklamní tabule, - výroba samolepek - kopírování a barevný tisk. - dárkové předměty s potiskem - výroba reklamních bannerů - sítotisk - tampontisk - letáky, firemní složky, bloky - vlajky - potisk tašek, triček

Grafické studio, grafický design, DTP, kresličské práce. Reklamní studio. Reklamní polepy, řezaná reklama. Malonákladový digitální tisk. Velkoplošný tisk.

Tržní procesy. Analýza trhu, analýza konkurence. Marketing a propagace. Tvorba propagačních materiálů a firemních prezentací.

Reklamní služby - tiskárna.

Logotisk Potisk reklamních předmětů. Grafické návrhy. Výroba: - upomínkové a dárkové předměty. Polepy automobilů: - řezaná reklama. Tvorba: - www stránky a eshopy.

Outdoorová reklama - billboardy - reklama na plotech atd.

Provoz internetových obchodů Internetový marketing, tvorba www a e-shopů Logistické služby Grafické práce Prodej - street wear oblečení Skank, Chico

Reklamní agentura - poskytují reklamní poradenství v oblasti internetu, hardware a software Marketingové poradenství

Poradenské služyb pro malé a střední firmy v oblasti snižování nákladů, vyhledávání dodavatelů, marketingu, projektového řízení

Reklamní agentura. Služby: - kompletní reklamní služby - grafické práce, grafické návrhy: - potisky, propagační materiály, katalogy - webdesign - internetové prezentace, webové stránky - tvorba - internetové obchod, eshopy, e-shopy.

Internetové a grafické studio. Služby: - webdesign: - tvorba webových stránek, internetových prezentací - eshopy, e-shopy, internetové obchod - grafické práce, DTP studio: - 3D reklamní poutače - SEO optimalizace pro vyhledávače - zajišťujeme překlady webu do cizího jazyka - internetové marketingové služby.

Umělecká a produkční agentura. Služby: - realizaci kulturních a společenských akcí s historickou a lidovou tématikou: - dobová hudba, tanec, šerm, fakíři, kejklíři, žongléři, jízdní turnaje, večerní a ohnivá představení - firemní akce: - teambuilding, promotion akce.

Webdesign, tvorba www stránek, především pro malé firmy. Podpora malých firem v olomouckém kraji při zahájení a rozvíjení prezentace na internetu. Reklama na internetu - PPC reklama - poradenství, tvorba a vyhodnocení reklamních kampaní, zkušební kredit zdarma. Tvorba sw na zakázku.