Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
V dnešní době někdy nahrazujeme osobní kontakty komunikací na dálku - je to prostě jednodušší a levnější. Lidi propojují hybridní eventy - live stream konference, telemosty, on-line přenosy, dálkové meetingy aj. V Polasu máme pro vás připravena skvělá, prověřená řešení těchto projektů se zapojením virtuální reality za rozumné peníze. Virtuální ...
POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Výroba: - razítka na počkání laserovou technologií - samolepící štítky. Služby: - reklama na auta - počítačová sazba a tisk - laminování dokladů - gravírování - rytí do kovu a plastu - informační systémy budov.

Světelná reklama. Distribuce a pronájem reklamních ploch na reklamních otočných hodinách: - umístění po celé ČR (160ks) - spolupráce i v SR - výroba a polep ploch. Reklamní kampaně.

Služby: - poradenské a marketingové služby pro exportéry a investory, pro firmy a instituce z České republiky, Srbska, Černé Hory - asistence při činnosti zahraničního zastoupení - překlady a tlumočení do srbštiny, češtiny a angličtiny - reklama a zveřejňování inzerce - příprava a tisk firemních materiálů a zpracování webových ...

Služby v oblasti reklamních a dárkových předmětů: - reklamní předměty, dárkové sady, textilní reklama, reklamní víno, kalendáře a diáře, reklamní tašky, tiskoviny, potisk.

Reklamní studio Stuart: - grafické návrhy tiskovin - reklamní kampaně - webové prezentace a tvorba webovek - fotografování. Mořský rybolov - vše pro mořský rybolov.

Reklamní činnost. Výroba: - reklama - firemní loga - 3Dnápisy, štíty, poutače - světelná reklama, signtech - nápisy z folie - polep automobilů, výloh.

Výškové práce: - zednické práce - klempířské práce - spárování - nátěry fasád, reklamní nátěry - montáže a demontáže reklam, antén - odvětvování, kácení stromů.

Multys Maloobchod, prodej: - výpočetní a kancelářská technika - počítače, komponenty PC - kopírky, tiskárny, skenery - monitory. Výroba: - razítka. Práce: - kroužková vazba - kopírování, laminování.

Potisk autoplachet. Samolepící nápisy.

Prodej, montáž, servis: - vysílačky - navigace - handsfree sady - reklama.

Reklamní výtvarník a webdesigner Galerie: - autorské výstavy výtvarného umění, obrazy, grafika - autorská keramika, historické sklo, umělecké kovářství, řezbářství. Prodej: - obrazy výtvarníků z celé republiky i zahraničí-krajinomalby, květinové motivy, zátiší i abstraktní malby, grafické listy volné, i v paspartách, fotografie - ...

Komplexní poradenství a marketing pro zahraniční subjekty usilující o vstup na trh Ukrajiny. Zajištění registrace společnosti a vedení virtuální kanceláře v Kyjevě. Sjednání a doporučení oboustranně prověřených obchodních partnerů, a nalezení vhodného uplatnění pro Vaše produkty a služby. Spolupracujeme s Velvyslanectvím ČR v Kyjevě a ...

Služby: - Regie Radio Music je v ČR největším mediálním a obchodním zastoupením pro prodej komerčního času nejsilnějších rádií v éteru i na internetu - reklama na rádiích zastupovaných RRM - zastupujeme na národní úrovni rádia sítě Direct Radio Network - zastupujeme nejsilnější internetová rádia v ČR.

Zajišťujeme PR servis, promotion akce a kampaně. Realizace akcí na klíč, full-service: -firemní akce, team building. -promo akce. -akce pro širokou veřejnost, dětské dny. Specializace na program v duchu Western & Rodeo.

Reklamní grafika Výtvarné návrhy: - nápisy - tabule. Technika (americká retuš).

Činnost: - pořadatelé veletrhů a výstav v ČR. Specializujeme se na: - organizaci veletrhů v krajských městech a regionálních centrech - stavební a elektrotechnické veletrhy a výstavy - výstavní portfolio. Další služby: - pořádání kongresů - pořádání konferencí - stavba stánků - pronájem výstavního inventáře - organizace ...

Reklama: - nápisy ze samolepících fólií na auta - reklamní tabule - světelná reklama - potisk na trička a pracovní oděvy v malých sériích - letáky, tiskoviny - azanžérské práce.

Reklamní výroba: - reklamní nápisy z PVC folií - popisy autoplachet, výlohy - světelné reklamy - hliníkové konstrukce - informační systémy budov - velkoplošné projekce - grafická příprava - fotopráce.

Ateliér grafického designu a reklamní fotografie nowdesign.eu. Stavby, stavební činnost: - zahraniční obchod - realizace průmyslových staveb - průmyslová, občanská výstavba - rekonstrukce budov - dozorování staveb - projekční činnost - rozpočty a kalkulace.

Fotografie: -výtvarná, reklamní, průmyslová. Grafika: -zpracování návrhů katalogů, prospektů a plakátů.

Kongresové, konferenční a výstavní služby

Reklamní agentura Deus Výroba, prodej: - razítka - vizitky - samolepky. Reklama: - samolepící nápisy - samolepící štítky - informační stojánky - orientační systémy - potisk reklamních předmětů.

Marketingová společnost působící v oblasti obchodních a informačních služeb.