Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
V dnešní době někdy nahrazujeme osobní kontakty komunikací na dálku - je to prostě jednodušší a levnější. Lidi propojují hybridní eventy - live stream konference, telemosty, on-line přenosy, dálkové meetingy aj. V Polasu máme pro vás připravena skvělá, prověřená řešení těchto projektů se zapojením virtuální reality za rozumné peníze. Virtuální ...
POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Skenování, sazbu, montáž: - knih - časopisů - katalogů - osvit do formátu B1 - grafické návrhy - digitální a chemický nátisk - expresní malonákladový tisk - velkoformátový tisk - klasický ofsetový tisk. Pro práci využíváme počítače Apple Macitosh s nejnovějšími verzemi grafických programů a programů pro finální zpracování zakázek.

Poskytování služeb, služby, poradenství: - podnikatelům v oblasti gastronomie, ubytování, stravování, prodeje potravin - vyhledávání obchodních partnerů - marketing, koordinace.

ARES CZ s.r.o. Olomouc Reklama - pronájem billboardů, city lightů, štítů, mostů - pronájem billboardů(5, 1x2, 4m) na Moravě - pronájem bigboardů(9, 6x3, 6m) na Moravě - pronájem city light vitrín (118, 5x175cm) na Moravě - pronájem mostů - pronájem štítů (velkoplošné reklamní plachty), výroba a instalace - velkoplošný barevný tisk ...

Internetový marketing - komplexní služby. Tvorby a správa PPC kampaní. SEO optimalizace webových stránek. Tvorba microsite. Tvorba webových stránek.

Kompletní služby: - v oblasti reklamy - reklamní studio - specializaca na grafický design, webdesign, tvorba letáků, prospektů, katalogů, kalendářů. Výroba: - vizitky - logotypy - novoroční přání, oznámení - řezané reklamy, velkoplošný tisk.

SEO konzultant. Komplexní internetový marketing, včetně SEO. Zvyšování návštěvnosti internetovým stránkám a eshopům. Stavím na principu, že se vám moje služby musí vždy mnohonásobně vrátit.

Působnost v oblasti reklamních předmětů. - potisky - tamponový tisk - gravírování - reklamní předměty, polepy aut, reklamní cedule - velkoplošný tisk - strojové vyšívání textílií

Gravírování. Pískování skla. Vypalování. Řezání a dělení laserem. Výroba razítek.

Reklamní agentura: - reklama, tisk, výroba, prodej, reklamní práce - výroba razítek - kopírovací centrum - tonery - výroba webových stránek.

Prodej - řezačky vizitek - plotry - termolisy - svářečky bannerů - sublimace Prodej - spotřební material 3M Prodej - stroje, zařízení a spotřebního materiálu na výrobu reklamy Prodej - externí napájení tiskáren

Výroba: - reklamní klipy spoty pro online kampaně korporátní a promo videa znělky, videoklipy instruktážní videa + nabízíme rental filmové techniky.

Produkty a marketing FLP. Dětské fitness pro děti a rodiče. Fitness, výživa, regenerace.

Jsme kreativní agentura. Vytváříme malé i rozsáhlé internetové projekty. Děláme moderní webové stránky, nasazujeme redakční systém, tvoříme originální a svěží e-shopy, Facebook aplikace, 2D a tiskovou grafiku, programujeme na zakázku, pomáháme s optimalizací pro vyhledávače (SEO) a radíme jak na efektivní marketingové kampaně a PPC.

Výroba: -světelná fóliová reklama -světelné panely -světelná písmena -fóliová grafika -reklamní tabule -billboardy -polepy aut -samolepky pro autotuning -firemní štíty -reklamní stojany, poutače -digitální tisk -řezaná grafika.

Reklamní agentura Výroba reklam: -samolepící nápisy -světelné reklamy -malby na fasády -reklamy na auta a autoplachty -vizitky, razítka, svatební oznámení -reklamní potisk propagačních předmětů.

Prodej, montáž: - indoorový a outdoorový led display. Pronájem: - již umístěných reklamních panelů.

Vydavatelství. Tvorba reklamy. Nabídka školení a vzdělávání.

Tiskárna: - potisk textilu - jednobarevný potisk - potisk pro školy, mateřské školy - fotky na trička, hrnky.

Reklamní agentura, venkovní reklama, billboardy, navigační systémy, informační systémy, inzerce, reklamní kampaně, politický marketing, tisk, tiskoviny.

Grafická a webdesignová agentura: - služby v oblasti grafiky, designu, webdesignu a reklamy - tvorba internetových stránek, grafické návrhy tiskovin, reklamní bannery a desítky dalších služeb a produktů.

Komplexní služby v oblasti marketingové komunikace: - public relations - reklama - marketing - firemní noviny a časopisy - katalogy, weby.