Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
V dnešní době někdy nahrazujeme osobní kontakty komunikací na dálku - je to prostě jednodušší a levnější. Lidi propojují hybridní eventy - live stream konference, telemosty, on-line přenosy, dálkové meetingy aj. V Polasu máme pro vás připravena skvělá, prověřená řešení těchto projektů se zapojením virtuální reality za rozumné peníze. Virtuální ...
POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
Činnost: - potisk textilu - trička pro maturanty a adsolventy

Služby - natáčení audiovizuálních spotů, reklamy, propagačních filmů - fotografické práce - webové prezentace, webdesign.

E-shop - reklamní textil - trička s celobarevným digitálním tiskem - foto polštářky.

Grafické studio: - potisk doručenek - propagační materiály.

Výroba z přírodních materiálů (lýko, sláma, dřevo) Sortiment: - bytové doplňky (ošatky, prostírání) - dárkové zboží - klobouky, tašky - reklamní předměty - umělecká výroba.

-Velkoobchod -Pořádání výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti -Reklamní činnost a marketing

Venkovní reklama s možností umístění na jakékoliv nádraží v ČR, popřípadě do vlakových souprav: -city light vitríny -backlighty -prismavision-pohyblivá reklama -rámečky ve vlacích -železniční mosty -reklama na plášti železničních vozových jednotek -billboardy -bigboardy.

Opravy počítačů i notebooků.Poradenství a zaškolení do obsluhy PC. Tvorba webových stránek, grafické práce, loga, vizitky, grafické návrhy a technické výkresy, fotografické služby, úprava fotek, fotomontáže. Zajištění tiskových prací.

Reklamní agentura: - Grafické studio - webdesign - fotografování - polepy - světelná reklama - reklamní předměty - prezentační systémy - tisk - poradenství v oblasti IT, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály

Logotypy Grafický design - sazba Výroba - komiksy - ilustrace

Tiskárna: - tištěné materiály - velkoformátový tisk - tamponový tisk - ofsetový tisk DTP studio. Rozšířené knihařské služby: - vazby knih a brožur - vazby časopisů, diplomových prací.

Plakáty, Postery: -klasické pro výlep, CLV do vitrín, do klip-rámů Billboardy, Bigboardy: -papírové, PVC banner nebo síťovina, textil PVC folie, samolepky: -polepy výloh, pultů, regálů, podlahová grafika, stěny marketů, polepy aut a kamionů Textil: -vlajky, bannery, paletové omotávky PVC tabule s UV potiskem: -libovolný formát a provedení ...

Výroba: - startovní čísla - výroba pracích symbolů a etiket - symboly údržby pro výrobce - dresy, minidresy, vlajky, vlaječky - trika s potiskem - Fan šály, minitrika a mini dresy.

-Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Poskytování technických služeb -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a ...

-Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Pronájem a půjčování věcí movitých -Potrubní a pozemní ...

Masérské, rekondiční a regenerační služby Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti tělesné výchovy a sportu -Zprostředkování obchodu a služeb -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Velkoobchod a maloobchod -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Realitní činnost, správa a ...

Grafika - reklama - web - tisk. Grafické, reklamní práce, výroba. Tvorba internetových stránek, eshopy, CMS. Zajištění tisku propagačních materiálů.

Služby: - webdesign - tvorba, úpravy webových stránek, e-shopů - grafické, grafika - SEO optimalizace. - mobilní aplikace. Výroba i na zakázku.

Výroba a montáž: - světelné boxy - orientační a informační systémy - LED reklama i písmena - 3D kastlová písmena a loga - neonová reklama a trubice - polepy výloh a automobilů - opravy a servis všech druhů reklam.

-Obchodní živnost - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej -Reklamní činnost (mimo činnosti uvedené v přílohách I-III zák.č. 455/1991 Sb., o živnostenském podnikání)

Reklamní agentura: - polepy aut - výroba reklamních (světelných) cedulí - letáky, vizitky - malby na fasády - internetové stránky - reklamní plachty.

Grafické a DTP studio. Malonákladový digitální tisk. Výroba rozhlasových spotů. Reklamní činnost, media, produkce. Reklamní výroba. Pořádání společenských a kulturních akcí.

Grafické práce, výroba reklamy, polepy aut, výloh, tabulí. Malba reklamy na fasády písmomalířskou technikou s využitím techniky airbrush.