Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
V dnešní době někdy nahrazujeme osobní kontakty komunikací na dálku - je to prostě jednodušší a levnější. Lidi propojují hybridní eventy - live stream konference, telemosty, on-line přenosy, dálkové meetingy aj. V Polasu máme pro vás připravena skvělá, prověřená řešení těchto projektů se zapojením virtuální reality za rozumné peníze. Virtuální ...
POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
Kompletní servis v oblasti fóliového tisku. Prodej: -potiskovací lisy -tiskové fólie -polygrafický materiál. - reklamní předměty Výroba: -polymerové štočky -razítka. -reklamní polepy -slepotisk na tiskopisy -loga do diářů bez folie -dotisk na PVC karty -holografická folie na tiskopisy+PVC karty

Registrace firem na základě smlouvy - zastupování společností při zakládání firem Organizační asistenční činnost konferencí Marketingová činnost - průzkumy trhu (Polsko, Rusko, Ukrajina, ...) Zajištění - organizační asistenční činnost veletrhů Publikační činnost - člen Česko-polské obchodní komory Angličtina ...

Výroba reklamy: - komplexní reklamní služby - polepy dopravních prostředků - plachty, reklamní cedule a stojany - informační a orientační systémy - velkoplošný tisk - cedulky fotolumini. únikové východy, bezpečnostní značky - vizitky, letáky

Výroba a instalace samostatně stojících slunečních hodin pro náměstí, relaxační zóny, zahrady a parky. Výroba a prodej výukových slunečních hodin pro školní potřeby. Dokončovací stavební práce. Poradenská činnost v reklamě. Reklamní kampaně. Pronájem a realizace reklamních ploch.

Služby - informační systémy - návrh, grafika počítačových sítí - webové aplikace - software na míru

Externí marketing a marketingové poradenství: - texty a grafika - návrhy, logo - slogany a články - prezentace a newslettery - reklamní kampaně

Grafické návrhy propagačních materiálů, plakátů, prospektů a obalů. Sazba novin, časopisů, katalogů, knih, kalendářů a diářů.

Modelingová a produkční agentura STYL - módní přehlídky - fotomodeling - tiskové konference - prezentační a firemní akce.

Služby - grafické studio - tisk - knihařské práce.

Výroba reklamních předmětů. Výroba, potisk, prodej, e-shop - vizitky, visačky - kancelářské potřeby.

Hostesingová a modelingová agentura - zajištění modelek a hostesek - produkční služby.

Služby: - organizační, logistické a programové zajištění odborných konferencí, kongresů, přednášek, seminářů a workshopů. - služby na klíč pro akademickou obec - odborné společnosti, výzkumné ústavy a univerzity.

Reklamní činnost, služby v oblasti reklamy a podpory prodeje. Tvorba corporate identity, reklamní činnost, grafický design, návrhy a výstavba veletržních expozic a gastronomie.

Reklamní a grafické studio. Reklamní služby. Grafické služby Výroba, tisk: - vizitky, letáky - plachty, cedule - polepy automobilů - řezaná reklama - fotoluminiscenční značení - trička.

Prodej: - 3D tiskárny Služby: - tvorba 3D výrobků na zakázku - webové stránky - grafické návrhy Provozovna 3D Johny nám. Míru 12, Šumperk - zpracování špičkových 3D modelů na základě fotogrammetrického skenování - 3D tisk průmyslových prototypů - 3D figurky

OK Design s.r.o. z Olomouce se specializuje na komplexní reklamní služby, ale i přesto zdůrazňujeme OK Design .... nejen reklama. Od roku 1991 pomáháme firmám s podporou prodeje ve formě atypické i zakázkové výroby: - světelné reklamy - LED světelná reklama - reklamních stojanů a stojánků - reklamních bannerů - návrhy reklam - komplexní ...

Reklama, propagace, marketing. Pořádání kulturních, společenských a sportovních akcí. Zajištění: - příprava a celková realizace akcí - návrh a výroba originálních reklamních předmětů - zpracování, tisk a výroba propagačních materiálů.

Kopírování a reklama: - kopírovací služby, tisk - reklamní služby - výroba razítek, laserové gravírování, potisk triček.

Prodej, e-shop: - materiály pro výrobu reklamy - rozvoz objednaného zboží - zpracování hliníkových orientačních systémů - formátování desek - aplikační pomůcky - reklmaní stojany - materiály pro transparenty - zaklapávací panely - materiál pro velkoplošný tisk a další.

Reklamní agentura. Tisková produkce: -firemní profily, katalogy, vizitky, dopisní papíry a obálky. Grafické návrhy: -obalový design -billboardy.

Zpracování fotografií a veškeré fotoslužby: tisk velkoformátových fotek, lepení fotografií na desky včetně laminace, tisk fotografií na plátno, výroba fotodárků, fotokalendáře. Prodej fotoaparátů a fotopotřeb (alba, rámy). Prodej dalekohledů. Digitalizace fotografií a videa.Retušování fotografií. Foto na veškeré doklady.

Prodej: - kancelářské papíry - kreativní papíry - balící papíry. Velkoobchod: - grafické papíry a kartony. Reklamní činnost. Marketing. Kopírovací služby.

-reklamní a propagační činnost