Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
V dnešní době někdy nahrazujeme osobní kontakty komunikací na dálku - je to prostě jednodušší a levnější. Lidi propojují hybridní eventy - live stream konference, telemosty, on-line přenosy, dálkové meetingy aj. V Polasu máme pro vás připravena skvělá, prověřená řešení těchto projektů se zapojením virtuální reality za rozumné peníze. Virtuální ...
POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
-Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Zprostředkování obchodu a služeb Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského ...

DTP* studio. Návrhy, výroba, velkoobchod, prodej: -reklamní předměty -tiskoviny -polepy -cedule.

Specializace - permanentní POS stojany - LED světelná reklama - signmaking - tisk na deskové materiály

Výroba, vývoj, návrhy: -reklamní stojany -stojany na zboží -vitríny -displeje, displaye -POS a POP materiály na podporu prodeje -vybavení prodejen -dekorace prodejen, výloh.

Služby: -návrhy a realizace firemních katalogů, propagačních prospektů a plakátů -grafické studio -webdesign - tvorba www stránek -public relations agentura -pronájem reklamních ploch -fotoprodukce, fotoateliér -výstavní expozice.

Služby reklamní agentury: -prezentační systémy -tiskoviny -polepy aut -světelná reklama -veletrhy a marketingové akce -reklamní předměty -grafika, web design, loga, slogany.

Jsme firma, která Vám navrhne i zrealizuje Váš marketing i design firmy na klíč. Marketing, design, komunikace: - marketingové a obchodní strategie pro klienta - výtvarné řešení výrobků - návrh a tvorba designu - návrhy obalů a etiket - výstavní expozice - billboardy, bigboardy - 3D modely - reklamní kampaně na míru a reklama na ...

Reklamní agentura: - pronájem reklamní plochy - billboardy - grafické práce - tisk - pořádání kulturních a společenských akcí

Reklamní agentura-realizace: -bezpečnostní požární a jiné samolepky -orientační a informační systémy -světelné reklamy -billboardy, bannery -nápisy a označení obchodních výkladů -poutače -štíty -sítotisk, potisk textilu -velkoplošný tisk -vizitky, tiskoviny -reklamní předměty -digitální tisk -polepy aut -polepy výlohy.

Tiskárna. Kopírovací práce: - digitální kopírování černobílé i barevné až do formátu 330x630cm Plnobarevný digitální rychlotisk až do formátu A3 - až 150 barevných kopií za min. Ofsetový tisk: - vizitky, ceníky, brožury, katalogy, knihy, prospekty, tiskoviny, letáky, oznámení, hospodářské tiskopisy, tisk na samolepící etikety, tisk na ...

Služby: -3D design -grafika -animace -vizualizace

Reklamní agentura JIŽ 25 LET na trhu. Komplexní služby pro Vaši reklamu. Grafický design, sazba od vizitek, letáků, katalogů až po knihy. ofsetový tisk, malonákladový digitální tisk, velkoplošný tisk - samolepky, bannery, billboardy. Potisk předmětů, reklamní předměty, upomínkové předměty, Tisk ruční ražbou, slepotisk. Individuální řešení ...

Služby: -tvorba www stránek s profesionáolním redakčním systémem -programování eshopů a internetových aplikací -grafický design, SEO optimalizace pro vyhledávače, online reklamní kapmaně.

Služby: -internetová reklama -SEO optimalizace -webdesign -webhosting

Reklamní agentura: - grafické studio - tvorba webových stránek - webdesign

Činnost: - potisk textilu Prodej: - reklamní textil

Činnost: - grafické studio - tvorba webových stránek

Zámečnická výroba, zámečnictví, kovovýroba. Strojírenská výroba: -strojní součásti -nadměrné reklamní poutače - billboardy -dopravníky, násypky a rámy strojů. Provoz ubytovny pro dělníky a řemeslníky: - Uherský Brod, Nivnická 1763 - Uherský Brod-Těšov, Těšovská 287.

Komunikační agentura. Grafické studio: služby: -grafické návrhy na vizualizaci merkantilních firemních materiálů (loga, vizitky, dopisní papíry aj.), dále pak na letáky, plakáty, katalogy, bilbordy, polepy vozidel, reklamní předměty, inzeráty, výstavní panely, orientační systémy apod., včetně zhotovení kompletních firemních manuálů ...

Reklamní služby: -grafické práce -polygrafická výroba, tisk: -velkoplošných reklamních billboardů -vizitky, plakáty, letáky, katalogy, samolepky, prospekty, kalendáře, brožury. -produkce knih, katalogů.

Reklamní předměty. Prodej: -samolepky na auto, na zeď -fotomagnetky -kalendáře, fotokalendáře -cedulky na dveře -vizitky, letáky. Řezaná reklama. Velkonákladový velkoplošný tisk. Polepy aut.

Maloobchod, prodej: -hračky, hračkářství -sport, sportovní potřeby -papírnictví, papírenské zboží, školní a kancelářské potřeby. Služby: -kopírování černobílé -faxové služby.