Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
V dnešní době někdy nahrazujeme osobní kontakty komunikací na dálku - je to prostě jednodušší a levnější. Lidi propojují hybridní eventy - live stream konference, telemosty, on-line přenosy, dálkové meetingy aj. V Polasu máme pro vás připravena skvělá, prověřená řešení těchto projektů se zapojením virtuální reality za rozumné peníze. Virtuální ...
POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Design, vývoj, výroba, servis: -prodení reklamní stojany pro značkové zboží -P.O.P. interier, materiál. Vybavení značkových prodejen.

Mediální a obchodní zastoupení působící v oblasti rádií. Výhradní zastoupení všech soukromých celoplošných stanic. Zprostředkování, prodej: -reklamní spoty (reklama) v rádiu -reklamní čas v reklamních pásmech -webové portály -soutěže, bannery, iSpoty. Speciální reklamní operace: -sponzoring -rozhovory -soutěže -rubriky ...

Polygrafická výroba. Práce, výroba: - řezaná reklama - tisk, sítotisk: - etikety, štítky - materiál - hliník, mosaz, PVC.

Služby: -tamponový tisk -průmyslový potisk - plast -potisk reklamních předmětů.

Služby: -reklamní, reklama.

Sítotisk, tisk: -potisk plastů, dřeva, kovů, papírových tašek, autoplachty -výroba reklamních samolepek -potisk banerů. Řezaná reklama: -polepy automobilů, výloh -reklamní štítky, informační tabule. Plachtové reklamní transparenty.

Služby: -obchodní, zprostředkovatelská, konzultantská a poradenská společnost, působící v oblasti marketingu a podpory zahraničních aktivit českých a slovenských firem s výhradní orientací na arabský trh.

Práce: -písmomalířské -grafické, grafika -komplexní reklamní, reklama: -billboardy -tisk: -letáky, vizitky, polepy aut, foliové polepy - auta, kamiony, dodávky.

Poradenství, poradce: -organizační, ekonomické, účetní Služby: -reklama, reklamní -marketingové -poradce pro krizové insolvenční řízení -insolvenční návrhy.

Vydavatelství a nakladatelství: -telefonní seznamy -firemní katalogy -inzertní noviny distribuované zdarma do schránek. Reklama a marketing. Zpracování dat. Služby databanky. Správa sítí. Grafické studio. Polygrafická výroba.

Nabízí, zajištění: -kompletní technické zajištění kulturních, společenských, sportovních, firemních a jiných akcí. -světla, zvuk, pódia, Ground Support. Profesionální ozvučení a osvětlení.

Profesionální Web Studio - WWW prezentace, Webdesign, Internet Marketing, IT Podpora.

Reklamní agentura. Výroba: -kompletní reklama -světelná reklama: -loga, buttony, nápisy, tabule -velkoplošná reklama -vizitky, plakáty.

Služby, grafické práce a reklama: - tiskoviny - grafické návrhy - lepená reklama - potisk textilu - reklamní předměty

PRESTIGE TOUR - cestovní a reklamní agentura, specialista na propagaci a prodej pobytových míst České a Slovenské republiky. Nabízíme širokou nabídku pobytových míst, služeb a pobytů na míru, pro jednotlivce, rodiny, skupiny a firemní akce.

Poskytování služeb: -v oblasti reklamy -marketingu -podpory prodeje -velkoplošného tisku, pronájmu reklamních ploch, polepů vozidel a grafiky.

Provozování sportovní činnosti: -kopaná. Služby: -reklamní činnost -pronájem reklamních ploch -zprostředkovatelská činnost -pronájem movitých věcí.

Zajištění: - výlep(vylepení): - plakáty (plakátů) v regionu města Uherské Hradiště.

Služby: -reklamní a propagační: -samolepící písmo a grafka -malovaná reklama na fasádu -realizace veletržních expozic,stánků -grafické návrhy a firemní loga -zhotovení reklamy na všechny druhy podkladů -realizace nadrozměrných nápisů.

Dopravní služby, doprava, přeprava: -městská hromadná doprava -zájezdová tuzemská i mezinárodní doprava autobusová -využití linkových autobusů pro zájezdy. Oprava, servis: -trolejbusy provozované v ČR -autobusy -autobusové montážní skupiny -generální opravy trolejbusů ŠKODA TR 14, 15 -opravy a diagnostika trolejbusů ŠKODA ...

Marketingové služby na území bývalého sovětského svazu.: -průzkum trhu -vyhledávaní zákazníků přímý marketing. Reklamní služby: -webdesign v jazyce cílových zemí -webhosting -zajištění prezentace: -tisk, média -veletrhy. Certifikace výrobku. Organizace přemístění výroby do cílových zemí.