Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
V dnešní době někdy nahrazujeme osobní kontakty komunikací na dálku - je to prostě jednodušší a levnější. Lidi propojují hybridní eventy - live stream konference, telemosty, on-line přenosy, dálkové meetingy aj. V Polasu máme pro vás připravena skvělá, prověřená řešení těchto projektů se zapojením virtuální reality za rozumné peníze. Virtuální ...
POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Jsme mladá online reklamní agentura. Zabýváme se hlavně tvorbou webů, log a tištěné grafiky.

Služby: -vedení účetnictví -příjem on-line objednávky tisku letáků s možností roznosu do poštovních schránek firem, nebo domácností.

Výroba: - obaly na vrtáky - reklamní propagační materiály - samolepky - sportovní vlaječky, čepice, klobouky, klubové prapory a prapory ČR - PE pytle a obaly na stroje - pracovní čepice a zástěry. Potisk: - trička, vlajky - reklamní předměty - obaly z PVC.

Služby: - Poradenství v oblasti IT - Služby sítě internet - Marketing a strategické plánování - Dotační poradenství - Implementace informačních systémů - Výstavba sítí a sítově služby - Daňové poradenství - Vedení účetnictví přes internet - Reklamní a propagační služby.

Služby: -kopírování -skenování Výroba: -vizitky -razítka -vazby -pozvánky, oznámení -potisky předmětů.

Návrhy, tvorba: -webdesign - internetové prezentace, www stránky -reklamní kampaně.

Zakázková textilní výroba: - firemní nebo teamové oděvy - reklamní textil - dámské, pánské trička a legíny. Práce: - strojové vyšívání - sítotisk. Maloobchod, prodej, poradenství: - hardware, software v oboru textilní výroby.

Vytváříme webové prezentace, vizitky, aplikace a databázové online systémy na míru Vaší firmy. Poskytujeme poradenství a konzultace v oblasti informačních technologií a internetu.

Velkoplošná reklama: - malby a nátěry na fasády, haly - hliníkové štítky - orientační systémy.

Provozování: -velkoplošná LED obrazovka. Služby: -prezentace firem formou reklamních spotů.

Zabýváme se správou firmeních dokumentů, implementací a hostingem document management systémů.

Internetový obchod, prodej, potisk textilu: - absolventská trička - školní trička - maturitní stužky a šerpy - firemní a reklamní textil - výběr triček, kšiltovek, šátků, šortek, stužek a šerp s potiskem: - vhodné pro mateřské školy, absolventy ZŠ či SŠ - udělej si vlastní tričko

Marketing, design, komunikace: -výtvarné řešení výrobků -návrh designu -návrhy obalů a etiket -reklama na klíč -výstavní expozice -billboardy, bigboardy -3D modely -reklamní kampaně na míru Kubelíkova 1224/42, Žižkov, Praha (Ústředí)

Pískování - skloreklamní loga na sklo Výroba - ozdobné kartony Reklamní loga na sklo

Správa - reklamní kampaně Tvorba a programování - výroba - www stránky - internetové obchody Provoz - webhostingové servery - serverhosting - virtuální serverhosting

Produkční a reklamní agentura.

Organizační agentura. Reklamní agentura. Služby: - produkce vzdělávacích akcí, kongresů a konferencí - produkce společenských akcí na klíč -reklama, komplexní reklamní služby -designérské služby.

Internet marketing Webové stránky: - prezentace - internetové aplikace - e-shopy

Výroba a prodej, internetový obchod, eshop, e-shop: - sportovní poháry - medaile - trofeje - sošky - talíře - plakety - vlaječky - diplomy - jiná sportovní ocenění - reklamní předměty. Pohár označíme štítkem s textem dle Vašeho přání. Ubytování. Penzion s celoročním ubytováním: - 2x čtyřlůžkový pokoj - 1x dvoulůžkový ...

Výroba, prodej: - razítek (klasické provedení na pevném držadle, na samonamáčecích strojcích TRODAT, SHINY) - razítka samonamáčecí, dřevěná, kovová, datumovky, číslovačky - do 24 hodin, expresně do hodiny. Opravy: - razítkové strojky.

Výroba textilní: -bytový textil -nábytkové látky -dekoračních látek. Reklama, reklamní služby: -billboardy -sedací vaky -reklamní vlajky, stany -kompletní tiskové služby -ofsetový tisk.

Služby. - webdesign - návrhy, tvorba internetových stránek, webové stránky, internetové obchody Vývoj: - webových aplikací. Grafické práce. Reklamní služby.