Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
V dnešní době někdy nahrazujeme osobní kontakty komunikací na dálku - je to prostě jednodušší a levnější. Lidi propojují hybridní eventy - live stream konference, telemosty, on-line přenosy, dálkové meetingy aj. V Polasu máme pro vás připravena skvělá, prověřená řešení těchto projektů se zapojením virtuální reality za rozumné peníze. Virtuální ...
POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Daně - zpracování - poradenství Účetnictví - vedení - poradenství Internet marketing

Speciální počítačky stravenek a tiketů se snímáním a vyhodnocováním čárových kódů - vlastní vývoj a výroba. DNC sítě - management NC programů.. Systém pro monitorování efektivity využití strojů a pro sledování a vyhodnocování prostojů - vlastní vývoj a výroba (MMS - Machine Monitoring System). MMS je aplikace typu MES, která slouží pro ...

Projektování, návrhy, výroba, montáž: -reklama: -LEDdiodová reklama -světelná neónová a zářivková -nesvětelná -malovaná na fasády -reklamní nápisy -nápisy ze samolepících folií na dopravních prostředcích -informační systémy (cedule) -řezání fólií -fóliová reklama, polepy vozidel -vánoční výzdoby -velkoplošný tisk.

Pronájem: -billboardů, bigboardů, štítů ve Zlínském, Olomouckém, Moravskoslezském a Jihomoravském kraji. Grafické práce: -tiskoviny -návrhy a tisk billboardů -návrhy - reklama na štítech domů -loga. Webdesign Tisk: -plakátů, plachet a tiskovin.

Filmová, produkční a realitní společnost. Služby: - Kompletní realitní služby - Natáčení a zpracování filmových záznamů - Modeling - Reklamní a zprostředkovatelská činnost

Reklamní agentura: -komplexní reklamní služby: -kreativní řešení a marketing -produkce -výroba www -online marketing -provoz mailového serveru -celá ČR

Realizace webových stránek, e-shopů, grafických služeb, SEO, webových aplikací, propojení informačních systémů s e-shopy

Reklamní agentura, JIŽ více než 25 LET na trhu. Nabízíme širokou paletu služeb na základě odborného vzdělání a mnohaletých zkušeností: např. grafický design, špičkovou sazbu a grafickou úpravu publikací, zvláště knih, kompletní tiskovou přípravu, tisk, potisk předmětů, výrobu grafiky ze samolepicích fólií na automobily, výlohy, výstavy a.p., ...

Pískování: - skla, keramiky - na sklenice, hrnečky - na nerez. Pískování provádíme podle dodaného či našeho vzoru - text, logo, obecní znak, obrázky zvířat či květin. K dispozici široký výběr užitkového skla.

Poradenství v oblasti životního stylu a mimo jiné realizujeme: - architekturu interiéru podle feng shuej - prodej obrazů do bytu - výtvarnou tvorbu - grafický design - semináře feng shuej.

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Zprostředkování obchodu a služeb -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Velkoobchod a maloobchod

Reklamní činnost: - marketing, - TV, rádio, tisk.

Tiskárna: - maloformátový a velkoformátový tisk - vizitky - letáky - katalogy - plakáty - světelná reklama - grafické studio.

Garfické studio. Tiskárna. -velkoformátový, digitální, ofsetový tisk. -vizitky, vazba diplomových prací, potisk triček. -polep automobilů. Pobočka. Solná cesta 153 Uherské Hradiště

Služby: - marketing - PPC reklama - SEO optimalizace - zhotovení newsletterových kampaní - programování - tvorba webů

Fotoateliér: -DTP počítačové pracoviště. -fotoslužby, fotografování: -modelingové foto černobílé, tónované, barevné -portrétní foto -průkazkové foto -svatební fotografie.

Prodej, e-shop: - výrobky z textilu - dárkové předměty - kapsáře - dětské polštářky - látkové panenky Služby: - strojní vyšívání - šití reklamních předmětů Chráněná dílna.

Výroba reklamy: -3D nápisy -řezaná reklama -potisk triček -vizitky, omalovánky, pexeso.

Horkovzdušné balóny. Lety balónem.

Tiskárna. Sítotisk: -papír -karton -samolepky, etikety -firemní vlajky -textil -plasty. Speciální tisky: -pro potřeby návrhářů a designerů. Grafický desing: -loga -značky. Reklamní potisk: -autoplachty -markýzy -rolety -přístřešky k obchodům, butikům aj. Reklama: -na fasády -na automobily -z PVC fólie.

JMIONET s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti online podnikání: - webové stránky s administrací na míru - funkční e-shopy, které vydělávají - online marketing pro zviditelnění vašeho projektu.

Provozování webových stránek o bydlení a stavitelství. Stavební poradna. Vydavatelství: -stavební a investorské noviny -tvorba reklamních video prezentací.