Chcete udělat efektivní reklamu své firmě? Mezi nejoblíbenější druhy reklamy patří reklama přes sociální sítě, zpětné odkazy, reklamní bannery, reklamní billboardy, virální marketing, PR články, mediální reklama v tisku, televizi, novinách a v rádiu.

POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
V dnešní době někdy nahrazujeme osobní kontakty komunikací na dálku - je to prostě jednodušší a levnější. Lidi propojují hybridní eventy - live stream konference, telemosty, on-line přenosy, dálkové meetingy aj. V Polasu máme pro vás připravena skvělá, prověřená řešení těchto projektů se zapojením virtuální reality za rozumné peníze. Virtuální ...
POLAS VIDEO STUDIO - live streamy či videokonference s virtuálním prostředím, kterým se odlišíte.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Komplexní služby grafického studia svým zákazníkům nabízí společnost DTP centrum, v.o.s. Specializujeme se na grafické práce, digitální a ofsetový tisk, výrobu razítek i knihařské zpracování. Poskytujeme profesionální přípravu, dle konkrétního zadání zákazníka vypracujeme grafický návrh a veškeré podklady pro tisk.
DTP centrum, v.o.s. - služby grafického studia
Specialista na online marketing. Tvorba webových stránek, optimalizace pro vyhledávače, správa PPC kampaní, zbožových porovnávačů, e-mail marketing, analýzy a poradenství k online marketingu.

Sítotisková tiskárna. Výroba, sítotisk strojní a ruční: - samolepky - samolepicí štítky - kovové hliníkové štítky - etikety - bezpečnostní tabulky.

Výroba: -velkoplošná reklama -ofsetový tisk -štítky -samolepky -prospekty -etikety -katalogy -sítotiskové pomůcky -řezané folie.

Služby: -digitální tisk. Grafické práce, výroba, návrhy: - tiskoviny všeho druhu - letáky, vizitky, katalogy, brožury, tiskopisy, plakáty - řezaná reklama - reklama - cedule, polepy na výlohy, auta - razítka i na počkání - fotografie. Prodej a servis: -kacelářské techniky. Další služby: - vazby - laminování - ...

Reklamní agentura. Grafické studio. Služby: - kompletní reklamní servis - logo, logotyp - velkoplošný digitální sítotisk - dtp studio - termo, tamponový tisk: - potisk předmětů: zapalovač, hrnek, tužka, pero, diář - polepy vozidel - billboardy - světelná reklama

Dřevovýroba, zakázková výroba: - vybavení pro školky (stoly, židle, regálové systémy, dřevěné hračky) - dřevěné dárkové krabičky, krabičky na čaj, obaly na víno - reklamní předměty - nábytkové díly.

Společnost Květiny Hrádek se zabývá prodejem květin a dárkového zboží. Nabízíme také aranžérské služby, fotoslužby a výrobu razítek. Služby: - prodej květin - prodej dárkového zboží - aranžérské služby - fotoslužby - výroba razítek. PPL + zásilkovna Prodejnu naleznete na adrese Hrádecká 156, Slavičín - Hrádek na Vlárské dráze.

Martin Černý provozuje grafické a reklamní studio se zaměřením a na design webů, log, tiskovin a mnoho dalšího.

Naše firma je zaměřená na výrobu a výstavbu ocelových hal a kompletní dodávky včetně návrhu, realizace a výstavby reklamních panelů. Ocelové haly a konstrukce: -vyrábíme pro průmyslové využití např. pro chemické, stavební, strojírenské, papírenské, potravinářské, kožezpracující, obuvnické, hutnické, textilní, zbrojní, automobilové, ...

Marketingová agentura. Tvorba webových stránek, správa sociálních sítí, marketing, reklama. Jsme kreativní tým, který buduje lovebrandy na sociálních sítích a vytváří obsah, který přináší výsledky.

Reklamní a internetová agentura Tvorba www stránek a webdesign. Zaměřujeme se především na tvorbu webových stránek a microsite, landing page, eshopů, grafické práce, tvorbu firemních log, signmaking. Výroba a prodej reklamních předmětů s potiskem: - plechové hrnky - pro sebe, přátele, firmy a jejich zaměstnance, pro trhovce, sportovní ...

Grafické studio. Zjednodušíme obalové procesy, cestu Vašeho výrobku k zákazníkovi. Řešíme logistiku - balení, značení, uskladnění, doručení. Máme vlastní zkušené profeionály v týmu a síť špičkových dodavatelů – tiskařské firmy, výrobci obalů, distributoři, dopravci.

Služby počítačové grafiky. Firemní identita a logo design. Propagační materiály. Sociální sítě.

Prodej a výroba reklamních předmětů. Zabýváme se prodejem plastových, dřevěných, kovových, kožených i zakázkových USB pamětí. Nabízíme reklamní lupy, kosmetické pilníky, přívěšky, ručníky, silikonové náramky či sportovní zboží. Vyrábíme úspornou světelnou reklamu, plastické nápisy či 3D loga.

Grafický designér - 3D, 2D. Počítačová grafika. Webdesign - tvorba www stránek Firemní vizuál - tvorba loga, vizitek, polepů aut, výlohy.

Internetový obchod, on-line prodej: - dárkové zboží - oblečení - trička, mikiny Zakázkový potisk - oblečení, hrníčků, polštářků, tašek. Vlastní grafika nebo námi vytvořená.

Online marketing. Tvorba webu. Redesign stávajícího webu. SEO optimalizace. Tvorba obsahu na sociální sítě, PPC reklama. Grafické práce. Copywritign.

Roman Machanec se zaměřuje na tvorbu reklam, videoklipů, svatebních videí a na s tím související činnosti.

Veškerá činnost našeho centra Color Point je zaměřena na rychlou a precizní práci, která překrývá více oborů od tisku, přes knihařské zpracování, velkoformátový tisk a skenování, až například po potisk podložek pod myš, trička, mikiny, hrnky a další zajímavé předměty, které průběžně doplňujeme do našeho portfolia. Ať už jde o profesionální ...

Společnost LV Print s.r.o. nabízí tiskařské, knihařské, grafické a překladatelské služby. Tiskneme zpravodaje, manuály, brožury, ročenky, knihy, katalogy, letáky, vizitky, kalendáře, tiskopisy a další.

-Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo ...

Kompletní reklamní, návrhy a výtvarný servis, design, reklama včetně realizace: Polepy aut, realizace: -návrh nového designu -re-design stávajícího -motocykly, osobní vozy, nákladní automobily, autobusy, stany, objekty atd. Firemní klientela: -polepy firemních vozů -elektivní reklama. Grafické služby: -logo, jednotný vizuální ...

Dodávka, prodej: -zdravotnický spotřební materiál -zdravotní pomůcky pro záchranáře -výukové figuríny Laerdal pro nácvik první pomoci -ochranné pracovní pomůcky OOPP. Služby: -poradenství v oblasti CRM, informačních systémů, marketingu, evropských dotací.

Reklamní agentura-realizace reklam: -bezpečnostní požární a jiné samolepky -orientační a informační systémy -světelné reklamy -billboardy, bannery -nápisy a označení obchodních výkladů -poutače -štíty -sítotisk, potisk textilu -velkoplošný tisk -vizitky, tiskoviny -reklamní předměty -digitální tisk -polepy aut -polepy výloh.

Reklamní kancelář. Tiskové služby: - časopisy, Venkovní reklama: - billboardy, bigboardy. Event agentura. Reklamní spotové kampaně. Výroba krátkých produktových pořadů.