Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Superprémiové granule pro psy. Profesionální hubení škůdců.

Hledáte spolehlivou a kvalitní čistící službu ve Znojmě? Pak jste na správném místě! Jsme první znojemská rodinná firma, která se specializuje na hloubkové čištění čalounění a koberců už od roku 1992. Máme bohaté zkušenosti a spokojené zákazníky, kteří si cení naší práce a péče. Používáme a půjčujeme pouze špičkové stroje německé firmy Kärcher, ...

Prádelna. Služby: -praní, žehlení a mandlování prádla pro restaurace, hotely, ubytovny, penziony, mateřské školy a soukromníky. Zajišťujeme svoz a rozvoz prádla -zajišťujeme praní, žehlení ( také ruční žehlení košil ) a mandlování

Čištění koberců a čalounění - čištění interiérů aut i u zákazníka, mytí oken, prodej vysavačů na celý život zn. Lindhaus.

Výkopové a zemní prace ruční i strojem, malířské práce, čištění dlažeb na klíč, pokládka venkovních dlažeb a zámkové dlažby, vyklízení pozůstalostí, bytů, sklepů a dvorků, demolice strojem a pomocné práce. Práce poskytujeme v rámci Jihomoravského kraje.

Návrhy, realizace a prodej osvětlení, svítidel a světelných zdrojů.

Stavební firma působící po celém Jihomoravském kraji. Rekonstrukce nemovitostí, stavba rodinných domů na klíč, výroba nábytku na míru, poskytování úklidových služeb.

Úklidové služby domácností, bytů, firem a komerčních prostor. Výškové čistící práce. Čištění a tepování sedacích souprav, koberců. Čištění interiéru a exteriéru vozidel vč. ochrany laku. Strojní čištění podlah.

Truhlářské práce Technická správa budov Dodávka - centrální vysavače Zateplování fasád Výměna - okna - dveře Revitalizace panelových domů - stavební činnost Realizace - střechy Kovovýroba

Vysoušení a trvalá izolace vlhkého zdiva staveb - elektrofyzikální elektroosmóza DryPol system. https://www.hydroizolace-elektroosmoza.cz/ https://www.drypol.sk/ https://www.pujcovna-stavebni-leseni.cz/

Nakládání a odpady, svoz a likvidace. Čištění a údržba komunikací

TOMASO s.r.o. se zaměřuje na úklidové služby pro domácnosti i firmy.

Firma zajišťuje běžný úklid domů, bytů, kanceláří. Provádí úklid po rekonstrukci a výstavbě. Zajistí tepování a čištění interiérů aut. ošetření marmolea, linolea, PVC, Očista a dezinfekce hal. Desinfekce kancelářských prostor a dopravních prostředků.

Provozuje prádelnu ve Znojmě, Zajistí praní, žehlení a mandlování. Pečujeme o kroje - vypereme je a pečlivě vyžehlíme.

Čisticí a úklidové služby, úklidová společnost: - komplexní služby v oblasti úklidu, dezinfekce kancelářských, průmyslových objektů, zdravotnických zařízení - stírání podlah na sucho i mokro - strojní čištění koberců a čalounění - ošetřování nábytku (suché stírání, mytí, leštění) - čištění skel, skla, vyleštění zrcadel, mytí osvětlení - ...

Úklidová firma, Zajistí úklid bytů, rodinných domů, vil, obchodních jednotek, kanceláří, administrativních budov. Myjeme okna a žaluzie. Čistíme koberce, čalounění. Provádíme údržby na zahradě. Uklízíme hotely a penziony.

Visam s.r.o. se zaměřuje na úklidové služby pro domácnosti i firmy včetně mytí oken, sedaček, koberců a žehlení.

LADEX Group spol. s r.o. se zaměřuje na ostrahu majetku, zabezpečovací systémy, na úklidy i na tvorbu webových stránek a e-shopů.

DERASLUŽBY s.r.o. se zaměřuje na dezinfekci prostor, deratizaci hlodavců a dezinsekci hmyzu.

Ondřej Štolfa se zaměřuje na deratizace, dezinfekce a dezinsekce.

Úklidová služba, pravidelné, jednorázové sezónní, předkolaudační a další úklidy bytových i nebytových prostor. Mytí oken, žehlení, čištění koberců a interiérů automobilů či sedacích souprav. Používáme úklidovou techniku Kärcher.

Služby: Čištění pro dopravce a firmy: -čištění interieru užitkových vozidel od osobních aut, dodávek, kamionů po obytné auta, kabiny pracovních strojů Čištění interiérů: -ruční čištění osobních, užitkových aut a karavanů suchou cestou i mokrou cestou. Čištění lodí: -pro ruční mytí a čištění motorových člunů, lodi a jachet. Čištění ...

Hodinový manžel, též známý jako Seniorservis zajišťuje drobné opravy a rekonstrukce bytů. Provádí montáž nábytku, malování bytových interiérů, zkrátka různé stavební, zednické i natěračské práce v Brně a přilehlém okolí. Také se zaměřuje na úsporu vodu pomocí perlátorů. Mezi poskytované služby patří: - drobné opravy v domácnosti, malířské ...

Firma zjišťující úklidové služby. Úklid domácností a kanceláří. Čištění koberců, pohovek, křesel, interiérů aut, mytí oken. Půjčovna čistících strojů. Prodej čistících prostředků.