Potřebujete pomoci s úklidem bytu, domu, kanceláří, firem, prostorů po stěhování, škol, komerčních prostor nebo třeba s úklidem po stavbě? Přizvěte si k sobě úklidový tým, který se postará o údržbu a čištění objektů, prostorů a povrchů všech typů.

DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
Hledáte firmu, která vás zbaví hmyzu i hlodavců? Potom se neváhejte obrátit na společnost DDD Průdek. Provádíme komplexní deratizace, dezinsekce i desinfekci. Vyřešíme váš problém se štěnicemi, mravenci, šváby i hlodavci jako jsou potkani, krysy či myši. Naše služby poskytujeme soukromým osobám i podnikatelským subjektům.
DDD Průdek - hubení hmyzu a škůdců
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Společnost 2tahy s.r.o. poskytuje svým zákazníkům kvalitní a velmi profesionální úklidové a malířské služby. Své služby nabízí jak soukromým osobám tak i firmám již od roku 2014. Ať už potřebujete pravidelný nebo jednorázový úklid, umýt okna, vyčistit nábytek či vymalovat váš byt nebo kancelář, neváhejte se obrátit na firmu 2tahy s.r.o.
2tahy s.r.o. - úklidové a malířské služby
Úklidová firma. Provádíme: - strojní čištění koberců, sedaček a čalounění uherské hradiště - úklid bytového domu, bytových družstev, společenství vlastníků, panelového domu, činžovního domu - hodinový manžel uherské hradiště - parní čištění - mytí oken - úklid domů, bytů - úklid kanceláří - úklid po řemeslnících, po rekonstrukci, ...

Zednictví, zednické práce. Zemní a výkopové práce. Úklidové práce - pravidelné i jednorázové úklidy. Balicí práce, balení zboží.

Úklidové služby: - úklid firem a komerčních prostor - bytové domy - školy, školky - divadla, kina, kulturní domy - objekty po rekonstrukci - generální a pravidelné úklidy - strojové čištění podlah, koberců, židlí - mytí oken - úklid a sanitace wellness center Čistění interiérů automobilů.

Úklidový servis: - úklid firem a komerčních prostor - úklid domácností, chat, bytových domů. Čištění koberců a čalounění. Hlídání, venčení mazlíčků. Společnost seniorům, nákup a doručení domů.

Úklidové služby: - jednorázový, pravidelný i generální úklid firem, komerčních prostor - běžný i generální úklid domácností.

Parní, ruční mytí aut. Čištění párou v domácnosti, firmách, kancelářích.

Společnost se zabývá mytím a čištěním fasád, dlažby a střech. Provádíme také čištění koberců a čalounění.

Bezpečnostní agentura. Služby, práce: -fyzická ochrana ostraha majetku a osob -bezpečnostní konzultace -elektronické zabezpečovací systémy -systémy uzavřeného televizního okruhu -vyhledávání speciální zařízení -dálkový dohled na zabezpečené objekty. Úklidové práce, služby: -domácnosti, firmy -úklidy po malířích -mytí ...

DECENT Hulín, příspěvková organizace provozuje jesle, pečovatelskou službu, správu budov jeslí a mateřské školy, V doplňkové činnosti provádí úklidové služby, provozuje komunální prádelnu, vaří obědy pro cizí strávníky. Jesle, sídlo Ed. světlíka 1197, Hulín, telefon 731 858 647, email jesle@decenthulin.cz 2 dětské skupiny, ...

Držitelé certifikátu: -ČSN EN ISO 9001:2009 a 14001-2005. Prádelna a chemická čistírna. Služby: -praní, žehlení: -prádlo celý sortiment -včetně pracovního prádla i silně znečištěného -chemické čištění: -oděvy, šaty, obleky, .... -celý sortiment oděvů, šatů, obleků, ... -pracovních oděvů, kromě kožených a ...

Práce úklidové: -úklid firemních prostor, kanceláří -úklid společných prostor bytových domů -čištení koberců, podlah, sedacích souprav -mytí oken, prosklené plochy -úklízení po stavebních, malířských pracích -strojní mytí hal.

Čištění interiéru automobilů a čalouněného nábytku. Služby: - dezinfekce ozonem - čištění automobilů - čištění koberců a čalounění - renovace světlometů.

Úklidová firma. Služby: - kompletní pravidelné i jednorázové úklidy - výškové mytí oken demineralizovanou vodou - výškové vysávání - extrakční čištění koberců a čalounění - strojové čištění podlah - postavební úklid - vysokotlaké čištění - odstranění plevele bez chemikálií.

Firma MYKPO.CZ se sídlem v okrese Uherské Hradiště se již více než 20 let zabývá mytím a dezinfekcí povrchů odpadových nádob, znečištěných od různých částí odpadu,  obytných domů nebo firem. Provádíme mytí a desinfekci nádob na odpad různého druhu, které předchází šíření virů a patogenů.  Tuto službu zajišťují města a obce pro své občany a ...

Čištění interiérů vozidel čalouněných i kožených.

Služby: -čistění: -koberce -čalouněný nábytek -gobelíny -ovčí rouno -interiéry automobilů -interiéry budov -žaluzie -předkolaudační úklidy.

Prádelna. Služby zajišťujeme pro hotely, penziony, ubytovací zařízení i fyzické osoby: - praní, žehlení, mandlování.

Úklid-Zlín je spolehlivá úklidová firma, která Vám pomůže postarat se o čistý pohodový domov nebo objekt k podnikání. Provedeme úklid domácností, firem, kanceláří, činžovních domů, interiéru vozidel a mnoho dalšího.

Paní Hana Janštová provádí v regionu Zlín a okolí mokré čištění koberců a čalounění, dle domluvy i kompletní úklid domácnosti nebo kanceláře - služby poskytujeme přímo u zákazníka. K čištění používáme přístroje Nilco, které zanechají látky pouze vlhké. Díky tomu je doba schnutí minimální a zákazník může velmi brzy vyčištěný koberec či sedačku ...

Podlahářské práce: - pokládka vinylových podlah, PVC - pokládka koberců.

Úklidové služby pro firmy, domácnosti.

Úklidová agentura Mgr. Miroslava Hendrychová nabízí již téměř 30 let periodický i jednorázový úklid administrativních budov, kanceláří, škol a zdravotnických zařízení. Současně nabízíme také samostatné služby jako je například mytí oken, úklidy venkovních prostor, čištění koberců, čalounění a interiérů vozidel. Dále je to čištění horizontálních a ...

Nabízíme kompletní úklidové služby pro firmy a domácnosti. Jednorázové a pravidelné úklidy jako generální úklid po rekonstrukci, malování, novostaby, ...Úklid kanceláří a firem. Strojové čištění koberců, sedaček, matrací a čalounění. Kompletní čištění interiérů aut, strojové čištění podlah kotoučovým strojem. Seznam úklidových službeb pro firmy ...

Ošetření a impregnace čištěných ploch a povrchů. Výškové a speciální čištění - střechy, fasády, oplechování hal, průmyslové objekty. Čištění povrchů demiralizovanou vodou do výšky 16m: - skleněné povrchy, hladké povrchy - pláště budov - solární a fotovoltaické panely. Ekologická likvidace plevele.