FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Český výrobce a prodejce sportovního oblečení. Na e-shopu nebo v kamenné prodejně je možné nakoupit dívčí, chlapecké a pánské plavky, jednodílné a dvoudílné dámské plavky. Dresy na gymnastiku. Funkční oblečení pro různé sporty.

Revoluční cvičení. Videokurzy cvičení pro všechny generace s různou obtížností cviků.

Motocyklový tým. E-shop: - moto oblečení Sídlo: Vinohradská 343/6 120 00 Praha 2

Výroba historických zbrojí a doplňků - zbroje, pláty, přilby - kyrys - ruce, nohy - nákrčníky - štíty, rukavice - doplňky zbraně, sekyry, džbány, poháry.

Petr Tauš provozuje e-shop s fitness doplňky, výživou, vybavením, oblečením a batohy.

Ubytování přímo v srdci Českého ráje Vám umožní rodinný Hotel Skála. Kapacita našeho hotelu je 84 lůžek, vybrat si můžete jednolůžkový, dvoulůžkový či více lůžkový pokoj nebo apartmán. V prostorách hotelu je též nekuřácká restaurace a bar. Náš hotel je vhodný pro rodiny s dětmi, pořádání oslav, dámských jízd, konferencí nebo jen příjemně strávenou ...

Tělovýchovná jednota Přeštice z. s. je největším sportovním klubem v okrese Plzeň-jih. Nabízí širokou škálu sportovních aktivit pro více než 900 členů, z nichž téměř polovina jsou mladí sportovci. Každý z 17 oddílů a klubů má svou samostatnou organizaci, vedení a sportoviště. TJ Přeštice z. s. disponuje těmito sportovními areály: - fotbalové ...

Pokud máte rádi hokej, pak byste si neměli nechat ujít zápasy AZ Havířov, který hraje ve 2. lize 2023/2024. AZ Havířov je klub s dlouhou a bohatou historií, který vychovává mladé a talentované hráče. AZ Havířov je také klub s věrnými a nadšenými fanoušky, kteří vytvářejí skvělou atmosféru na stadionu. AZ Havířov má v této sezóně velké ambice a ...

Prodej, servis, oprava: - jízdní kola.

Motobel s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis zahradní, lesní a komunální techniky a jízdních kol.

Výroba, prodej: - sportovní oblečení - plavky - týmové oblečení - móda pro volný čas

PSG Berani Zlín - Hokejový klub HC Aukro Berani Zlín Hokejový klub Zlín Nábor mladých dětí, sportovně komplexní příprava se specializací na lední hokej. ČSLH, hokej.cz Zimní stadion L. Čajky Březnická 4068 760 01 Zlín

Služby: - osobní trenér - výživové poradenství - masáže

Sportovní klub: -výuka kickboxu, kung-fu, sebeobrana E-shop: -sportovní potřeby

Prodej kol, elektrokol, cyklistického vybavení, oblečení i příslušenství a doplňků. Servis všech typů kol i elektrokol. Půjčovna kol i elektrokol. Prodej zimního, lyžařského i outdoorového vybavení na objednávku. Seřizování lyžařského vázání s certifikátem.

Prodej, výkup a servis všech typů jízdních kol. Prodej použitých silničních kol se zárukou původu za slušnou cenu. Prodej komponentů, cyklo oblečení a příslušenství ke kolu.

FreeFit, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a dodávku venkovních sportovních zařízení.

Internetový obchod a kamenná prodejna s rybářskými potřebami. Prodej prutů, navijáků, umělých nástrah. Oblečení a doplňky pro rybáře. příslušenství pro lov pstruhů. Dárkové poukazy na nákup rybářských potřeb.

HC Spartak Velká Bíteš (celým názvem: Hockey Club Spartak Velká Bíteš) je český klub ledního hokeje se sídlem ve Velké Bíteši, kraj Vysočina. Klub byl založen v roce 1955 a od sezóny 2007/08 působí v Jihomoravské a Zlínské krajské lize, což je čtvrtá česká nevyšší soutěž ledního hokeje. Klubové barvy Spartaku Velká Bíteš jsou modrá a žlutá. ...