FLEXIKO CZ s.r.o.
Fitcentrum Na tribuně
Ochranné sítě Pavel Koreček
Tělovýchovná zařízení města Tábora s.r.o.
FOTBALOVÝ KLUB ŠTERNBERK, z.s.

Máte rádi pohyb a sport? Vyzkoušejte si míčové hry, posilování, plavání, cyklistiku, lyžování, bruslení nebo třeba běh. Na provoz sportů jsou potřeba sportoviště, tzn. sportovní haly, bazény, hřiště, kluby, fit centra, kluby, posilovny a tělocvičny.

Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
Chcete udělat něco pro své zdraví a zocelit své tělo? Potom neváhejte a jděte navštívit Fitcentrum Na tribuně. Naše fitness má velice dobré zázemí pro posilování a relaxaci celého těla a splňuje požadavky i pro náročné klienty. Pro ty kdo s cvičením začínají jsou k dispozici osobní trenéři. Neseďte doma a přijďte si k nám zacvičit.
Fitcentrum Na tribuně - zdravý životní styl
OMNIASPORT s.r.o.
Naše firma navazuje na dlouholetou tradici textilní výroby ve Svitavách. Specializujeme se na výrobu sportovního oblečení a fun produktů na bázi sublimačního tisku. Našim zákazníkům můžeme nabídnout dámské, pánské i dětské bundy, mikiny, větrovky, kraťasy, tílka, tričky i plavky. Neváhejte navštívit naši kamennou prodejnu ve Svitavách.
OMNIASPORT s.r.o.
Jezdecké potřeby. Jezdecké produkty. Prodejna: Areál Školního statku Světlice 40 Humpolec Vybavení pro koně: -sedla, doplňky k sedlu -uzdy, uzdečky, westernské uzdičky, otěže, nánostníky, čelenky, -deky na koně, čabraky na uši -kamaše, bandáže, zvony -stájové ohlávky, vodítka. Stájové a chovatelské vybavení: -čištění na ...

Prodej, e-shop: - rybářské potřeby.

Výroba, opravy a prodej potřeb pro windsurfing.

Fitness centrum - posilovna Sauna Volejbalové a florbalové hřiště Tenisové kurty Dětské hřiště Lanové překážky Venkovní pergola Krb s posezením

Alexbow je internetpvý obchod s potřebami pro střelce, nabízí luky, chrániče předloktí, střelecké rukavice, šípy, terčovnice, tětivy a další.

SNOWFREERIDERS s.r.o. se zaměřuje na výuku lyžování, snowboardingu a provozuje internetový obchod se sportovním vybavením.

Sport servis Tomšů Prodej, servis: - jízdní kola - cyklistické doplňky - lyžařské boty, vázání - průmyslová čerpadla - sportovní potřeby. Prodejna Mikulovice: - Hlavní 309.

Internetový obchod a kamenná prodejna v Hodoníně s freestyle koloběžkami a oblečením. prodej skateboardů a BMX včetně vybavení a chráničů.

Jsme tu pro Vás již od roku 2001. Samotné solární studio vzniklo dokonce o několik let dříve. Neustálým rozšiřováním služeb dnes poskytujeme širokou škálu v oblasti péče o tělo, od hlavy až k patě. Naší největší devízou je provoz solárií. Nabízíme jak solária na ležení, tak na stání. K relaxaci a odpočinku poslouží kosmetický salón, kde pracují s ...

AleaSport CZ, s.r.o. se zaměřuje na prodej dámského, pánského a dětského sportovního oblečení.

Jokl Vlastimil se zaměřuje na prodej, servis a odkup lyží a dalšího horského vybavení.

Vyhlídkové lety balónem Létáme z: Hradce Králové, Kuksu, Krkonoš, Českého ráje, Pecky, Potštejnu, Pastvin, Adršpachu, Kunětické hory .. - balón jen pro vás - balón pro firmy - balón pro jednu osobu - let balónem jako dárek - speciální nabídky

Maloobchod, prodej: -rybářské potřeby. -rybářství.

Fitness studio - skupinové cvičení alpinning i bodystyling.

Insect Boilies má v sortimemntu exkluzivní boilies z cvrččí moučky.

Prodej jízdních kol a velomateriálu, servis lyží a bruslí

Firma TM PROFIL Marian Telega provozuje rybářské a lovecké potřeby. Zaměřujeme se na mořský rybolov, zejména na rybářské a lovecké potřeby s velkými prodejními prostory a velkým objemem skladových zásob. Provozujeme e-shop na www.rybarlovec.cz s unikátním motivačním slevovým systémem pro každého zákazníka.

Dětský svět: - ohrazené dětské hřiště - dvoupatrový labyrint - sportoviště - lezecká stěna a dětský koutek - uspořádání narozeninových oslav a společenských akcí - hlídání dětí - cvičení s rodiči.

Lyžařský klub, club. Sportovní centrum: -lyžařský vlek, sjezdovka -večerní lyžování. Služby: -oprava, mazání, seřízení lyží.

Přijďte si k nám zahrát turnaj, přátelské utkání či jen tak volnočasově strávit aktivně svůj čas

Maloobchod, prodej, e-shop: - sportovní potřeby - lyže, běžky - sportovní oděvy - outdoorové vybavení - potřeby pro fotbal - cyklistické oblečení, helmy.

Cyklo-Sport Zelenka Pavel Maloobchod, prodej: -kola -doplňky pro cyklistiku -sportovní doplňky.

Společnost Blade Science s.r.o. má ve svém sortimentu příslušenství k bruslím na led.