Fitness centra a posilovny umožňují cvičit na kvalitních strojích. Aerobní trénink, kruhový trénink a další lekce vám cvičení obzvláštní. Přihlašte se proto na aerobik, TRX lekce, bosu, bodystyling nebo na jumping a udělejte něco pro svou postavu.

Sportovní zařízení - zumba - pilates - power yoga - aerobic - step aerobic - chair dance - fitness centrum.

Jsme multifunkční sportovní centrum v Kolíně. Zahrajte si u nás squash, badminton, tenis, fotbal. Využijte posilovny, kardio fitness, mikrogym, kaiser air či fitness pro ženy. Nabízíme také možnost dětského koutku a miniškolky. Ceník a rezervace naleznete na našich www stránkách. Přijďte si zacvičit. Těšíme se na návštěvu.

Solární studio LUXURA Wellness mini studio: - aerobní přístoj VACUSHAPE - vibrační plošina POWER PLATE. Kardiozóna.

Solárium. Fitness centrum - posilovna. Sauna - vířivka.

Sportovní centrum: - squash - fitness.

Služby: -squash -bedminton -stolní tenis -fitness -sauna -solárium -masáže

Služby: - sportovní centrum - spinning - výživové poradenství

Cvičení - individuálni zdravotní lekce a skupinové cvičení - pilates - pro děti - pro těhotné - jumping - flowin - zumba - bosu - TRX - hooping - indoor cycling Výživové poradenství Masáže a služby fyzioterapeuta CK Elixír tours - specialista na sportovní wellness pobyty v ČR i zahraní a specialista na indický oceán - ...

Fitcentrum Angel Camp H.E.A.T. Malešice.

-KOUPĚ ZBOŽÍ ZA ÚČELEM JEHO DALŠÍHO PRODEJE A PRODEJ /kromě zboží vyhr.v příl.1-3 zák.č.455/91 Sb. o živn.podnikání/ Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti snowboardingu

Fitness centrum: -posilovna -masáže -solarium 3x -sauna -vířivka -tělocvična s programem: -zumba -kalanetika -pilátes -powerjoga -aerobic -BodyBall -TaeBo -cvičení pro těhotné -s dětmi do 1 roku -rehabilitační.

Kalich Arena: - víceúčelová sportovní hala - ledová plocha - tělocvična - posilovna - ubytovna

Služby: - osobní trenér - fitness - posilovna

Fitness centrum je vybaveno 30 stanovišti se stroji Grün Sport, velký důraz je kladen na dostatek kotoučů pro cvičení s volnými vahami.

Sportovní centrum. Nabízíme: -H.E.A.T. Program - nejpopulárnější cvičení současnosti. -Schwinm Cycling, Body Froming, Aerobic, -Skupinová cvičení vycházející z bojových sportů Tae-bo -Kompenzační a balanční cvičení - Powerjóga, pilates, -hlídání dětí v dětském koutku -prodej sportovních doplňků a zdravé výživy, -poradenství - ...

Provozování sportovního areálu. Fitness - posilovna. Sportovní klub: - basketbal - florbal - fotbal - futsalházená.

Fitness centrum Duna - posilovna - cvičení - solarium.

Rehabilitace, fyzioterapie, masáže - fitness, posilovna - infrasauna - cvičení. Pivovar Sofijská ul., Děčín 4 Tel.: 412 530 998 Mobil: 734 449 517 E-mail: rehadc@email.cz.

Kosmetické studio Solárium Spinning Posilovna - fitness centrum - klimatizované -aerobní cvičení. Masáže.

Fitness centrum pro ženy se zaměřením na odstraňování celulitidy, hubnutí a cvičení pomocí VacuShape a Power Plate.

Služby: - kosmetika - cvičení - VacuShape, Fiveriders, vibrační plošina, body roll - relaxace a léčba - masáže.