Fitness centra a posilovny umožňují cvičit na kvalitních strojích. Aerobní trénink, kruhový trénink a další lekce vám cvičení obzvláštní. Přihlašte se proto na aerobik, TRX lekce, bosu, bodystyling nebo na jumping a udělejte něco pro svou postavu.

Služby: -aerobic -výživová poradna -osobní trenér

EXPRESKA je 30ti minutový kruhový trénink pro ženy, které chtějí ztratit váhu, posílit srdce, zlepšit zdraví a fyzickou kondici. Tento intenzivní kruhový trénink probíha na speciálních strojích, kde se cvičí až dvě svalové skupiny najednou. Rozložení strojů v kruhu šetří čas a vytváří přátelskou a motivační atmosféru. Během půl hodiny ...

Fitness. Služby: -30minit kruhový trénink pro ženy -posilující stoje, posilování, cvičení -zumba v kruhu.

EXPRESKA je 30ti minutový kruhový fitness klub pro ženy, které chtějí ztratit váhu, posílit srdce, zlepšit zdraví a fyzickou kondici. Intenzivní kruhový trénink probíhá na speciálních strojích, kde se cvičí až dvě svalové skupiny najednou.

Fitness centrum Contours, jedna z poboček.

Fitness centrum Praha 4 Posilovna vybavena posilovacím zařízením MPCOMPANY, soláriem ERGOLINE. Provádíme sport, relax a thajské masáže, vacu walk. Trenérské služby a poradenství v oblasti sportovní výživy. Prodej sportovních suplementů, studentské slevy, dárkové šeky

Fitstudio Sun -sportovní centrum poskytující komplexní služby v oblasti aerobic, fitness, regenerace a kosmetiky jak v místě tak na pobytových kurzech v tuzemsku i zahraničí.

Těhotenské kursy: -cvičení v těhotenství podporující svalstvo k porodu -nácvik dýchání a tlačení -relaxační cvičení a plavání v bazénu -odborná příprava otců k porodu -příprava na péči o dítě. -šestinedělský kurs cvičení na úpravy postavy -odborné poradenství v oblasti antikoncepce. Léčba sterility: -metoda paní ...

Sportovní centrum: - pilates - tanec - bosu - cvičení pro seniory - orientální tance, dancehall, twerk

Kompetně vybavené sportovní centrum s maximálním důrazem na individuální přístup ke klientům. Součástí centra je posilovna, kardiozóna, aerobní sál, spinning, K2 Hiking, sportovní bar, prodejna sportovní výživy, terasa a další.

Služby: -posilovna -solárium -masáže

Fitcentrum: -aerobic -posilovna. Solárium. Masáže. Fitness shop. Velkoobchod, maloobchod, zásilková služba: -oblečení pro kulturistiku a fitness značky NEBBIA -doplňky výživy značky OMEGA -protein-sacharidové nápoje -iontové nápoje -aminokyseliny -Creatin -Pyruvat. Poradenská činnost.

Fitness studio: -posilovna. Individuální trénink s trenérem, tréninkový plán. Vybavení posilovny značkovými posilovacími stroji. Sestavení jídelníčku. Doporučení, poradenství zdravé výživy. Prodej nápojů. Masáže.

Služby: -fit centrum -posilovna -solárium

Fitness centrum - posilování - vypracování tréninkových a stravovacích plánů - spinning. Prodej - sportovní výživa - sportovní oblečení.