Fitness centra a posilovny umožňují cvičit na kvalitních strojích. Aerobní trénink, kruhový trénink a další lekce vám cvičení obzvláštní. Přihlašte se proto na aerobik, TRX lekce, bosu, bodystyling nebo na jumping a udělejte něco pro svou postavu.

Cvičení: -rodiče s dětmi -předškolní děti, mladší a starší žáci -ženy (cvičení při klavíru) -aerobic -jóga (zdravotní) -kalanetika -zdravotní tělocvik -oddíly-házená, tenis, volejbal, kuželky.

Sportovní areál: - aquapark - letní plovárna - sauna - beach volejbal - dětské dopravní hřiště - tenis - bruslení a lední hokej - fitness - solná jeskyně - masáže.

Hubnutí na strojích v Naprostém soukromí FIVERIDERS - posilování pánevního dna a bederní oblasti = rovnováha, stabilita - aerobní cvičení na spalování tuku - rehabilitační cvičení - nezatěžuje klouby ani páteř - klouzavý pohyb - cvičení vahou svého těla - cvičení proti bolestem zad ROLLETIC - hubnutí, tvarování a zpevnění postavy - ...

Reklama na textil. Reklama: - flockem - sublimačním tiskem - sítotiskem - na sportovní dresy - na autokoberce - na výšivku.

Fitness: - aerobní zóna - běžící pás, krosový trenažér, veslařský trenažér, cvičení na balonech - možnost osobního trenéra - sestavení osobního plánu a jídelníčku - fyzioterapeut - možnost individuální objednávky. Solárium: - 4 stroje ( 1 vertikální) - samoopalovací nástřik - infrasauna (pro 4 osoby) - masáže.

Jumpig centrum. Služby: -cvičení poskoky a sprinty -posilování celého těla.

Beauty Body Fitness studio: -power plate -vacustar - cvičení v podtlaku -cvičení pro ženy všech věkových kategorií.

Dámské studio. Cvičení: - aerobik - aerobik-posilování - cardio bosn - kalanetika - P-class - body ball - cvičení pro regeneraci páteře - rehabilitační a zdravotní cvičení - zumba - indoor cycling - pilates

Osobní trenér fitness Hamáček Vám sestaví správný jídelníček a tréninkový plán.

Amatérská bowlingová liga, (dráha). SPINNING: -účinné skupinové cvičení na stacionárních kolech. Restaurace: -denní stravování. Bar.

Osobní trenér funkčního posilování, kickboxu a sebeobrany. Možnost cvičení individuálně i na skupinových lekcích. Vhodné pro všechny věkové kategorie, pro muže i ženy. Tvarování těla, hubnutí, kondice, koordinace. Rekvalifikační kurzy. Eshop s potřebami pro domácí mazlíčky.

Fitness centrum. Posilovna. Sauna s bazénkem. Bar s občerstvením. Prodej: -fitness rukavice, opasky a trhačky -sportovní oblečení -doplňková sportovní výživa.

Relaxační a fitness studio: - tvarování postavy pomocí přístroje Vacushape - Body Roll - vibrační trenažér - elektrofrekvence - pro zpevnění pokožky, aktivace svalstva - kryolipolýza pomocí kryopřístroje - fiveriders - cvičení na přístroji - kardiozóna - elektrofrekvence - pro zpevnění pokožky, aktivace svalstva.

Fitness a solárium - krytý bazén Fitness. Solarium.

Fitness centrum: - posilovna - solárium - aerobic - indoor - cycling.

Pobočka. Dámské fitness, wellness centrum, VacuShape, Power Plate Ostrava - nejmodernější technologie pro redukci problémových partií a tvarování postavy - nutriční poradenství - nejmodernější technologie ve fitness - cvičení s hlídáním dětí - power Plate Studio - vacushape - kardio zóna - lymfodrenáže - individuální ...

SPINNING je energeticky účinné skupinové cvičení na stacionárních kolech, které spojuje hudbu, motivaci a představivost do jednoho celku s přesně dávkovaným tréninkem. T-BOW je nová sportovní aktivita, která vznikla ve Švýcarsku. Postupem času se rozvíjela do dalších zemí jako například: Německo, USA, Japonsko, Kanada a další. Nyní, díky ...

Péče o zdraví pomocí moderních diagnostických a terapeutických metod. Zhodnocení stavu pohybového aparátu: -pohybové potíže -bolesti zad, kloubů -gynekologické potíže -oslabená imunita. Analýza minerálů, stopových a toxických prvků, zjištění chybného metabolismu. Masáže: -energetická, medová. Poradna celostní medicíny: ...

Bezpečnostní služba, agentura. Bodyguarding–ochránce osob. Osobní ochrana: -zajištění osobní ochrany -doprovod klientova automobilu -doprovod služebním vozem -ochrana majetku. Detektivní a informační služby: -sledování, ověřování informací, nadstandardní služby. Asistenční služba: -doprovody členů rodiny-do školy, zaměstnání -servis při ...